Смяна на двигател.Възможно ли е който знае да каже.
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Нормален ще ти е разхода , като за лимузина
- извъбградско <10
- градско <15
Това разход ли е ?
И с тия въпроси "колко ще ми харчи" ....... хора това което наливаш в резервоара е най-малкия харч след люБИМАТА кола
- извъбградско <10
- градско <15
Това разход ли е ?
И с тия въпроси "колко ще ми харчи" ....... хора това което наливаш в резервоара е най-малкия харч след люБИМАТА кола

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Питанка
miho написа:Имам намерение да си сменя Аудито си с БМВ 520 със сменен двигател с 2,5 и газова уредба искам вашето мнение като спецове какъв ще ми е разхода на гориво дали газ или бензин няма значение а също така ако има някой да ме светне и за проблемите на това БМВ като модел мерака ми е голям за БМВ, но нямам никаква информация. Моля помогнете
разхода на бмв-тата до 3.5 литра бензиновите е мога да кажа почти еднакъв

даже в града има едно 540 4.4 и дава градско към 15-16
които си мисли че като си е зел малък мотор и че ще му харчи малко мноо се лъже

РЕ
С какви болести са показателни тези коли??? Къде са им болките ако мога така да го нарека?????
И това което го давате като разход газ или бензин???
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
Re: РЕ
miho написа:С какви болести са показателни тези коли??? Къде са им болките ако мога така да го нарека?????
и газ и бензин
нямат болести е34 говорим за бензиновите
също здрави са от към ходова част и тенекии

ако е стегната и не е няква сълма зимаи без да се замисляш
изключително надеждни автомобили са

Благодарско
Реших че ще я взема като я взема щеви светна за сменения двигател незнам дали е М20 или М50 как мога да го разбера от колата къде да погледна иначе колата е много запазена тъмно синя.
Благодарско
Реших че ще я взема като я взема щеви светна за сменения двигател незнам дали е М20 или М50 как мога да го разбера от колата къде да погледна иначе колата е много запазена тъмно синя.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Благодарско
М20 ката си мяза на Москви4 ве а М50 е с пластмаса отгоре и е тавалия матор-красивmiho написа:Реших че ще я взема като я взема щеви светна за сменения двигател незнам дали е М20 или М50 как мога да го разбера от колата къде да погледна иначе колата е много запазена тъмно синя.

bmwfena написа:М20 ката си мяза на Москви4 ве а М50 е с пластмаса отгоре и е тавалия матор-красивmiho написа:Реших че ще я взема като я взема щеви светна за сменения двигател незнам дали е М20 или М50 как мога да го разбера от колата къде да погледна иначе колата е много запазена тъмно синя.![]()
![]()
Нещо повече някакв аабривиатура номер иили нещо друго само по външен вид ли????
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
miho написа:bmwfena написа:М20 ката си мяза на Москви4 ве а М50 е с пластмаса отгоре и е тавалия матор-красивmiho написа:Реших че ще я взема като я взема щеви светна за сменения двигател незнам дали е М20 или М50 как мога да го разбера от колата къде да погледна иначе колата е много запазена тъмно синя.![]()
![]()
Нещо повече някакв аабривиатура номер иили нещо друго само по външен вид ли????
m20

m50

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
bmwfena написа:М20 ката си мяза на Москви4 ве а М50 е с пластмаса отгоре и е тавалия матор-красив![]()
![]()
забрави времето (а то беше скоро) когато караше М20 и го хвалеше

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
the_gate написа:bmwfena написа:М20 ката си мяза на Москви4 ве а М50 е с пластмаса отгоре и е тавалия матор-красив![]()
![]()
забрави времето (а то беше скоро) когато караше М20 и го хвалеше

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
miho написа::shock:Абе как се сменят ремъците на това чудо. Мен ми се струва че трябва да се сваля радиатор за да ги смениш.
м50 е с верига

а м20 да сваля се ама тва е наи малкия проблем тои се сваля за 5 минути но общо взето се сменят доста лесно в сравнение с някое ауди например кадето трябва да разкачиш цялата предница

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2