Опорен лагер и свързани с него симптоми?
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Re: Опорен лагер и свързани с него симптоми?
vladobate написа:Няма нужда да се бележи кардана , а за марка каква да е .

georgipass написа:vladobate написа:Няма нужда да се бележи кардана , а за марка каква да е .
Аз съм на принципа... "без компромиси"
Втората ръка висящ лагер като вариант от безкромпромисното отношение ли беше породено

- georgipass
- младши ентусиаст
-
vladobate написа:georgipass написа:vladobate написа:Няма нужда да се бележи кардана , а за марка каква да е .
Втората ръка висящ лагер като вариант от безкромпромисното отношение ли беше породено. Направи си една безкромпромисна екскурзийка до Германия и посети оторизирания сервиз на БМВ в Мюнхен , доволен ще останеш .
Не... разбирам иронията ти... но ще замълча

georgipass написа:vladobate написа:georgipass написа:vladobate написа:Няма нужда да се бележи кардана , а за марка каква да е .
Втората ръка висящ лагер като вариант от безкромпромисното отношение ли беше породено. Направи си една безкромпромисна екскурзийка до Германия и посети оторизирания сервиз на БМВ в Мюнхен , доволен ще останеш .
Не... разбирам иронията ти... но ще замълчаЯвно много ги разбираш нещата
Аз не разбирам как си безкомпромисен , а питаш в по-ранно мнение за евентуално втора ръка част . Щом допускаш такъв вариант надали има значение за тебе марката все ще е ново и то най-вече гумената част е важната , пък и не е често дефектираща .
- georgipass
- младши ентусиаст
-
vladobate написа:georgipass написа:vladobate написа:georgipass написа:vladobate написа:Няма нужда да се бележи кардана , а за марка каква да е .
Не... разбирам иронията ти... но ще замълчаЯвно много ги разбираш нещата
Аз не разбирам как си безкомпромисен , а питаш в по-ранно мнение за евентуално втора ръка част . Щом допускаш такъв вариант надали има значение за тебе марката все ще е ново и то най-вече гумената част е важната , пък и не е често дефектираща .
Казах го с идеята... че стар оригинален(в зависимост от километрите и експолатацията на колата)..., може да изкара повече от нов ...от Евро 07 примерно....

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Аз като сменях в Пловдив висящ лагер, гумено каре и кардан, платих 80 за карето, 45 за висящия, лемфьордер бяха и двете. А кардана го белязахме, но единия майстор каза, че е го е правил доста пъти без д го бележи, дори че е сглобявал от два различни кардана, един и, че даже неговата кола била така и нямало ядове. Аз за всеки случай реших да го бележим..

E34, E38
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2