Катинаро
Модератор: Технически модератори
ве4е и аз мога да се похваля 4е по4ити вси4ко по колата ми работи борда,подгрева,притискане на 4иста4ките,и двг пали като 4асовник и о6те и о6те,благодаря на капитана ,много е то4ен и е пи4,от тук на татак само тои 6те ми пипа колата,радвам се 4е колата ми се прероди за нови подвизи,цел ден я карам из града и немога да исе накефя,40 литра бензин си отидоха само за удоволствие ,а на господата (марля4и)които са я карали преди мен искам да им пожелая да минат по моя пат за да по4нат да ценят това което имат а не да карат докато вси4ко се скапе и след това да я набутат на някои ,които 6те им повярва на сладките думи (за6тото иска колата която желае) и след това 6те разбере какви сладури са били при продажбата и,но колелото се варти и идва моментат вав които аз 6те им говоря сладко как вси4ко по колата ми работи ,и те сладурите 6те имат нужда от мен и тогава аз 6те бада на ход,благодаря на вси4ки и успех_65536_kb_sec_ написа:взех още един кораб за временно ползване и ремонти![]()
![]()
![]()

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: клз97
три обикновени релета и три бушона (за къси,габарит и халогени). захранването на бобината на релето се зимам от динамото-(като запали двигателя подава +на релето). захранване за светлените се зима от контакния ключ(през бушон и на ключа за пускане на фаровете)
АЗ така си ги направих и работяр без проблем 

- крив кюнец
-
След като разбрах, че под задната седалка при акумулатора има тръбичка, която извежда изпаренията от акумулатора извън купето, реших да видя дали е на местото си. Не беше! Един кияк се ентусиазира да ми смени акумулатора януари месец и беше "забравил да е сложи" . Па се чудя що взеха да ми падат зъбите 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
крив кюнец написа:След като разбрах, че под задната седалка при акумулатора има тръбичка, която извежда изпаренията от акумулатора извън купето, реших да видя дали е на местото си. Не беше! Един кияк се ентусиазира да ми смени акумулатора януари месец и беше "забравил да е сложи" . Па се чудя що взеха да ми падат зъбите
Ти да не спиш в колата бре. Ако са те изгонили от вкъщи дрънни един телефон да ти намеря къде да преспиваш, че то не само от акомулатора ще има проблеми

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Днес и купих джанти 16 инча за зимата. Те са от Е38, ориджинал, и кой знае, може и седмичка да има някога. Търсят се подходящи гуми сега. Предстои смяна на преден и капак багажник, отпушване на система за миене на предно стъкло и още някой нещица.
п.п. Проблема със захващането на задния номер как да го реша?
п.п. Проблема със захващането на задния номер как да го реша?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: Какво сте направили за вашата e34 днес?
Докат не работеше форума смених преден и заден капак, намерих зимни гуми 16-ки. Остава да реша проблема с дясната предна врата- машинката, че не заключва от централното; да пастирам капаците и да ги наместя. Някой да знае как се прави раглаж на преден папак по хоризонтал и вертикал?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ми от един месец нищо
само карам, е днес му изчистих пепелника
иска ми се да му сложа навигация ама още се чудя каква

иска ми се да му сложа навигация ама още се чудя каква
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Смених биалетките сега е супер няма лоп-троп.
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Вчера някой се беше изтъркал в мен докато паркира, та днес се попастирахме и мазахме.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
А пък аз си ремонтирах кабела в кормилото (лентовия) и си занулих и обучих АИРБЕГА и сега няяяямаааа да свети никаква червенка лампа, на диага ми даде сичко ОК и на ОТЦ-то също, и съм мноого ДОВОЛЕН 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
predel написа:А пък аз си ремонтирах кабела в кормилото (лентовия) и си занулих и обучих АИРБЕГА и сега няяяямаааа да свети никаква червенка лампа, на диага ми даде сичко ОК и на ОТЦ-то също, и съм мноого ДОВОЛЕН
обучил си го? дай повече инфо моля