Провокация
Модератор: Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
С риска да си навлека гнева на някой, сега ще попитам: поддръжката на кораб като Е38, как е в сравнение с тая на нашите Е 34- ки?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
ivan. написа:По-ново е по-добре ДА ама НЕ.Всеки от двата модела си има предимства и недостатъци,но винаги на единия са в повече-въпрос на привързаност.
Тука си позволявам да ''копирам'' една мисъл на наш колега: '' Караш супер лачена Е34-ка ,която ти струва 20хил. и си казваш защо не си купих Е3... И в момента,когато тази мисъл ти мине през главата ти вече не си маняк''.Разликата за мене между двата модела е мания и привързване и от която и страна да си няма начин да те провокират.
Точно заради това Е34(за мене) е далеч по-добрия автомобил от Е39
ТОВА Е САМАТА ИСТИНА Е34 Е ДАЛЕчЕ ПО ДОБРИЯ АВТОМОБИЛ

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

явно Е38 е краиния вариант за истинско БМВ

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравейте,
Сега излезе новата седмица, ужасна е! Всички ния ще викаме така, а педалите дето ни ограбиха ще си я търкалят.
Е39 е автомобил с много по-голяма сигорност, всичките му системи за стаблизиране ASC/DSC, това може да Ви спаси живота. Десете му AIRBAG-a не са за подценяване.
Преди 10 години се смяташе че е34 и един модел на ВОЛОВО са най-сигурните автомобили. Да, така е, но скоро гледах едно изпитание на точно тези идва автомобила. Ако теста беше реален, нямаше да има оцелели. Видеодото беше пусано и тук във форума.
Не мога да се сетя, коя съвременна "въшка" направи същия тест и резултата не беше трагчен.
Хора съжалявам,че написах тези щуротии, но съм повлин от катастрофата с error
Сашо.
Сега излезе новата седмица, ужасна е! Всички ния ще викаме така, а педалите дето ни ограбиха ще си я търкалят.
Е39 е автомобил с много по-голяма сигорност, всичките му системи за стаблизиране ASC/DSC, това може да Ви спаси живота. Десете му AIRBAG-a не са за подценяване.
Преди 10 години се смяташе че е34 и един модел на ВОЛОВО са най-сигурните автомобили. Да, така е, но скоро гледах едно изпитание на точно тези идва автомобила. Ако теста беше реален, нямаше да има оцелели. Видеодото беше пусано и тук във форума.
Не мога да се сетя, коя съвременна "въшка" направи същия тест и резултата не беше трагчен.
Сашо.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , скороста на клипа с Волвото беше огромна.Мисля ,че всяка кола с поне 100 км/ч,което прави сумарно 200 км/ч.Не съм сигурен ,че ще останат живи хората в някой автомобил под високия клас ,пък и там май е свирено
За незнам кой път ще кажа за Сашо Plague, SummonedToDie , Slipknot и гаджето му - 4 души в седан Е34 525i как излетяха с 200 км/ч от магистралата преди Богров на влизане в София ... 4 души ,безкрайни салта на колата и на всичките им нямаше нищо, с колани бяха а първия удар мисля ,че беше в пън ...
Георги Пенчев

За незнам кой път ще кажа за Сашо Plague, SummonedToDie , Slipknot и гаджето му - 4 души в седан Е34 525i как излетяха с 200 км/ч от магистралата преди Богров на влизане в София ... 4 души ,безкрайни салта на колата и на всичките им нямаше нищо, с колани бяха а първия удар мисля ,че беше в пън ...
Георги Пенчев
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
при този тест скороста наистина беше огромна сумарно на двата автомобила при това челен удар
е извиняваи ама и с последен модел да си със всичките му там системи за сигурност при челен удар с 100км/ч съответно и отсрещаната кола със 100 невярвам да оцелее човек 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Penchev , нека този удър с 200по магистралата да не бъде пример за всички пишелета, които се качват в колите и карат, като че живота им не сртува една стотинка, оцелелите да за живи и здрави!
Хора независимо дали карате е34 или е39 карайте разумно, пазете се!
За тези които искат да видят теста ето линка на темата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums//view ... p?p=338013
а този е тест на smart
http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s
Аз си мисля че новите коли са по сигурни от старите.
п.с. А иначе на магистралата можешда се отървеш с 200 като се забиеш в пън? Всичко е късмет и ако онзи от горе те пази - живееш.
Сашо.
Хора независимо дали карате е34 или е39 карайте разумно, пазете се!
За тези които искат да видят теста ето линка на темата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums//view ... p?p=338013
а този е тест на smart
http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s
Аз си мисля че новите коли са по сигурни от старите.
п.с. А иначе на магистралата можешда се отървеш с 200 като се забиеш в пън? Всичко е късмет и ако онзи от горе те пази - живееш.
Сашо.
Re: Провокация
ktv написа:Провокацията се изразява в това да кажете защо предпочитате Е34 пред Е39. Може и обратното- защо Е39 е по- добрър модел от Е34. Убедете ме защо да не минавам на Е39
Каква точно Е39 ще вземаш? Ако е дизел, недей--нафтата ще става все по-скъпа в сравнение с бензина. Ако е 520--няма да има нищо общо като вървене със сегашната ти кола. Ако е акцизна, разликата в цената обезсмисля сравнението Е34/Е39. Освен това цените на Е34 няма да падат още много. А ако сега си купиш Е39 докато набутваш пари да я стягаш, цената и яко ще пада. Иначе Е39 е супер според мен.
xela написа:Преди 10 години се смяташе че е34 и един модел на ВОЛОВО са най-сигурните автомобили. Да, така е, но скоро гледах едно изпитание на точно тези идва автомобила. Ако теста беше реален, нямаше да има оцелели. Видеодото беше пусано и тук във форума.
Сашо.
Този тест не представя реална ситуация. При реална ситуация винаги има някакъв спирачен път и дори и в последния момент, да скочиш на спирачките пак ще успееш да свалиш примерно 20км/ч.
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
То и аз ще я карам моята, докато е жива, ама станах на години и окото ми бяга все по младото
Та за е 38 кво викате? 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
ktv написа:То и аз ще я карам моята, докато е жива, ама станах на години и окото ми бяга все по младотоТа за е 38 кво викате?
Стига си наливал масло в огъня па ти

Много е голяма и трудно се кара, да не говорим как се паркира... хората те гледат кофти-завиждат, не че друго... толкова меко вози, че не усещаш дупките по пътя... а и всичките тези екстрии.,. да се побъркаш направо

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dj_ennsy_1 написа:ktv написа:То и аз ще я карам моята, докато е жива, ама станах на години и окото ми бяга все по младотоТа за е 38 кво викате?
Стига си наливал масло в огъня па ти![]()
![]()
Много е голяма и трудно се кара, да не говорим как се паркира... хората те гледат кофти-завиждат, не че друго... толкова меко вози, че не усещаш дупките по пътя... а и всичките тези екстрии.,. да се побъркаш направоняма смисъл-не ти трябва
Аз бих се жертвал... да се помъча няколко години с тая гадна Е38-ца... горко ми... но все пак... бих пробвал.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ти май не усети иронията в казаното от мен...
Е38 е невероятен автомобил! стига човек да може да си го позволи. Аз съм карал няколко пъти и съм се возил доста на такъв автомобил и мога да кажа че е прекрасен! Дано някой ден мога да си го позволя
Е38 е невероятен автомобил! стига човек да може да си го позволи. Аз съм карал няколко пъти и съм се возил доста на такъв автомобил и мога да кажа че е прекрасен! Дано някой ден мога да си го позволя

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4