проблем с мощноста на 524тд

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 19 Юни 2006, 9:44

:OT: Влади, сега съм намерил един интеркулер от Ауди с 3-литров мотор, абе бая е голем кулера... та сега се чудя къде да му намеря място да го бодна :mhihi: Та мисълта ми е че след като го сложа нема да чади чак толкова много :mhihi:

А иначе, по темата, като прегледах мненията, започва да ми намирисва на един вакуум датчик дето има маркуч към всмукателния колектор. Пича да го прегледа и ако е наред, работата става дебела, щото отиваме към помпа, соре, ама симптомите са такива... :(
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grunge_is_dead » 19 Юни 2006, 19:38

И аз имах проблем с въпросния вакуум датчик, и по-точно с маркучето което влиза в смукателния колектор. Ендо че цялото беше напукано и друго че самия щуцер (от към всмукателния колектор където влиза маркучето) беше запушен и от там грешна информация от самия ваккуум датчик към компа и колата нямаше мощност. Иди при някой да ти замери датчика от компа и ще ти кажат дали е от него. :roll: При мен на място колаат си се форсираше, но като тръгнеш няма ник'ва мощ не може се изнесеш ... все едно без турбина .. ник'ва разлика след 2000 оборота...
Изображение
Is there another reason for your stain http://nirvana.bol.bg

Потребител
Аватар

Мнение от bmwe30m20 » 22 Юни 2006, 23:07

Прегледах ви темата на бързо,но никой от вас не се доближава до истината.Работя в сервиз на БМВ и често се срещам с тези проблеми.Този мотор страда от друго.Искарай компютрите на двигателя и ако можеш ги подмени с други.Смятам че знаеш каде стоят.Като пробваш пиши да кажеш какво става.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 27 Юни 2006, 11:14

Ето какво било... :mhihi: Компютрите са му проблема на този мотор... :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Юни 2006, 13:02

kam_tod написа:Ето какво било... :mhihi: Компютрите са му проблема на този мотор... :mhihi:

Нема да е първия нито пък последния :mhihi:
Абе бате колко такива коли с проблем в компютрите си виждал?

Предишна

Назад към E34