М52 Маслото присветва на празен ход...
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
като се разгледах по форума може и да му идва тънко маслото на моя 12 год двигател (10в40)
в дару кар и камор не мерели налягането на маслото като правели диагностика ... казаха ми че моеж да е от запушена цетка пред маслената помпа...
VALIO_P написа:Както писах по-горе при мен имаше същия проблем. Като купих колата сипах масло 5W30 и след около 3-4х. км. след продължително каране /смятам във връзка с повишената темп. на маслото/ на празен ход примигваше. Въпреки това не мога да кажа, че имах пов. разход на масло или пушене. В момента карам с 10W40 и за ок. 15000 км. /две смени на маслото/ май само 1 -2 пъти за кратко примигна лампата и то лятото. Иначе колата работи перфектно , тихо, много бързо ускорява и докато усетя ме дръпва ограничителя на оборотите - не съм и усетил кога е достигнала червената зона. Така и не разбрах от какво беше проблема , но и не мисля да го търся повече.
в дару кар и камор не мерели налягането на маслото като правели диагностика ... казаха ми че моеж да е от запушена цетка пред маслената помпа...
Тия павета мн лзгави бе...
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2