Лекичко въпросче?
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
dinozab написа:А да не би случайно сама да си гони въздуха от системата
май така ще е, отваряй капачката и чакай да отвори термостата

.
еми аз така си обезвъзду6их моита ама е бензинка... отварам капа4ето и 4акам да загрее та да отвори кръга там и постепенно се пълни с топла вода там и гони въздуха за6тото това е наи високата то4ка от системата... така го направих и нямам никакъв проблем сега а и водата си седи както съм я оставил...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- dinozab
-
-
stanchev написа:dinozab написа:А да не би случайно сама да си гони въздуха от системата
май така ще е, отваряй капачката и чакай да отвори термостата
И аз така си мисля че ще е

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
И на мен така ми бяха казали ама... Нещеше сама. Отпред до капачката на радятора има едно по малко маркуче отваряш го там и наливаш течност от казанчето докато ти задуха топло парното. Ще ти замине към един литър течност докато я обезвъздушиш ма вярвай ми друг начин няма да намериш. Иначе където и да питах все ми казват че сама трябвало. Да ама не.dinozab написа:А да не би случайно сама да си гони въздуха от системата
Но ти нали си знаеш и другият вариянт... Щом караш ТДС трябва да си се настройл. Аз две глави смених на два ТДС-а и накрая се отказах постоянно да гледам стрелката на температурата. То не може човек пътя да си гледа от нея. Та сега съм на 525i Но с две ръце ти стискам палци да не е чутурата щото знам какво е
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Re: re
slavianko написа:И на мен така ми бяха казали ама... Нещеше сама. Отпред до капачката на радятора има едно по малко маркуче отваряш го там и наливаш течност от казанчето докато ти задуха топло парното. Ще ти замине към един литър течност докато я обезвъздушиш ма вярвай ми друг начин няма да намериш. Иначе където и да питах все ми казват че сама трябвало. Да ама не.dinozab написа:А да не би случайно сама да си гони въздуха от системата
Но ти нали си знаеш и другият вариянт... Щом караш ТДС трябва да си се настройл. Аз две глави смених на два ТДС-а и накрая се отказах постоянно да гледам стрелката на температурата. То не може човек пътя да си гледа от нея. Та сега съм на 525i Но с две ръце ти стискам палци да не е чутурата щото знам какво е
лелееееее изкарахме акъла на колегата

- dinozab
-
-
Искаш да кажеш да махна тънкато маркучле което излиза от горния ляв край на радиатора и отива в казанчето и да наливам вода докато не излезе целият въздух така ли
И не е ли същто то дали ще е извадено или ще си седи там

И не е ли същто то дали ще е извадено или ще си седи там

- bmwfena
- БМВманиачения
-
никва не я вършите
покарай колата с леко развита капачка и ако не помпи маркучите ............SORRYти знаеш кво няма смисъл да ти казвам

- dinozab
-
-
Абе тя колата като работи без капачка нито въздух излиза нито мехурчета.Като и сипах новия антифриз напълних я и като я запалих нито балонче излезе нито нищо никакъв признак да гони въздух.Даже като загря нивото на водата почна да се покачва леко и затворих капачката.Незнам това за мен не е обездувашаване 

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
dinozab написа:Абе тя колата като работи без капачка нито въздух излиза нито мехурчета.Като и сипах новия антифриз напълних я и като я запалих нито балонче излезе нито нищо никакъв признак да гони въздух.Даже като загря нивото на водата почна да се покачва леко и затворих капачката.Незнам това за мен не е обездувашаване
А като наля и запали сети ли се да пуснеш парното на 1000? Щото иначе няма да ти отвори клапитте на радиаторчето и там ще си остане въздух колкото да напълниш балон и да прелетиш Ламанша

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз смятам, че ти е обезвъздушена
карал си, пускал си парното, имало е налягане и е излезнало през клапана на капачката 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
утре сутрин преди да я запалиш обърни капачката на казанчето и виж отдолу има ли полепнало черно масълце значи кратунката се е насрала това ми го каза един сърбин в сервиз на БМВ в Австрия ь бе тая колица колко загрява и докаде

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
отвори си капачката и си наливаи коолант докато се напални.После си запали мотора , с отворена капачка и си пусни парното.Гледаи си нивото и стискаи маркучите от време на веме.Като тиотвори термстата ще пдне нивото, и си налеи пак, ако трагне да прелива загаси си, не си гори рацете че е топло.Поиграи си така, и си караи после спокоино.
Проверил сам го неколко кратно.Ако некои има заводка инструкция некада я сложи в основните теми.
Good luck
Наи важното е не си гледаи нивото когато колата е топла че може да се наложи да си сменяш снимката на документите за самоличност после .Водата е 90 градуса.
Погледни си за течове, и евентуално на къде ти е обърнат термостата, и клапанчето което е на него, да е нагоре.
По принцип термостатите с клапани се обезвъздушават сами
Колата може да ти загрява и от кофти капачка,теч на радиатора или акоти духа разбира се.
отвори си капачката и си наливаи коолант докато се напални.После си запали мотора , с отворена капачка и си пусни парното.Гледаи си нивото и стискаи маркучите от време на веме.Като тиотвори термстата ще пдне нивото, и си налеи пак, ако трагне да прелива загаси си, не си гори рацете че е топло.Поиграи си така, и си караи после спокоино.
Проверил сам го неколко кратно.Ако некои има заводка инструкция некада я сложи в основните теми.
Good luck
Наи важното е не си гледаи нивото когато колата е топла че може да се наложи да си сменяш снимката на документите за самоличност после .Водата е 90 градуса.
Погледни си за течове, и евентуално на къде ти е обърнат термостата, и клапанчето което е на него, да е нагоре.
По принцип термостатите с клапани се обезвъздушават сами
Колата може да ти загрява и от кофти капачка,теч на радиатора или акоти духа разбира се.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3