М-пакет при Е34?
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: М-пакет при Е34?
Bavarishe написа:мойта 25-ца заводски беше М-пак и включваше предна/задна броня,прагове,спойлер на багажника,м-тех пружини,волан,рекаро
на сегашната съм сложил предна броня,задна(реплика) и топка.Волан може би тумбестия м-ков ще нанижа

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Няма вариант да е само с Мтех пружини - Мспорт суспеншън включва амортисьори, пружини и стабилизиращи щанги.Bavarishe написа:мойта 25-ца заводски беше М-пак и включваше предна/задна броня,прагове,спойлер на багажника,м-тех пружини,волан,рекаро
на сегашната съм сложил предна броня,задна(реплика) и топка.Волан може би тумбестия м-ков ще нанижа

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
амортесйорите бяха сменявани в Австрия,а и много ще ги позная де,а стаб. щангите изобщо не съм забелязал.Даже в бумагите на колата си имаше книжчица М ГМБХ и там си имаше снимки,картинки даже и на аксесоари 

ТДС - Турбо Див Селянин
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Bavarishe написа:амортесйорите бяха сменявани в Австрия,а и много ще ги позная де,а стаб. щангите изобщо не съм забелязал.Даже в бумагите на колата си имаше книжчица М ГМБХ и там си имаше снимки,картинки даже и на аксесоари
Стига я хвали , и други имаме дебели щангички

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
М-пакета задължително ли включва и окачването?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Ами не мисля..М окачаването можеш да си го поръчаш отделно предполагам. То се води спортно окачване,както и седалките .
Моята дойде със М окачване и седалки. Доколкото знам М огледалата са допълнително към М пакета , не са задължително .Общо взето с М визията се включват Брони и Прагове за мен. Има разлика между броните М-спорт и от Мка е34.. На Мките и на допулнително поръчания спорт пакет броните са различни , като мен спорт пакета ми харесва повече от на оригиналната М. Задното крило също е опция и не е задължително. Общо взето всичко това са били екстри , друг въпрос е че нямаме 100% истински отговор.
Моята дойде със М окачване и седалки. Доколкото знам М огледалата са допълнително към М пакета , не са задължително .Общо взето с М визията се включват Брони и Прагове за мен. Има разлика между броните М-спорт и от Мка е34.. На Мките и на допулнително поръчания спорт пакет броните са различни , като мен спорт пакета ми харесва повече от на оригиналната М. Задното крило също е опция и не е задължително. Общо взето всичко това са били екстри , друг въпрос е че нямаме 100% истински отговор.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2