tds - Тресене при загряване
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Колеги, споко, не е от ГНП плочката смених я с нова и продължавам да го имам проблема ... новата ГНП плочка е около 600 евра, но файда нямаше. От друго е и незнам дали няма нещо общо с термостата ... вече преседя около 14 дена в дарукар и резулатат = 0 !!!
Това не им попречи да ми вземат определена сума парички ....
След което отидох в сервиза за дизели към аерогарата, мисля беше НН или нещо такова, там пък ми взеха 380 лв. за реглаж и подмяна на комплект уплътнения на ГНП-то ... след което колата умря !!!
Закарах я в Дарукар там я понастроиха и пак ми взеха определена сума парички, колата върви по-добре но няма общо с това което беше!!!
Другата седмица им я връщам и докато не се оправят двата проблема няма вадене ... тоя път съм краен !!!
След което отидох в сервиза за дизели към аерогарата, мисля беше НН или нещо такова, там пък ми взеха 380 лв. за реглаж и подмяна на комплект уплътнения на ГНП-то ... след което колата умря !!!
Закарах я в Дарукар там я понастроиха и пак ми взеха определена сума парички, колата върви по-добре но няма общо с това което беше!!!
Другата седмица им я връщам и докато не се оправят двата проблема няма вадене ... тоя път съм краен !!!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Воденичаров написа:Да ама аз тази плочка не искам сам да я бутам. Че и не се сещам кой може да я бутне в региона...
Колега не е толкова страшно-намери някой ,който може да отвърти четири винта,спазвай точно инструкциите и си готов за 10 минути.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
E34PSH написа:Колеги, споко, не е от ГНП плочката смених я с нова и продължавам да го имам проблема ... новата ГНП плочка е около 600 евра, но файда нямаше. От друго е и незнам дали няма нещо общо с термостата ... вече преседя около 14 дена в дарукар и резулатат = 0 !!!
Колега и на теб ти казвам-погледни как се прави реглаж на помпата и го направи сам или помоли някой приятел.Общо взето в сервизите не знаят какво правят и това ,че си дал толкова пари не е критерий за нищо.Спомням си как дадох, преди да го опозная този двигател ,40лв. в супердизел за диагностика,казаха ми ,че всичко е наред,докато един основен възел за работата на двигателя-МАР сенсора беше напълно запушен и изобщо не функционираше.

- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
E34PSH написа::help:![]()
Много колеги ще кажат Виж датата но на мен ве пак ми е интересно какво стана с колата след толкова пари на вятъра оправиха ли я знае ли се от какво беше щом не е било от гнп;
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Проблема беше във водната помпа, която беше супер боклук и не доставяше нужния дебит, и беше сменена. Преди да я смени я беше прегрявал доста пъти
Имаше гняс в ГНП-то при плочката, която беше отстранена. Колата на колегата вече лети
Той ще допълни другите неща като види темата.
Поздрави

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Иво, като гледам, той се интересува от колата на Павел (E34PSH). След мен и той смени водната помпа и беше спряла да играе и температурата и не тресеше. Това беше в първите дни след манипулациите, сега не знам как е, не се е обаждал скоро. Май лети насам-натам с нея 

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
хаха Не ме интересува колата в смисъл такъв да я купувам интересуват ме проблемите които имат тези коли и се опитват по всякакъв начин да си набавя нужната информация ,защото като изпрочетеш целия форум за няма и 2 години и нещо и да питаш всеки за всичко смятам че съм почнал сам всичко да си правя но някой неща не могат да се започнат без да е мината отъпкана пътеката от някой друг;)(Е то може ама и пари излишни да имаш)Поздрави
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dancenation написа:хаха Не ме интересува колата в смисъл такъв да я купувам интересуват ме проблемите които имат тези коли и се опитват по всякакъв начин да си набавя нужната информация ,защото като изпрочетеш целия форум за няма и 2 години и нещо и да питаш всеки за всичко смятам че съм почнал сам всичко да си правя но някой неща не могат да се започнат без да е мината отъпкана пътеката от някой друг;)(Е то може ама и пари излишни да имаш)Поздрави
ХАХА, кой пък е казал или дори намекнал, че се интересуваш от колата в смисъл такъв да я купуваш ?!? Интересна интерпретация... дали някой друг е приел по този начин написаното?
П.С. Като знам и Павката как се е засилил да я продава...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2