E 34 уникат ( трябва да се види )
Модератор: Технически модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
Знам я тая колица,не се учудвайте че я кара някой,шофьорът е чист мангал
,тия цигани петнят великата марка :x

E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
И аз имах възможноста да видя това произведение на дизайнерската мисъл или по точно от мангалската мисъл ... Малко ми мяза на Рено Лагуна отпред може би тва се е опитал да напрай ...кандидат българина ...
Немам Думи пай са ке ,че повъ..
блаааааа

Немам Думи пай са ке ,че повъ..

това БМВ редовно го виждам около нас спряло и все си мисля да го снимам, но ако собственика е наоколо да не стане конфликт
иначе освен блестящта предница има и много интересен вент на капака, който на снимката се вижда, но не достатъчно добре според мен, з да се добие представа за гениалната му идея... според мен е направен от изупскателни колекторни търби с мрежичка. Също така и интериорът е доста забележителен - седалките са с калъфки - отзад черно и зелено, отпред черно и жълто
задните стъкла са тонирани... в тревно зелен цвят
съшо така дже от гумите са с алуминиеви джанти, две са с капаци и железни джанти
Други особености май не съм забелязъл, но сигурно има... иначе това БМВ е широко известно във Варна

Други особености май не съм забелязъл, но сигурно има... иначе това БМВ е широко известно във Варна
STREETRACERS.HIT.BG
Ami za da ne stawat incidenti naprawo go popitai moje li, ne moje li ... Kaji mu, 4e mnogo ti e dopadnal dizaina i iskash da go pokajesh i na nai-zapalenite fenowe na markata, ta da mu se poradwat i te (nie)Castor написа:това БМВ редовно го виждам около нас спряло и все си мисля да го снимам, но ако собственика е наоколо да не стане конфликт![]()

- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
Инаф написа:Знам я тая колица,не се учудвайте че я кара някой,шофьорът е чист мангал,тия цигани петнят великата марка :x
незнам дали е мангал - много беличък беше на около 45г добре облечен ... и определено не ми мислеше доброто

нафта в кръвта ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това последното беше много тъпо изказване;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Що ли ми напомня за "наточена" мангалска ладичка 

За феновете на автомобилния спорт тези марки са синоним на успехи и традиции. Kогато те се събират да наблюдават поредната надпревара, се чуват виковете “Форца Ферари, форца ла макина”. Тифозите произнасят техните имена с почит и уважение. Защото те са се превърнали в легенди, в автомобилни икони. Ако питате защо, значи никога няма да разберете.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4