тресе ми ...
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
ако са ти балансирани гумите, па може да е од нив, смени йа од таа страна стай друга гума и ке се опрае сигурно, ако са отидени амортисерите тресе , ама на малки нерамнини.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Абе и според мен може да тресе от гумите. Преди да си сложа нови, точно около тия скорости ставаше здраво тресене. А иначе на баланса всичко излизаше ОК. Ама на балансьора ми се струва, че гумите се въртят по-бавно, отколкото при 80-90 КМ/ч. И може би затвова не се хващат вибрации. Не знам...
It's not who You are, it's who You know...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Koлега, я размени предните със задните гуми,като същевременно им провериш наляганията и пиши какво се случва
Като ги затягаш ,мини 100-ина метра и пак леко ги притегни за да нямаме съмнения в това на първо време ...
Георги Пенчев

Като ги затягаш ,мини 100-ина метра и пак леко ги притегни за да нямаме съмнения в това на първо време ...
Георги Пенчев
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Всички възможни причини са дадени по-горе от ktv.Като най- безболезбено започни от колелата, а именно:тресе при ниска скорост-криви гуми(балони, неравномерно износване и др.), тресе при висока скорост-няма баланс.
.
предни с задни са разли4на гоплемина.. така я взех колата.... отпред съм с 225 а отзад с 245... та 6е разменя предна лява с дясна да видя... 4е сега се осе6та 4е идва от дясно тресенето... ако по4не да го осе6там от ляво е от гумата... или баланса... ако не.. 6е видим не6то друго по ока4ване като предница..
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

.
зна4и не е от гумите днес бях на баланс... си4ко е н аред ве4е с тях но като се засилих и минах 100 и нетресе6е и се зарадвах ама като тръгнах да спирам минах през една 6ахта с 80 което бе6е пропаднала малко.. та като минах и се разтресе колелото сеедно наляво надясно се разклати ... като преди не толко силно като преди де но се осети и не е приятно.. та данеби не6то да се е разхлабило отдоло? ако е предницата за реглаж би трябвало и двете предни да ми създават проблем не само дясната гума.. та можеби е от някои болт доло..
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2