таван?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Окт 2007, 19:41

sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги,
Гледам ,че говорите за тавани и тапицери и аз имам следното питане към Вас . При мен ми ''висна'' тавана след като лятото е карах на пране и сега не знам какво да направя и как да го направя.Някой да има идея кой може да ми го направи като ме интересуват и цени .

Koлега, ето аз как си реших проблема с интериора :arrow: INDIVIDUAL Antrazit-а си е върха на сладоледа :twisted:

Изображение

Изображение

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Мнение от BAWARISCHE » 27 Окт 2007, 21:10

4ове4е супер е.абе гледах някъде някога тези снимки ама така и не можах да ги открия.кажи ми само с какав плат си го няправил и при кои тапицер си я карал за да я закарам и аз моита

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 27 Окт 2007, 21:57

и аз си мислех да го направя черен, но така ще се различава от сенниците и дръжките, за това мисля да ходя да търся плат по цвета на тези части който не могат да се претапицират. :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAWARISCHE » 27 Окт 2007, 22:16

ами аз са6то се опасявах за това ,но като гледам колегата е претапицирал и сенниците и мисля 4е е станало доста сполу4ливо,а и задната кора са6то ми 4ерна и мисля 4е 6те стане добре.а колко сам обикалял да търся плат дори и да не е като оригиналния/6тото го няма/но поне да се доближава по цвят ,като материя на него но уви така инеможах да го открия.а о6те като я взех моита/колата/тогава млад и неопитен,така да се каже с първата ми "луксозна"кола/ :D до тогава си карах една ниви4ка която си ме слу6а о6те/ми бе6е увиснал тавана и закарах при един прехвален специалист и му викам нали 6те го направи6 са6тия ,а тои -да 6те стане едно кам едно" и като видях после :puke: ужас и незнам за6то после пак отидох при него поне си намерих задна ел.6тори4ка 8) и да претапицира и кората.викам му 6те баде са6тия цвят нали ,а тои не 6те ти я направя 4ерна.6е стане супер.викам си добре. ми направия хубава е ама на този таван...,та мисля 4е с това 4ерни4ко 6те се успокоя наи после :D .6е стане супер...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Окт 2007, 10:01

BAWARISCHE написа:4ове4е супер е.абе гледах някъде някога тези снимки ама така и не можах да ги открия.кажи ми само с какав плат си го няправил и при кои тапицер си я карал за да я закарам и аз моита

Значи тавана е от Алкантара (обърната кожа), седалките са пак от същата кожа по бордовете а основата им е от един плат дето е 3 пластов :idea:

Пешо Ple6ivia е човека дето ми сътвори тези неща :arrow: 0884 784 517.Звънни му директно на телефона и го разпитай ,че в последно време няма никакво време за форума ...

Аз като си изкарам колата от бояджията скоро ,ще му оставя нови кори за вратите ,които също ще облече в алкантарата като тази на седалките ,с което смятам ,че съм завършил интериора :D

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAWARISCHE » 28 Окт 2007, 10:19

ахам.е благодаря ти много са инфото,при парва възможност 6те му званна да се разберем с него :yes:

Предишна

Назад към E34