Избор на челно стъкло
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Избор на челно стъкло
Къде го слагаха стъклото ти?
Аз още не съм го сменил мойто и си търся такива момчета, които разбират от модела и са внимателни.
Аз още не съм го сменил мойто и си търся такива момчета, които разбират от модела и са внимателни.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Кобра до кино Арена .. 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
В кобра не ходи изобщо .Нито стъкла имат хубави , нито пък да ги слагат могат.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Е що сега говориш глупости не те разбирам ?!
Дай да се видим някой път да видиш и стъклото, и как са го монтирали ?!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
ивчо написа:Е що сега говориш глупости не те разбирам ?!
Няма какво да гледам , в Кобра когато съм ходил още книжка си нямал.Там и най-големия си враг няма да изпратя.
Отделно кривите им стъкла не искам да коментирам. Имам две предни странични искаш ли да ти дам да ги пробваш?
Или предното им ? Дето като караш все едно си кривоглед ? Фирма която продава и монтира най евтините стъкла няма какво да я коментираме.
Писали сме 3 страници напред марките на стъклата, всеки сам си решава. Ако искаш да ти покажа моето стъкло след 3 години как изглежда и такова от кобра на 1?
И да покараме нощем на двупосочен път в дъжд ? Ще загубиш спора , така че недей.....Ако пращаш някой в кобра го прати с негово стъкло .

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Щом казваш, няма да споря !
Аз не съм си купил китаец от Кобра, та нито ми е крив, нито съм разноглед !

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
ивчо написа:Щом казваш, няма да споря !
Ти си си купил от "Европейските" сигурно

Ще ти потретя - мойте километри са нощно време по магистралата или успоредния и път отгоре.Ще те взема някой път да видиш как са криваците нощем.
Да обобщим . ако ще я продаваш колата отиваш в кобра , ако ще я караш другаде.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Е испанско е - Guardian ... Вчера покарах около час по тъмно - ня видях ядове .. 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
ивчо написа:Е испанско е - Guardian ... Вчера покарах около час по тъмно - ня видях ядове ..
Offf.....кога го смени > на колко километра е ?
След 1 фгодина или 20тина хиляди км пак ше говорим особено някой като ти светне ксенона насреща.
АКо караш само Софийско градско дет се вика и стъкло ти не требва.
https://www.youtube.com/watch?v=9gDVsTCUtKs
така стават...в един момент не толкова зле , но горе долу така , срещу слънце не можеш да караш . Имам го такова на едната кола от Кобра на една година е .
НА другата сложиш скъпо , не е виждалло стъргалка за лед и е като ново. има камъчета магистрални ама няма как..то капака се начука , кво остава стъклото.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Друже - чистачките си ги сменям дето се казва всеки месец !
Стъргалка не мисля да ползвам повече - най-евтината течност в шишенце от препарат за стъкла и си циркам сутрин !
Старото ми стъкло беше така както това от клипчето ...
Ти нали си баровец - купил си си скъпо стъкло, то ще пребъде вО вековете
Стъклото е на един ден, и на 44 км
Стъргалка не мисля да ползвам повече - най-евтината течност в шишенце от препарат за стъкла и си циркам сутрин !
Старото ми стъкло беше така както това от клипчето ...
Ти нали си баровец - купил си си скъпо стъкло, то ще пребъде вО вековете

Стъклото е на един ден, и на 44 км

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
а скъпо , 250 лева ми се върти в главата. колко 2 турски е .
а чистачките ги сменяш щото са същите отпадъци като стъклата.
а чистачките ги сменяш щото са същите отпадъци като стъклата.

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Старият собственик на мойта караше с оригинални пера на BMW
Само дето бяха от средата на 90-те сигурно..
Изхвърлих ги и си взех чистачки на Valeo. Вече 2-ра година нямам проблеми с чистене. Перата им са все още като нови. Нови драскотини по стъклото не съм видял да са се образували.
Може скоро да ги сменя, но май първо стъкло да си купя
П.П. с тоя пост подкрепям мнението, че си трябват хубави чистачки, но това има смисъл, само ако си с ново стъкло.

Изхвърлих ги и си взех чистачки на Valeo. Вече 2-ра година нямам проблеми с чистене. Перата им са все още като нови. Нови драскотини по стъклото не съм видял да са се образували.
Може скоро да ги сменя, но май първо стъкло да си купя

П.П. с тоя пост подкрепям мнението, че си трябват хубави чистачки, но това има смисъл, само ако си с ново стъкло.
Последна промяна datchko на 16 Яну 2015, 15:52, променена общо 1 път
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Ами моето е 180 ..
Перата ги сменям защото почват да ме дразнят ...
Ти не знам какво искаш от една гума дето се чекне в студ, сняг, лед и скреж, после се пече ...
Купувам си китайски такива перца - имат покритие от графит и карат средно два месеца !
На Аудите дето карах преди това, ичекнах всички видове дето има по пазарите .. За близо 3 години минах от най-менте гадостите, та до оем ... Всичко кара по около 3-4 месеца и почва или да тропа, или да оставя следи, или да не бърше като хората !
Когато си купих 34-ката, си сложих SWF чистачки ! Мина зимата и мина и тяхното време !
После се ядосах, ревизирах си механизма на стъклочистачките и сложих един Бош ! Откара близо година, но го пазех - ако вали сняг ги свалях, не съм ги оставял да мръзнат ... После прецених че много се вталявам за 10 лв (колкото струват нови пера) и ми е през лоста колко често ще ги сменявам - и всеки ден мога да ги хвърлям ако реша !
Сега пак съм си сложил Бош Туин ... Ще видя колко ще изкара !
Перата ги сменям защото почват да ме дразнят ...
Ти не знам какво искаш от една гума дето се чекне в студ, сняг, лед и скреж, после се пече ...
Купувам си китайски такива перца - имат покритие от графит и карат средно два месеца !
На Аудите дето карах преди това, ичекнах всички видове дето има по пазарите .. За близо 3 години минах от най-менте гадостите, та до оем ... Всичко кара по около 3-4 месеца и почва или да тропа, или да оставя следи, или да не бърше като хората !
Когато си купих 34-ката, си сложих SWF чистачки ! Мина зимата и мина и тяхното време !
После се ядосах, ревизирах си механизма на стъклочистачките и сложих един Бош ! Откара близо година, но го пазех - ако вали сняг ги свалях, не съм ги оставял да мръзнат ... После прецених че много се вталявам за 10 лв (колкото струват нови пера) и ми е през лоста колко често ще ги сменявам - и всеки ден мога да ги хвърлям ако реша !

Сега пак съм си сложил Бош Туин ... Ще видя колко ще изкара !

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Тех-Ко, само че гледам при тях ги нямат вече !
Иначе двете идват 70 лв
Пращам ти едно ЛС !
Иначе двете идват 70 лв

Пращам ти едно ЛС !

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3