3-та Национална Е34/Е32 сбирка - 20.06 и 21.06.2009 г.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 17 Юни 2009, 22:40

Turbo_Ted написа:
bmwfena написа:
Turbo_Ted написа:да вдигна настроението с едно клипче... който разпознае кой се смее най-звучно... ще почерпи по една бира :mhihi: :mhihi: :mhihi: http://vbox7.com/play:f30a583b
лелееее-яката работа е тоа клип

да зимам ли китарата да повтаряме изпълненията :winky:

А защо не :yes: :yes: :have one:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 17 Юни 2009, 22:48

D_U_D_E_ написа:а някой от Варна ще ходили, да тръгнем заедно.

Ще идват Митко и Петър, разбери се с тях... за тях знам със сигурност :)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 17 Юни 2009, 23:44

събота сутринта някой ще тръгва ли от пловдив :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 18 Юни 2009, 7:47

Аз ще тръгвам в събота от Шумен ако искаш званни! ;)
тел.0888754810

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 18 Юни 2009, 9:54

Аз ще пътувам утре към 17 часа, ако искаш звънни - 0886 750555 - Митко
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 18 Юни 2009, 11:19

За съжаление ми излезе неотложен ангажимент и няма да присъствам на сбирката, обадих се в Еделвайс и анулирах резервацията, така че откъм ангажимент към хижата всичко е наред!
Пожелавам Ви хубаво време и весела среща!
Поздрави на всички! :D

пс Фена да не забрави да почерпи :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Юни 2009, 11:36

Tod написа:За съжаление ми излезе неотложен ангажимент и няма да присъствам на сбирката, обадих се в Еделвайс и анулирах резервацията, така че откъм ангажимент към хижата всичко е наред!

Дали ще съм там ще се разбере чак в събота на обяд-и ще почерпя нема дерт само да дойда :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 18 Юни 2009, 13:19

Tod написа:За съжаление ми излезе неотложен ангажимент и няма да присъствам на сбирката, обадих се в Еделвайс и анулирах резервацията, така че откъм ангажимент към хижата всичко е наред!

Аз толкова се надявах да дойдеш и ти се отказа сардит сам ти. :( :(
Зараду теб топка сам купил да играеме а ти няма да дойдеш.
:ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 18 Юни 2009, 13:57

KON4ETO написа:

Аз толкова се надявах да дойдеш и ти се отказа сардит сам ти. :( :(
Зараду теб топка сам купил да играеме а ти няма да дойдеш.
:ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

Саше, другия път брат, пък и глей кво е стръмно там, че иде у дерето топката! ;)
Сигурен съм че ще си изкарате страхотно!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Юни 2009, 15:12

И аз съжалявам ,че няма да може да дойдеш :( Така исках да се видим

Колеги ,ако някой закъса случайно с нощувка ,да знаете ,че при мен се стекоха така обстоятелствата ,че ще тръгвам сам а не с приятелката и едно легло остава :idea:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Юни 2009, 15:33

Penchev написа:И аз съжалявам ,че няма да може да дойдеш :( Така исках да се видим

Колеги ,ако някой закъса случайно с нощувка ,да знаете ,че при мен се стекоха така обстоятелствата ,че ще тръгвам сам а не с приятелката и едно легло остава :idea:

Георги Пенчев

Този който ще спи при теб после може да се похвали, че е "спал" с най-големия фен на е34 :mhihi:

Отново повтарям събираме се да тръгнем от София на 20.06. в 9:30 на последното ОМВ на Ботевградско шосе, бензиностанцията е преди караулката и ако идвате от околовръстното ще трябва да се върнете към центъра и после да обърнете към Варна.

П.С.
Това обяснение е поради въпроса на Пощальона, защото той си правеше сметки да идва от Младост по околовръстното.

Поздрави
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 18 Юни 2009, 17:25

Zubcho написа:
Penchev написа:И аз съжалявам ,че няма да може да дойдеш :( Така исках да се видим

Георги Пенчев

Този който ще спи при теб после може да се похвали, че е "спал" с най-големия фен на е34 :mhihi:

Отново повтарям събираме се да тръгнем от София на 20.06. в 9:30 на последното ОМВ на Ботевградско шосе, бензиностанцията е преди караулката и ако идвате от околовръстното ще трябва да се върнете към центъра и после да обърнете към Варна.

П.С.
Това обяснение е поради въпроса на Пощальона, защото той си правеше сметки да идва от Младост по околовръстното.

Поздрави
Иво Андреев

Колеги значи ЗЪБЧО пропъсна нещо,ще се сабираме на ОМВ от 9.00 до10.00 а не да седим на омвито 3 часа и да трагнем нагоре кам 12.00.
Тези които ще идват със сигорност в събота гледайте до 10.00 да сте на омв за да не патуваме у най големите жеги. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ако тръгнем по рано ще стигнем горе около обяд и направо седаме и се почваме защото немаме файда да стигнем в 16.00 след обяд.
Благодаря ви предварително ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 18 Юни 2009, 20:27

KON4ETO написа:
Zubcho написа:

Георги Пенчев

П.С.

Поздрави
Иво Андреев

Колеги значи ЗЪБЧО пропъсна нещо,ще се сабираме на ОМВ от 9.00 до10.00 а не да седим на омвито 3 часа и да трагнем нагоре кам 12.00.
Тези които ще идват със сигорност в събота гледайте до 10.00 да сте на омв за да не патуваме у най големите жеги. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ако тръгнем по рано ще стигнем горе около обяд и направо седаме и се почваме защото немаме файда да стигнем в 16.00 след обяд.
Благодаря ви предварително ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Нее ли късно до като дойдете ние може да сме пияни :have one: :have one: :have one:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 18 Юни 2009, 22:30

Последно как е пътя? От къде ще се стигне до хижата? Ако имам възможност ще дойда за няколко часа и аз.
И къде по-точно се намира тази Узана и тази хижа? Как да го намеря като дори на картата го няма (БГ мапс). :roll:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 18 Юни 2009, 22:40

Да не се усмъртите още първата вечер и да нямате сили за събота като дойдем всички,ей!

ПредишнаСледваща

Назад към E34