даите съвет 535i
Модератор: Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
М50 пък "двоен ванос" и чак са ги спрели
веселбаааааа 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
.
Искам е34 а не е36 а и 2.0 мотор е слабо според мен поне за е34 мерси
за сувета все пак:)
Колата е с три букви и жие знаете кои са!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не вярваш така лиkrika написа:М50 пък "двоен ванос" и чак са ги спреливеселбаааааа

- bmwfena
- БМВманиачения
-
Re: .
не мисля че ТДС са ще задоволи твоя критерий за скорост_BMW fen_ написа:Искам е34 а не е36 а и 2.0 мотор е слабо според мен поне за е34 мерси

.
А бе хора са за глупости ли ше спорите? А аз незнам кво да правя честно след няколко дни ще ходя в Австрия да гледам един тдс цената му е добра 1100евро не сум го гледал мои хора са го гледали уш е добро ма без да го видя не вярвам та ако го купя мисля да постои там поне до януари да видим ще мина ли метър с тия мита защото се говори много усилено че няма ли мита там цените няма да са сущите. Ако го купя ще се похваля стискаите палци:)
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Приятелю като колега искам да ти дам един съвет като купуваш ТДС а преди да го запалят отвори капачката на разширителния съд и виж от вътре да няма прилепнало черно масло има ли затваряй капака и си друг ТДС изпитъл съм го лично и виж също да не е бърсано и ти пожелавам успех в покупката и като я докараш да се похвалиш

.
Мерси за сувета ще го направя преди да я запаля доста неща прочетох в тоя форум специално за тдс-а които мисля че ще са ми мн полезни при евентуална покупка на такув мерси още веднуж:)
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега много се извинявам, че пиша в твоята тема, но понеже е за 535 и да не пускам нова.
В mobile.bg попаднах на следната обява. И понеже другата седмица ще имам парите, дали да не се нахвърля на това чудо?
Много исках да взема 520 Touring-a който продаваше батевлади, но уви колата е продадена. Иначе много искам комби, но читаво 520 комби под 6500 е трудно да намеря, а пък за по-малко пари мога да взема истински звяр, макар и не комби.
Та питането ми е дали някой случайно е чувал или знае нещо за този автомобил или е ходил да го оглежда? За съжаление нямаше снимки в обявата.
Bmw 535 535 220cc
6000 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - октомври 1994 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 220 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 250000 км
Цвят - Бял
Особености:
4(5) Врати
ABS
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
17 цолови джанти OZ кожа ел. седалки музика цена по договаряне
Продавач:
Регион: София
тел.: 0896687046
e-mail: audi2@abv.bg
В mobile.bg попаднах на следната обява. И понеже другата седмица ще имам парите, дали да не се нахвърля на това чудо?
Много исках да взема 520 Touring-a който продаваше батевлади, но уви колата е продадена. Иначе много искам комби, но читаво 520 комби под 6500 е трудно да намеря, а пък за по-малко пари мога да взема истински звяр, макар и не комби.
Та питането ми е дали някой случайно е чувал или знае нещо за този автомобил или е ходил да го оглежда? За съжаление нямаше снимки в обявата.
Bmw 535 535 220cc
6000 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - октомври 1994 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 220 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 250000 км
Цвят - Бял
Особености:
4(5) Врати
ABS
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
17 цолови джанти OZ кожа ел. седалки музика цена по договаряне
Продавач:
Регион: София
тел.: 0896687046
e-mail: audi2@abv.bg
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
абе виш го
абе виш го
аз гледах много
и некои беха изгнили на номера регистрациониа на рамата
перфектна кола и изгнила на номер ана рамата ...
набит от кат втори път на макферсона на кожуха и там загнил ...
или пък вътре кочина ... да ти каза гледаи дали човека дето го продава има кинти много гулта моито глътна още толкова колкото го взех ... верно цхе за 2 месеца имам 4000 км ... като карам само събота и неделя и вече ми харесва как изглежда ... но имам още неща за упграде ...
аз гледах много
и некои беха изгнили на номера регистрациониа на рамата
перфектна кола и изгнила на номер ана рамата ...
набит от кат втори път на макферсона на кожуха и там загнил ...
или пък вътре кочина ... да ти каза гледаи дали човека дето го продава има кинти много гулта моито глътна още толкова колкото го взех ... верно цхе за 2 месеца имам 4000 км ... като карам само събота и неделя и вече ми харесва как изглежда ... но имам още неща за упграде ...
колега за тия пари има нещо гнило според мене , по това което си мисал като дата на производство следва колата да е с мотор М60 които са 8-цилиндрови и ако колата е здрава не става за 6 бона имайки предвид 4е за тия пари се взима едва няква 4итава м50б20 . пък и доколкото съм 4увал маи 94 няма 535 а са 530 218 кс но не съм сигурен за това. моето мнение е 4е има няква скрита работа стая кола ина4е успех 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
а бе има нещо такова
би трябвало това 535 до е с М30В35 ама 94 г с тоя мотор нещо не се връзва
или продавача е объркал годината

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Има нещо гнило в тая кола определено.
Тоя мотор с тая година изобщо не се връзва, а и тия пари. Друго дето ме смущава, е че тоя дето продава не знае какво продава.
Планувам четвъртък или петък да отида да я погледна и да взема VIN, че той май най-точно ще даде отговор на загадката. А и като стана дума къде се намира VIN номера на тоя модел?
После ще пиша каква е работата на тая кола!
Тоя мотор с тая година изобщо не се връзва, а и тия пари. Друго дето ме смущава, е че тоя дето продава не знае какво продава.
Планувам четвъртък или петък да отида да я погледна и да взема VIN, че той май най-точно ще даде отговор на загадката. А и като стана дума къде се намира VIN номера на тоя модел?
После ще пиша каква е работата на тая кола!
Последна промяна Joro_Paveto на 20 Сеп 2006, 11:54, променена общо 1 път
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
.
За мен има неква врътка не е реално поне неможе да е тая година има едно за 5300 в мобилето с вси4ки екстри е обаче има лош вуншен вид има един амортисйор изпуснал и тн. та за 6000 перфектна забрави брато:) Успех
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3