Хайде и аз да се похваля......

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Хайде и аз да се похваля......

Мнение от Vlados » 20 Яну 2010, 0:47

Следя спора и се включвам само, когато ме касае лично или когато наистина са нарушени правилата:
Наистина се забелязва една промяна в цялостната концепция на форума. Не мога да кажа, че само в подфорум Е32/34 се нарушават правилата - във всеки подфорум се наблюдава охлабване... Този подфорум обаче за мен винаги е бил пример за подражание. Не, че съм от много време във форума, но до сега винаги винаги Е34 е бил пример за истински технически подфорум. Какво стана сега обаче? Не мога да кажа и че спадането на нивото е само в Е34... Ако погледнем и другите форуми, може би ще установим, че което цяло се наблюдава отпускане на модераторите. Появи се една Дон Кихотка, която много бързо беше отхвърлена...и защо?... защото на никой не се хареса да има строги правила... може би се престарава, но дали точно това не е необходимо на форума, за да стане пак като хората.
Стига толкова за целия форум, да се върнем към Е34...
Нека погледнем заглавната страница на подфорума... дали ще намерим нещо техническо... или в повечето случаи ще видим теми, които не отговарят на елементарните правила - заглавието да отговаря на съдържанието, съдържанието на подписа да не е реклама и каквото още се сетите... Не казвам, че само тука е мазало, напротив - този подфорум го имах за нещо, което е едва ли не отделно от целия форум (смисъл, че тук правилата си бяха правила и се спазваха на 100%), а сега какво се получава - най-истинския подфорум стана поле за изява на какви ли не мамини синчета, които получили за 18-тия си рожден ден по няколко средни заплати са решили, че са №1.
Ами след като политиката на форума явно е такава - да се толерират такива особи, нека си ги отглеждат със здраве. Все пак форума е частен и се издържа с реклами... нека мама и тате да плащат, а горките синковци да го ползват. След като комерсиалното е над всичко, халал да им е.

Живи и здрави от мен и лека му пръст на форума за истински ентусиасти!
Последна промяна Vlados на 20 Яну 2010, 0:49, променена общо 1 път
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Яну 2010, 0:48

Postman написа:
ivan. написа:Аз да ти кажа -ще черпя за бан.Поне като ми залепи жицата да не им правя саир-а на твоите хора :yes:
Не ми трябва никой да ми отговаря ;)
Помисли ти кой толерираш-не замесвай Жоро .........тук се въздържам щото сте колеги ..............ама докато имаше време,форума изглеждаше по друг начин ;)

В момента толерирам теб - искаш революция, имаш революция. Извън момента очевидно ти знаеш кого толерирам, ако искаш кажи, ако не искаш не казвай, твоя воля.
Ако не си съгласен аз да модерирам и смяташ, че ощетявам някого пряко или непряко - като в казармата - оплакваш се нагоре, който и да е от администраторите ще ти обърне внимание, аз лично ще съдействам да ти се обърне внимание. Ако ти искаш да си модератор, "схемата" е същата - пишеш на администратор и си говорите.
Жоро го "замесих" защото той е модератор на раздела и по същата логика може да има друг потребител, който е недоволен от него... и понеже темата прерастна в революция реших, че е уместно да попитам тук

Добра идея ли ви се струва да има тема "Книга за оплаквания в раздела", това е въпрос към който иска да сподели мнение, не само към Иван?

Яворе-според мен вместо да пускаш нещо от типа Искрено и лично вземи заключи таа тема щото последните и страници са хаос
-почисти а хубаво от всичко излишно и нека си седи чиста и приятна за четене.Нека новите потребители които влизат тука не се уплашат от канонадата тука.
Иначе всичко е ясно-Ванко е афектиран-нормално е ама времето лекува-всичко ще се оправи...Всичко ще си дойде на местото.
Аз съм админ в тукашния регионален форум и искам да ти кажа като колега че тоа спор щях да го заключа още в зародиш-а не да чакам да ескалира до такава степен.Ама ти си решаваш
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:51

Postman написа:
ivan. написа:Аз да ти кажа -ще черпя за бан.Поне като ми залепи жицата да не им правя саир-а на твоите хора :yes:
Не ми трябва никой да ми отговаря ;)
Помисли ти кой толерираш-не замесвай Жоро .........тук се въздържам щото сте колеги ..............ама докато имаше време,форума изглеждаше по друг начин ;)

В момента толерирам теб - искаш революция, имаш революция. Извън момента очевидно ти знаеш кого толерирам, ако искаш кажи, ако не искаш не казвай, твоя воля.
Ако не си съгласен аз да модерирам и смяташ, че ощетявам някого пряко или непряко - като в казармата - оплакваш се нагоре, който и да е от администраторите ще ти обърне внимание, аз лично ще съдействам да ти се обърне внимание. Ако ти искаш да си модератор, "схемата" е същата - пишеш на администратор и си говорите.
Жоро го "замесих" защото той е модератор на раздела и по същата логика може да има друг потребител, който е недоволен от него... и понеже темата прерастна в революция реших, че е уместно да попитам тук
:ok: ПРАВИЛНО -революция пред спамерите (аз ще се регистрирам с друг ник и ще пиша само смислени неша-щото с тоя съм за бан)
Толелирам си се сам и не вярвам в друго :!:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Яну 2010, 0:53

ivan. написа:Знам т.е. предполагах-Живко е приготвил схемата,ма като го изтезават хора,които не могат да си позволят волана(и аз съм в това число)и го разпитват за свързването,без да имат волан-еееееее.........как да има качествена информация ,като има копплект толерирани дразнители :roll:
Не вярвам да ги издържиш и толкова дори :bchug:

Не знам как е преценил, че никой освен него не може да си го позволи (друг е въпроса дали някой би искал..)
А за да си спести хилядите въпроси, не е ли по-просто да го напише ;)
Така зададена темата аз не виждам нищо техническо, някой вижда ли?
Не познавам Живко, не ми е антипатичен, не ми е и симпатичен, не искам и да коментирам повече :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 20 Яну 2010, 1:07

Stanchev написа:
ivan. написа:Знам т.е. предполагах-Живко е приготвил схемата,ма като го изтезават хора,които не могат да си позволят волана(и аз съм в това число)и го разпитват за свързването,без да имат волан-еееееее.........как да има качествена информация ,като има копплект толерирани дразнители :roll:
Не вярвам да ги издържиш и толкова дори :bchug:

Не знам как е преценил, че никой освен него не може да си го позволи (друг е въпроса дали някой би искал..)
А за да си спести хилядите въпроси, не е ли по-просто да го напише ;)
Така зададена темата аз не виждам нищо техническо, някой вижда ли?
Не познавам Живко, не ми е антипатичен, не ми е и симпатичен, не искам и да коментирам повече :bchug:

И аз те обичам много :winky: !

Всичко почна с волана , е който иска волан има ..даже има и други хора на които специялно им дадох копчета за да се борят !
Казах как да се направи само , но без пари и точния човек е трудна работа . Пожелах успех , като им писне ще се кажат .
Ако някой има нещо против мен да си го каже директно , и + това темата за волана нен беше как да си направим мултиволан нали ?>
Има оше една тема волан от е60 на е34 .... с желание ще стане , ама ще бъде оплют човека веднага.Това е , цените на е34 паднаха а с тях у възрастовата граница на собствениците им , оттам респективно стойноста на мненията .
АЗ като един 20 годишен келеш кво да прайм , акам и аз :) ! АЙ със здраве и наздраве за следновогодишния спам :) !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Яну 2010, 1:09

bmwfena написа:Яворе-според мен вместо да пускаш нещо от типа Искрено и лично вземи заключи таа тема щото последните и страници са хаос
-почисти а хубаво от всичко излишно и нека си седи чиста и приятна за четене.Нека новите потребители които влизат тука не се уплашат от канонадата тука.
Иначе всичко е ясно-Ванко е афектиран-нормално е ама времето лекува-всичко ще се оправи...Всичко ще си дойде на местото.
Аз съм админ в тукашния регионален форум и искам да ти кажа като колега че тоа спор щях да го заключа още в зародиш-а не да чакам да ескалира до такава степен.Ама ти си решаваш

Това би било равносилно на заравяне на главата в пясъка... когато има реални проблеми за решаване, ако разбира се има такива, заключването не е подхода, с който могат да се решат. Ако е било заради няколко теми и няколко накриво погледнати мнения хубаво - ще ги оправим и напред. И друго, аз не се притеснявам от нито едно мое действие или пост, включително и в тази тема.
Нека изгладим различията, а темата лесно ще си дойде на място след това.

ivan. написа::ok: ПРАВИЛНО -революция пред спамерите (аз ще се регистрирам с друг ник и ще пиша само смислени неша-щото с тоя съм за бан)
Толелирам си се сам и не вярвам в друго :!:

Ами твоя воля, всяка инициатива за позитивно развитие на раздела е добре дошла.

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 1:14

Molq te-изтрий я тази тема :wave:
Като си прибера другата е34-ка ,знам как да процедирам вече
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 20 Яну 2010, 1:15

дори без да ти дочета целия пост ще ти кажа, че не е въпроса във тоя волан (на мен не ми харесва, не искам такъв и никога няма да си сложа - искам да се знае)
подфорума Е34 е технически
в твойта тема виждам "вижте балъци кав волан имам, ма вие немате кинти, трайте си"
детско е ;)
разбирам че се радваш, кеф ти е, харесва ти, ама не в техническия по този начин ;)
допреди година - две беше технически, сега е извън темата.
доста хора спряха да пишат и ще спират, замислете се :!:
ся друг е въпроса ако продадеш бонбона и минеш на 39, ама има хора, които ще си карат 34 докато им е кеф ;)
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Яну 2010, 1:17

По добре ключ отколкото да се изпокарат всички-ама тва си е мое мнение..Лека вечер на всички
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 20 Яну 2010, 1:19

bmwfena написа:По добре ключ отколкото да се изпокарат всички-ама тва си е мое мнение..Лека вечер на всички

:OT: предателите с 39 нямат глас тука :bchug:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Яну 2010, 1:20

Stanchev написа:
bmwfena написа:По добре ключ отколкото да се изпокарат всички-ама тва си е мое мнение..Лека вечер на всички

:OT: предателите с 39 нямат глас тука :bchug:

Ще взема сопата :mhihi: Филибарец :mhihi: :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 20 Яну 2010, 1:21

Stanchev написа:дори без да ти дочета целия пост ще ти кажа, че не е въпроса във тоя волан (на мен не ми харесва, не искам такъв и никога няма да си сложа - искам да се знае)
в твойта тема виждам "вижте балъци кав волан имам, ма вие немате кинти, трайте си"
детско е ;)
разбирам че се радваш, кеф ти е, харесва ти, ама не в техническия по този начин ;)
ся друг е въпроса ако продадеш бонбона и минеш на 39, ама има хора, които ще си карат 34 докато им е кеф ;)

Тука въпроса не опира до кинти , мисля мноо добре знаеш или май не ?

Отвори темата и прочети кой кво помогна , отвори на колегата ЛЕо кой кво помогна бе братчед ? веднага го оплюхте че не става и е грозно и той не писа повече , или бъркам нещо ? АЗ дали ще си купя е39 е друга бира , е60 ми е на сърце и ще имам някой ден ако си го поставя .
А за е34ката , мисля вида и говори достатъчно ако не говори значи иматте порблеми с зреителните апарати .
Доста е34 съм видял , горе долу се вижда кой кво прави и кой я кара с кеф и кой без кеф. А на газ кефа е 2 пъти повече :mhihi: !

ТО е като с мацките сички имат п*т*и , ама готината п**** си е готина п**** , всеки иска да се покаже с нея !
Последна промяна ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ на 20 Яну 2010, 1:25, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 20 Яну 2010, 1:23

Добре бе до кога с тия глупости?! Аре изтриите темата! Вие се оляхте,най-цивилизования подфорум го осрахте.
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 20 Яну 2010, 1:26

JIKI_RACER написа:
Stanchev написа:дори без да ти дочета целия пост ще ти кажа, че не е въпроса във тоя волан (на мен не ми харесва, не искам такъв и никога няма да си сложа - искам да се знае)
детско е ;)

Тука въпроса не опира до кинти , мисля мноо добре знаеш или май не ?

Отвори темата и прочети кой кво помогна , отвори на колегата ЛЕо кой кво помогна бе братчед ? веднага го оплюхте че не става и е грозно и той не писа повече , или бъркам нещо ? АЗ дали ще си купя е39 е друга бира , е60 ми е на сърце и ще имам някой ден ако си го поставя .
А за е34ката , мисля вида и говори достатъчно ако не говори значи иматте порблеми с зреителните апарати .
Доста е34 съм видял , горе долу се вижда кой кво прави и кой я кара с кеф и кой без кеф. А на газ кефа е 2 пъти повече :mhihi: !

това, че на теб ти харесва твоята 34-ка, не значи че и на мен трябва да ми харесва и ако не ми харесва, значи не разбирам и не съм виждал/имал/имам 34-ки ;)
карайте на каквото искате газ, оцет, олио, зехтин все ми е тая. правете щом се чупят (деба дъргелите), НО извън темата е по-нагоре ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 20 Яну 2010, 1:29

Някъде да има тема " ХАРЕСВА ЛИ СТАНЧЕВ МОЯТА Е34 " че не дикел? Кат не те кефи цък и не пиши !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34