Ето удар в крайпътна круша
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Абе човек това трябва да ти е принцип .. пиеш ли - не караш .. нищо лично ама според мен постъпката е уникално глупава .. ами ако недай си боже се беше ударил в друга кола с петчленно семейство .. ?
След тази случка според мен трябва да се замислиш за някои работи .. но за съжаление всички сме така .. трябва да си "строшиме главите, за да ни дойде акъла " .. пак казвам нищо лично, не се опитвам да те поучавам, просто изказвам мнение ..

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
всички знаем че БМВ си е символ на АГРЕСИЯ така че много такива случаи има на отсякъни дървета на които е способна една Е34ка-много е корава ама не е гаранция че главите ни са по корави от нея така че бива да се внимава щото белите стават веднъж и после мъките са цял живот
Пожелавам на всички БМВманиаци да не им се случват такива неща-НЕПРИЯТНИ СА МНОГООООООООО

Сега след удара рядко сам вдигал над 110 км/ч
Като наближавам завой изпитвам някакьв панически страх
Ама преди си мислех като 90% от вас, че щом сам с БМВ сам имунизиран от катастрофи и не пусках никои да ме мине никаде
освен М-ките
Ама то ми е за урок и не се Хваля , а ви го казвам за да не повторите мойта грешка , като чета тоя форум а аз от много годинки го посещавам
оставам с впечатление че не само ас сам карал пиян .
А иначе ми доставя адско удоволствие да пришпорвам 200 коня
затуи пак такава си купих 3 дена след удара
Като наближавам завой изпитвам някакьв панически страх
Ама преди си мислех като 90% от вас, че щом сам с БМВ сам имунизиран от катастрофи и не пусках никои да ме мине никаде
освен М-ките
Ама то ми е за урок и не се Хваля , а ви го казвам за да не повторите мойта грешка , като чета тоя форум а аз от много годинки го посещавам
оставам с впечатление че не само ас сам карал пиян .
А иначе ми доставя адско удоволствие да пришпорвам 200 коня
затуи пак такава си купих 3 дена след удара
АУДИ А6 '06, BMW 530i '90 M30 , SUPRA 3.0 turbo+
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Евала ти правя,следващия път изпий 2л и пак подкарай със 150,ма тоя път да ме нацелиш мен..тръбата до седалката ще ти изкривя в главата.Най-интересното е,че в моя случай всички почнаха с нападки,при все че бях напълно невинен
То на тоя свят всичко се връща нали знаеш..следващия път няма да е дърво а човек,и ще си го излежиш доживот,да размишляваш дали е яко да се кара пиян...

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Хич не е за фалене станалото но както и да е хубаво че не паза снимки от преното ми е34ка да е видите на кво приличаше и тогава да говорим за здравина ови останах жив но ми отсяка и двата крака

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
я си представи ако беше нацелил някое семейство
заради твоето "геройство" можеше да отнемеш човешки живот
важното е че си жив и здрав но мислете като пиете... btw ако те хванат вече по новия закон над 1.5 промила си под съдебна отговорност 

- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
Re: Ето удар в крайпътна круша
toyo_BMW написа:Ето това е удар с мерак , карах с 150 км/ч на един литър водка
Убиец. А ако беше нацепил някой в картонена кола какво става

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
поредна тежка катастрофа тук,за пореден път се убеждавам ,колко здрави коли караме ,но нека никой не посяга към волана след употреба на алкохол
Засега Сашо Plague ,води убедително статистиката ,вероятно на целия форум със своите 200 км/ч през таван и преден капак и още някакви центрофуги,които дори той не си спомня
Дано да няма повече такива теми
Георги Пенчев

Засега Сашо Plague ,води убедително статистиката ,вероятно на целия форум със своите 200 км/ч през таван и преден капак и още някакви центрофуги,които дори той не си спомня

Дано да няма повече такива теми

Георги Пенчев
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Засега Сашо Plague ,води убедително статистиката ,вероятно на целия форум със своите 200 км/ч през таван и преден капак и още някакви центрофуги,които дори той не си спомня :help
И на само той

Няма да забравя думите му като говорше с теб или Дилян и каза : "Бате, това беше най-невероятната метла, която можеш да си представиш

От тази случка най-хубаво е, че лично аз си извадих поука за скоростта, за безопаснотта при шофиране.
Разбрах и колко здрави коли са БМВ-тата

А Чочо да каже в каква кал бяхме и колко свърши мачът на Левски

ВИНАГИ С КОЛАНИ, НИКОГА УПОТРЕБИЛИ АЛКОХОЛ

Re: Ето удар в крайпътна круша
toyo_BMW написа:Ето това е удар с мерак , карах с 150 км/ч на един литър водка...
Литър водка казваш... Ти когато пиеш и караш, колан слагаш ли?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като гледам колата удара е с не повече от 60-70 ,ама темата ми напомння следващия път като ме засече някое пияно пишлеме да му счупя тиквата и заради тебе малоумник нещастен 

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3