човек с е34 540i автоматик има ли?
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: човек с е34 540i автоматик има ли?
ивчо написа:Ааааа, забрави с таз кола такива изпълнения ...
Има си там Е36 спешъл за такива неща !
Автомата е както всеки от този период - малко муден, но здрав !
Здрав, ако не правиш глупости с него !
Отделно че вече са на няколко превъртания на километражите, и е възможно да сдаде фронта при някоя "метла"![]()
Ей, ма той бюджета му е 8 бонбона, 2500лв може да ревизира автомата + усилване + разни ъпгрейди, а ако се появят още няколко стотачки, ще може да обърне внимание и на външния вид, и тук там на някоя дреболия съвсем спокойно.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
А тва до казана за чистачките ,маи малко ми мяса на газов редуктор
,или греша

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Да, по спомен от една друга обява за същата кола май имаше чеснова 
Ти как не разбираш че Е34 не е за такива неща .. .
Да си вземе Е36 и да почва да прави метли

Zubcho написа:Ей, ма той бюджета му е 8 бонбона, 2500лв може да ревизира автомата + усилване + разни ъпгрейди, а ако се появят още няколко стотачки, ще може да обърне внимание и на външния вид, и тук там на някоя дреболия съвсем спокойно.
Ти как не разбираш че Е34 не е за такива неща .. .
Да си вземе Е36 и да почва да прави метли

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Зъбчо, ти развил ли си едно болтче по M60 матор? Така като чета писанията излиза, че си сменил 3-4 осмака, ревизирал 2-3, измислени цени за части, ремонти и прочее

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Митко Стоянов написа:Зъбчо, ти развил ли си едно болтче по M60 матор? Така като чета писанията излиза, че си сменил 3-4 осмака, ревизирал 2-3, измислени цени за части, ремонти и прочее
Само не и сменяйте демпферната шайба на 40ката че после не можте и насстрои пропорциите и с осцилоскоп

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Колега, не че нещо ама така като я гледам тая кола си е напудрена за продаване. Пребоядисана, салона напръскан със силикон, двигателя мит до посиняване и омазан с какви ли не блестящи мазила...... Това че има шибидах също не е за подценяване, бог знае какви гнилочи се крият отпред под мокета (не ме питай откъде знам
). Само погледни километрите, на 20 години кола па е на 200 хиляди, да не са я возили само с пътна помощ последните две петилетки. Тая машина е смачкана от каране и е поне на 400 хиляди минимум. Ако дадеш 5500 за нея после си приготви най-малко още толкова за ремонти. В крайна сметка ти си решаваш, ама не може в Германия да е два пъти по-скъп такъв автомобил, а тука да ти я дават "читава" на половин цена. Последния път когато ходих да се оглеждам за една колица се опитаха да ми пробутат една е34-ка 525тдс с китайски стопове от хавлиенци и оня твърдеше, че колата е '97-ми набор.

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
До скоро в мобилето имаше една Черна 540ка, добре изглеждаща и даже ръчка.По спомен цената и беше около 7к.Разпитай колегите от Варна, може да изскочи нещо.
alchohol написа:Колега, не че нещо ама така като я гледам тая кола си е напудрена за продаване. Пребоядисана, салона напръскан със силикон, двигателя мит до посиняване и омазан с какви ли не блестящи мазила...... Това че има шибидах също не е за подценяване, бог знае какви гнилочи се крият отпред под мокета (не ме питай откъде знам). Само погледни километрите, на 20 години кола па е на 200 хиляди, да не са я возили само с пътна помощ последните две петилетки. Тая машина е смачкана от каране и е поне на 400 хиляди минимум. Ако дадеш 5500 за нея после си приготви най-малко още толкова за ремонти. В крайна сметка ти си решаваш, ама не може в Германия да е два пъти по-скъп такъв автомобил, а тука да ти я дават "читава" на половин цена. Последния път когато ходих да се оглеждам за една колица се опитаха да ми пробутат една е34-ка 525тдс с китайски стопове от хавлиенци и оня твърдеше, че колата е '97-ми набор.
Ти на живо виждал ли си я ?!!!
напудрена сресана омазана замазана ..........човек който обиколи половин държава да гледа '' перфектни'' и ''уникални''форумни !!! 46 ци като я видя сподели че е много добре само не му допадна това че е автомат......
ако мислиш че за 5к лв ше си купиш от магазина в8 забрави
пс колата е за продаване да

силен характер трябва да си вземеш такова мпс ......гаранция няма

На обява изглежда много добре и ако няма ръжди и мотора работи добре, си струва всеки един лев, дори е евтина.
Относно това, че има пребоядисвани детайли, аз не познавам нито един собственик на 34-ка със стокова перфектна боя на 20г.
По-добре пребоядисана, отколкото за пребоядисване.
Относно това, че има пребоядисвани детайли, аз не познавам нито един собственик на 34-ка със стокова перфектна боя на 20г.
По-добре пребоядисана, отколкото за пребоядисване.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Ръжди има , отдолу по лайсните на вратите . НЕмска 34 там здрава няма , но не е толко фатално полложението даже е начална фаза.
Сърце трябва за такава кола , бял дроб и далак и характер. Ако някой очаква да я вземе и да ходи се показва без да пипне е сгрешил.
Автомата е малко по муден спрямо ръчката , но чак толкоз муден не е .Муден е спрямо форд 1.3
Сърце трябва за такава кола , бял дроб и далак и характер. Ако някой очаква да я вземе и да ходи се показва без да пипне е сгрешил.
Автомата е малко по муден спрямо ръчката , но чак толкоз муден не е .Муден е спрямо форд 1.3

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Ръжди има , отдолу по лайсните на вратите . НЕмска 34 там здрава няма , но не е толко фатално полложението даже е начална фаза.
И аз това разправям, ама много философи има във форума

пропуснал си да кажеш, че и мъде трябват

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Мъдураните са по дефолт затва не ги споменах. Не е лоша колата,има какво да се желае тя затва е в България.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

ивчо да каже колко струва ревизията на M60. На мен ми стига 340лв за водна помпа и ме отказва, защото нямам такива възможности сравнено с м51 (60-80лв). Скорости се правят, като лично мога да посоча координати на майстора, който се справя много добре и си знае работата. На мен същия този майстор ми взе преди години 250лв за труд и останалото купи части и се разправя. Та едва ли ще е повече от 350лв за труд и ревизията до 1300лв на кутията за части. Та хайде да не коментираме тук кое колко струвало. Аз за скоростите мога да кажа, за другото не ме вълнува. Знам и за тдс колко ще излязат частите за ревизия, а труд вече е въпрос на уговорки.
И стига сте се заяждали с всички колеги, това е към Митко и Живко. Знаем, че сте разбирачи. Аз се опитвам да помогна. Не съм казал на никой кой каква му е колата и подобни, за да взимате лично отношение. И двамата цапате по темите от доста време със злобни коментари. Или факти или по-добре не пишете.
По темата.
Ще се потретя... Колата изглежда на снимки добре и с доволно екстри. Ходиш гледаш, караш по сервизи, диагностики, гледат майстори и смяташ. Ако те устройва и можеш да си позволиш, купуваш, ако не, коли бол.
Ако иска някой да извади списък с най-често сменяните неща по M60 с цени за части, и човека ще си прецени дали има толкова дълбок джоб, за да си купи такава кола.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Казвам бре !
Хванахте се за водната помпа - от 150 до 230 лв ! Хепу, Сваг, Майле, Хела, Феби, Рувил ... Все добри фирми !
Това цена без никаква отстъпка - натам вече който иска
Другите филтри и а-у не са по различни от на Б20 да речем !
Там маслената помпа и това е !
Единственото което е - 8 цилиндъра и пусти му данък ... Другото е лесно !
Кефа е неземен
Хванахте се за водната помпа - от 150 до 230 лв ! Хепу, Сваг, Майле, Хела, Феби, Рувил ... Все добри фирми !
Това цена без никаква отстъпка - натам вече който иска

Другите филтри и а-у не са по различни от на Б20 да речем !
Там маслената помпа и това е !
Единственото което е - 8 цилиндъра и пусти му данък ... Другото е лесно !
Кефа е неземен

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Зъбчатка ,не знам кой видя да се заяжда ама нейсе.
Аз ще се почетвъртя , тая кола съм я гледал преди 7 месеца още като дойде .
Само ти правиш апартамент и кухни ....и други правят не бой се ,даже и по големи .
Седалките си направих светло сиви защото така искам и защото колата ми вътре е сива, и повярвай ми са минали повече километри от твойте черни. Нямам черно салонна кола , няма и да си купя! Не знам да видя да правя на някой сметка , дет се вика газифицирал съм някоя друга 40ка , 30ка ,28ца ,25ца ,20 , 18, 16.....12.. и имам наблюдения ама да не обръщаме темата .ТИ ли ми плащшаш гаража? Ти ли ми плащаш хобито да си правя по колата ?ти ли ми плащаш кожата по седалките? Стегни се малко, че се излагаш , караш на слухове и приказки от тоя и оня май ?
А преди да пишеш за цени се поосведоми малко... Я сега кажи колко гори 40ката газ бензин , после ще те питаме за кухните и ламината...
Аз лично знам от първо лице ,ам ти се уповаваш на неделни кафеджийски изказвания изцяло .14 градско не е правилния отговор
, някъде там ама на 50км.
Ще се попетя - едно време всички чакахте да падне акциза и да карате 40ки емки семки и кво ли не ...акциза падна 40ки и емки не виждам да карат , 28цата стана новата 20ка вече само това видях , ама трансплантираната.
И Митко спри вече да се заяждаш
всички знаем че нямаш 40ка.
Аз ще се почетвъртя , тая кола съм я гледал преди 7 месеца още като дойде .
Само ти правиш апартамент и кухни ....и други правят не бой се ,даже и по големи .
Седалките си направих светло сиви защото така искам и защото колата ми вътре е сива, и повярвай ми са минали повече километри от твойте черни. Нямам черно салонна кола , няма и да си купя! Не знам да видя да правя на някой сметка , дет се вика газифицирал съм някоя друга 40ка , 30ка ,28ца ,25ца ,20 , 18, 16.....12.. и имам наблюдения ама да не обръщаме темата .ТИ ли ми плащшаш гаража? Ти ли ми плащаш хобито да си правя по колата ?ти ли ми плащаш кожата по седалките? Стегни се малко, че се излагаш , караш на слухове и приказки от тоя и оня май ?
А преди да пишеш за цени се поосведоми малко... Я сега кажи колко гори 40ката газ бензин , после ще те питаме за кухните и ламината...
Аз лично знам от първо лице ,ам ти се уповаваш на неделни кафеджийски изказвания изцяло .14 градско не е правилния отговор

Ще се попетя - едно време всички чакахте да падне акциза и да карате 40ки емки семки и кво ли не ...акциза падна 40ки и емки не виждам да карат , 28цата стана новата 20ка вече само това видях , ама трансплантираната.
И Митко спри вече да се заяждаш

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3