Ето удар в крайпътна круша

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 25 Яну 2007, 15:47

Абе човек това трябва да ти е принцип .. пиеш ли - не караш .. нищо лично ама според мен постъпката е уникално глупава .. ами ако недай си боже се беше ударил в друга кола с петчленно семейство .. ? :confused: :roll: След тази случка според мен трябва да се замислиш за някои работи .. но за съжаление всички сме така .. трябва да си "строшиме главите, за да ни дойде акъла " .. пак казвам нищо лично, не се опитвам да те поучавам, просто изказвам мнение ..

Потребител
Аватар

Мнение от ivan888 » 25 Яну 2007, 16:23

[quote="toyo_BMW"]Да 530 i беше и винаги сам си я карал с 150 -220 навсякаде ама тоя път май се надцених на един обратен завой
Ти май си си опасен и без пиене! :mhihi: :bchug:
cherven888

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 25 Яну 2007, 18:10

Такива като този "герой" са за бой ако питате мен...

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 25 Яну 2007, 18:47

всички знаем че БМВ си е символ на АГРЕСИЯ така че много такива случаи има на отсякъни дървета на които е способна една Е34ка-много е корава ама не е гаранция че главите ни са по корави от нея така че бива да се внимава щото белите стават веднъж и после мъките са цял живот :uups: :uups: Пожелавам на всички БМВманиаци да не им се случват такива неща-НЕПРИЯТНИ СА МНОГООООООООО :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toyo_BMW » 25 Яну 2007, 18:54

Сега след удара рядко сам вдигал над 110 км/ч
Като наближавам завой изпитвам някакьв панически страх
Ама преди си мислех като 90% от вас, че щом сам с БМВ сам имунизиран от катастрофи и не пусках никои да ме мине никаде
освен М-ките
Ама то ми е за урок и не се Хваля , а ви го казвам за да не повторите мойта грешка , като чета тоя форум а аз от много годинки го посещавам
оставам с впечатление че не само ас сам карал пиян .
А иначе ми доставя адско удоволствие да пришпорвам 200 коня
затуи пак такава си купих 3 дена след удара
АУДИ А6 '06, BMW 530i '90 M30 , SUPRA 3.0 turbo+

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Яну 2007, 19:03

Евала ти правя,следващия път изпий 2л и пак подкарай със 150,ма тоя път да ме нацелиш мен..тръбата до седалката ще ти изкривя в главата.Най-интересното е,че в моя случай всички почнаха с нападки,при все че бях напълно невинен :evil: :evil: То на тоя свят всичко се връща нали знаеш..следващия път няма да е дърво а човек,и ще си го излежиш доживот,да размишляваш дали е яко да се кара пиян...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 25 Яну 2007, 19:04

Хич не е за фалене станалото но както и да е хубаво че не паза снимки от преното ми е34ка да е видите на кво приличаше и тогава да говорим за здравина ови останах жив но ми отсяка и двата крака :confused: :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 25 Яну 2007, 19:39

я си представи ако беше нацелил някое семейство :confused: заради твоето "геройство" можеше да отнемеш човешки живот :!: важното е че си жив и здрав но мислете като пиете... btw ако те хванат вече по новия закон над 1.5 промила си под съдебна отговорност :!:

Потребител
Аватар

Мнение от ivan888 » 25 Яну 2007, 19:41

Абе то и аз обичам да юркам ама като гледам кви сакатлъци стават и се позамислям вече!
cherven888

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ето удар в крайпътна круша

Мнение от Crossblade » 25 Яну 2007, 20:44

toyo_BMW написа:Ето това е удар с мерак , карах с 150 км/ч на един литър водка

Убиец. А ако беше нацепил някой в картонена кола какво става :confused: Дано това че си жив и здрав не те прави още по-голям ........ и повече не караш като си на кирка :shock:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 25 Яну 2007, 20:46

Пич,няма да се сърдиш ама това твойто хич не прилича на удар в дърво,камо ли с 150 км/ч.Повярвай да се удариш с тая скорост в дърво нищо не те спасява независимо с каква кола си.Виждал съм челен удар в дърво на Е36 с 80 км/ч и дървото беше при предното стъкло.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Яну 2007, 20:58

поредна тежка катастрофа тук,за пореден път се убеждавам ,колко здрави коли караме ,но нека никой не посяга към волана след употреба на алкохол :!:

Засега Сашо Plague ,води убедително статистиката ,вероятно на целия форум със своите 200 км/ч през таван и преден капак и още някакви центрофуги,които дори той не си спомня :help:

Дано да няма повече такива теми :roll:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 25 Яну 2007, 21:26

Penchev написа:Засега Сашо Plague ,води убедително статистиката ,вероятно на целия форум със своите 200 км/ч през таван и преден капак и още някакви центрофуги,които дори той не си спомня :help

И на само той :mhihi:
Няма да забравя думите му като говорше с теб или Дилян и каза : "Бате, това беше най-невероятната метла, която можеш да си представиш ;) "
От тази случка най-хубаво е, че лично аз си извадих поука за скоростта, за безопаснотта при шофиране.
Разбрах и колко здрави коли са БМВ-тата :shock: Много вървеше тая 25ца ;) Много готино и отворих вратата :arrow: шут и хайде да излизаме :mhihi:
А Чочо да каже в каква кал бяхме и колко свърши мачът на Левски :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВИНАГИ С КОЛАНИ, НИКОГА УПОТРЕБИЛИ АЛКОХОЛ ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ето удар в крайпътна круша

Мнение от Sve » 25 Яну 2007, 21:34

toyo_BMW написа:Ето това е удар с мерак , карах с 150 км/ч на един литър водка...

Литър водка казваш... Ти когато пиеш и караш, колан слагаш ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 25 Яну 2007, 23:17

като гледам колата удара е с не повече от 60-70 ,ама темата ми напомння следващия път като ме засече някое пияно пишлеме да му счупя тиквата и заради тебе малоумник нещастен :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към E34