Въпрос към колегите от Русе?
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Ами ти направо удари бингоBAI_DOBRI написа:slavianko написа:Ами моят тъст има сервиз само за автоклиматици и не че ми е вече роднина и искам да му направя реклама но си разбира от работата. Повечето автокъщи в Русе минават през него преди да си оставят колите за продаване щото работи и евтино. А за този там дето са ти казали, познавам ги хората но не искам да коментирам за начина на работа, само ще загатна че напоследък били станали доста комерсиални.BAI_DOBRI написа:Ами както казах компресора често се вкл и изкл ( това не било добре, особено когато двг вдигне по-високи обороти) а другата опасност от НЕвключването на перката била,че фреона се сгорещява много и няма кой да го охлажда и така може да се пърсне от някъде системата
Къде се намира този сервиз? Аз като дойда с колата в Русе си я оставям на един паркинг до малкото кръгово на боулинга и там също има един сервиз за климатици-пазачите на паркинга ми ги похвалиха как работят т.е доста коли били направили

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Важното е че си свършил работаBAI_DOBRI написа::mhihi:![]()
ей значи саммо дето съм бил път до николово. Благодаря все пак за препоръката, то даже тази сутрин като ходих да вземам колата тъкмо отваряха, но отидох в николово щото един приятел ме прати направо при собственика там (Тодор Тодоров,познали се) и накрая отидох казах си болите хора я закачиха с една станция за зареждане и запалих пуснах климата и след 10сек чудо
перката си проработи (и малко се засмяха що изобщо съм отишъл) ходих после до Ауто плюс купих си нов филтър на купето щото стария не знам от кога не беше сменян( поне от 6г щото баща ми преди толкова време купи колата и не го сменял) и климатика си работи по-добре от всякога

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
BAI_DOBRI написа::mhihi:![]()
ей значи саммо дето съм бил път до николово. Благодаря все пак за препоръката, то даже тази сутрин като ходих да вземам колата тъкмо отваряха, но отидох в николово щото един приятел ме прати направо при собственика там (Тодор Тодоров,познали се) и накрая отидох казах си болите хора я закачиха с една станция за зареждане и запалих пуснах климата и след 10сек чудо
перката си проработи (и малко се засмяха що изобщо съм отишъл) ходих после до Ауто плюс купих си нов филтър на купето щото стария не знам от кога не беше сменян( поне от 6г щото баща ми преди толкова време купи колата и не го сменял) и климатика си работи по-добре от всякога
и от ко било 4е не схванах???
зареждане ли искала???
малко сам бавно...

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
Ами честно да ти кажа май е искала да я поразходя до Русе за да се оправи- иначе като отидох в сервиза закачика на колата една такава станция с която зареждат с-мата човека ми каза "запали и пусни климатика" запалих климатика поработи 10сек. и перката се включи
излезе че нищо й нямало, а иначе ми заредиха фреон в разград за 1.3кг ми взеха 20лв

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
BAI_DOBRI написа:Ами честно да ти кажа май е искала да я поразходя до Русе за да се оправи- иначе като отидох в сервиза закачика на колата една такава станция с която зареждат с-мата човека ми каза "запали и пусни климатика" запалих климатика поработи 10сек. и перката се включи![]()
![]()
излезе че нищо й нямало, а иначе ми заредиха фреон в разград за 1.3кг ми взеха 20лв
за 1.3 кг 20 лв

да не са били 130 гр.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2