Хайде и аз да се похваля......
Модератор: Технически модератори
Re: Хайде и аз да се похваля......
Довечера ще заключа темата ако никой не е писал в нея след този ми пост, ако е писал според каквото е написано ще му мисля.
Postman написа:Довечера ще заключа темата ако никой не е писал в нея след този ми пост, ако е писал според каквото е написано ще му мисля.
Хубаво сигурно искаш пак да почна да отговарям на дразнители

Не мерси -видях предния път какво стана.
Поне кажи какво целиш,аз ще ти се ''хващам'',ти ще се държиш надменно и ще се мислиш за умен,ще си гледаш саир-а и ето ти минал деня-това ли е целта?

by ''kompleksa''
Единствената ми идея е следната - има хора, които днес са на работа и ще "стигнат" до компютъра след работа, ако те няма какво да кажат, темата е приключена.
Postman написа:Единствената ми идея е следната - има хора, които днес са на работа и ще "стигнат" до компютъра след работа, ако те няма какво да кажат, темата е приключена.
г-н Модератор ,гледам че сте от друга раса-
Кои са тези хора,които чакате

Какво очаквате да напишат на тоя фон

Вие сте умен човек и вероятно се сещате какво ще стане пак с тая тема........аз като по прост си мисля,че явно нямате какво да правите явно довечера,щом толерирате така явните последици.
Аз прикл. с поговорката -''РИБАТА МИРИшЕ ОТ КЪМ ГЛАВАТА''.
Да живее дружбата.
Пък с едно лично пак става да се откл.

by ''kompleksa''
Разбирам какво имаш предвид с последните дописани неща, но все едно. Заключвам, равносметката предстои.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Сега изчетох темата от- , -до и ми е крайно неприятно след всичко изписано особенно от 6-та страница до края.
Искам и имам пълните права да правя корекции по всичко в този подфорум.Веднага ще помоля човешки ivan. да изтрие своят подпис ,в който е споменат другия модератор по каквито и да е причини !
Иване , благодаря предварително
Признавам ,че в последно време не ми остава много време да модерирам подфорума и пропускам някои неща и както Дамян от Варна попита дали това е начина на модериране аз веднага отговарям ,че не е ! Много пъти молих човешки подфорума да се ползва само като техническа секция респ. да се спазват утвърдените правила , които не са измислени от нас а от хората главно и тук-там по нещо е добавено съобразно нашата база и насока. Вярно е и още нещо - нито един път през годините не предложих никого за наказания пред администрацията на http://www.bmwpower-bg.net , дори и в крайно тежките случаи.Вероятно това е и моя грешка и не за друго а защото съм човечен и ценя всяко едно мнение и всеки потребител , не отдавам голямо значение на потребителски грешки или дребни нарушения ... Така обаче след всичко и след няколко национални сбирки подфорума Е34/Е32 взе да се третира като собствена територия на общо основание едва ли не а това не може да продължава в същия дух повече
- За рожденни дни - моля
"Извън темата"
- За новини относно марката и/или моделните семейства Е34/Е32 - моля
"Основен форум"
- За резервни части - моля
"Продава - Части, Аксесоари, Консумативи " или "Купува - Части, Автомобили, Аксесоари, Консумативи"
- Избягвайте свободни приказки по темите , избягвайте спам
Разбирам и това ,че тук не може и 100% суха техническа информация да се изнася , но премислете върху това което пиша на финала на тази тема , започнала така добре а завършила по този отвратителен начин , премислете върху тънката граница между същественото по темите и несъщественото от общите приказки.От цялата работа и мен лично леко започва да ме отблъсква така както се случва
От този момент всеки опит за дразги , всякакви "празни" коментари водещи до оф топик , спам и караници ще завършват с наказания."Приятелството си е приятелство ,но сиренето си е с пари" - нека никой правомерно порязан в бъдеще не се сърди на мен или другия модератор Явор , защото ние само ще предлагаме провинилите се за наказания на екипа хора с пълни правомощия за управлението на уеб сайта и неговия форум , те ще преценяват кой какво наказание ще понесе и ще се действа.Всички мечатем за добър живот ,но без силна и строга ръка в управлението това няма как да се случи - така е и тук ,така трябва да бъде.
Георги Пенчев
Искам и имам пълните права да правя корекции по всичко в този подфорум.Веднага ще помоля човешки ivan. да изтрие своят подпис ,в който е споменат другия модератор по каквито и да е причини !
Иване , благодаря предварително
Признавам ,че в последно време не ми остава много време да модерирам подфорума и пропускам някои неща и както Дамян от Варна попита дали това е начина на модериране аз веднага отговарям ,че не е ! Много пъти молих човешки подфорума да се ползва само като техническа секция респ. да се спазват утвърдените правила , които не са измислени от нас а от хората главно и тук-там по нещо е добавено съобразно нашата база и насока. Вярно е и още нещо - нито един път през годините не предложих никого за наказания пред администрацията на http://www.bmwpower-bg.net , дори и в крайно тежките случаи.Вероятно това е и моя грешка и не за друго а защото съм човечен и ценя всяко едно мнение и всеки потребител , не отдавам голямо значение на потребителски грешки или дребни нарушения ... Така обаче след всичко и след няколко национални сбирки подфорума Е34/Е32 взе да се третира като собствена територия на общо основание едва ли не а това не може да продължава в същия дух повече

- За рожденни дни - моля

- За новини относно марката и/или моделните семейства Е34/Е32 - моля

- За резервни части - моля

- Избягвайте свободни приказки по темите , избягвайте спам

Разбирам и това ,че тук не може и 100% суха техническа информация да се изнася , но премислете върху това което пиша на финала на тази тема , започнала така добре а завършила по този отвратителен начин , премислете върху тънката граница между същественото по темите и несъщественото от общите приказки.От цялата работа и мен лично леко започва да ме отблъсква така както се случва

От този момент всеки опит за дразги , всякакви "празни" коментари водещи до оф топик , спам и караници ще завършват с наказания."Приятелството си е приятелство ,но сиренето си е с пари" - нека никой правомерно порязан в бъдеще не се сърди на мен или другия модератор Явор , защото ние само ще предлагаме провинилите се за наказания на екипа хора с пълни правомощия за управлението на уеб сайта и неговия форум , те ще преценяват кой какво наказание ще понесе и ще се действа.Всички мечатем за добър живот ,но без силна и строга ръка в управлението това няма как да се случи - така е и тук ,така трябва да бъде.
Георги Пенчев