--------Въпрос за централното заключване-----
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе целата врата да я намажеш с грес пак ще е същото, четете ли кво Ви пиша? Моята се затваря от първия 

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Моя проблем е абсолютно същия.......Появи се преди една седмица - преди всичко беше ток и жица........Ще се разглобяваме май 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Dragon4e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 3.0d 01г.
- Мечтае да кара: Вече го кара
и при мен заключваше от втория път но случайно си открих проблема и сега е о'кей.Под задната седалка зад шьофьорската страна има един ел. блок който командва ц. закл. отгоре има два бушона единия беше изгорял
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Dragon4e написа:и при мен заключваше от втория път но случайно си открих проблема и сега е о'кей.Под задната седалка зад шьофьорската страна има един ел. блок който командва ц. закл. отгоре има два бушона единия беше изгорял
Е що не каза по-рано бреееееееееееееееее, чака да завали сняг и тогава да ме пратиш да ровя бушоните под седалката

Айде сега в събота в топлия гараж ще ходя да търся с фенера бушони. Ако може да снимаш къде трябва да ровя. Моля

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
И на мене ми прави номер тоя бушон, карам си аз и като почна щрак щрак щрак щрак централното се побърка заключвам то се отключва разглобиг аларми централни и накрая опс случайно пипнах тоя бушон че е изгорял и бинго всичко заспа. Дано и на вас да се реши проблема преди да разглобите всичко.
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
cvetoslav написа:И на мене ми прави номер тоя бушон, карам си аз и като почна щрак щрак щрак щрак централното се побърка заключвам то се отключва разглобиг аларми централни и накрая опс случайно пипнах тоя бушон че е изгорял и бинго всичко заспа. Дано и на вас да се реши проблема преди да разглобите всичко.
При мен е така - карам си и щрак щрак щрак

колеги и при мен се получава по някой пьт но сьм забелязал
че става когато някоя задна врата не е затворена хубаво и аз сьм заключил с алармата но всьщност тази точно врата не се е заключила и след това трябва всички врати да се отворят и затворят хубаво и проблема се оправя поне при мен- значи една машинка като не заключи и край
пробвайте
че става когато някоя задна врата не е затворена хубаво и аз сьм заключил с алармата но всьщност тази точно врата не се е заключила и след това трябва всички врати да се отворят и затворят хубаво и проблема се оправя поне при мен- значи една машинка като не заключи и край
пробвайте

- Dragon4e
- кандидат ентусиаст
-
Zubcho написа:Dragon4e написа:и при мен заключваше от втория път но случайно си открих проблема и сега е о'кей.Под задната седалка зад шьофьорската страна има един ел. блок който командва ц. закл. отгоре има два бушона единия беше изгорял
Е що не каза по-рано бреееееееееееееееее, чака да завали сняг и тогава да ме пратиш да ровя бушоните под седалката![]()
Айде сега в събота в топлия гараж ще ходя да търся с фенера бушони. Ако може да снимаш къде трябва да ровя. Моля
e не са били два сори ето снимка един от тези трите шарените ми беше изгорял
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- Dragon4e
- кандидат ентусиаст
-
имах такъв проблем след като сложих аларма.колата започна да се отключва като я заключиш независимо от това дали е с ключа или с дистанционното.майстора който сложи алармата се отказа.закарах я на друг и я оправи за 2 часа.нещо не била вярно свързана алармата към модула който управлява централното.от тогава няма проблеми
Успех
Успех
колегата дето каза за бушончето е доста прав. и аз го имам проблема със заключването и реших да проверя модула, като махнах седалката ми прилоша, бушона не само е изгорял ами направо се е разтекъл, опитах да го махна не помръдна, дори и клемореда разглобих, жиците не помръдват като запоени са към разтопената маса. а и при мен са 3 бушоните, още не сам ги проверил за какво точно са. отделно централното отказа и сега си седи отключена, ако някой иска адреса да пиши

- Vartolumei
- Потребител
-
при мен работата загрубя.
преди седмица изкарах алармата от куплунга и защото не разпознаваше дистанционното и започнах да е заключвам с ключа до днес!
когато реших да отключа вратата/другата е затапена/ ключа се завъртя,но централното не помръдна?Добре,че е комби и задната врата се отключи и влязах през нея,но с това проблема не се реши.
нито една от вратите не се отваря от вътре.?нито от дръжките нито от чопчетета за заключване,връщат се когато ги вдигна.проверих и двете бушончета под задната седалка,но са здрави.!ще откача.не мога да си вляза в колата като бял човек.
ДАЙТЕ ИДЕЯ.Благодаря предварително! 

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4