Накрайник на напречна кормилна щанга
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Накрайник на напречна кормилна щанга
Едва ли е измислена за това точно...Прави ми впечатление че доста се злоупотребява с тези стендове сменяш еди какво си стенд сменяш нз какво си стееенд.Е да ама ми писна от глупости особено в нашето загубено село,дето правят стенд даже и на задния мост на Е34 !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Е като е нужно какво да направим?! Да - ще измериш щангата с рулетката, ще я сложиш, колата ще върви направо, волана и да мръдне може и да не забележиш, но... тая сходимост се регулира до десета от милиметъра
Да не говорим, че неточна сходимост влияе на първо място върху поведението на колата, пък после върху всичко останало. Като не ви се дават пари недейте, то си е ваша работа.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Преувеличаваш! Тия по сервизите толко ги ебе - колкото мен за на Станишев личните проблеми - примерно. Ходиш - закачат ти некви лазери принтат некви неща - прават струват и после пак ти принтат некви цифри дет немат нищо общо с оригиналното - ти викат - ми тя колата стара - крив ти бил тампона. Ае нема нужда. Ще си ги премери внимателно от ос - ос, център - център или квот прецени и тнт. Квато му е била сходимостта преди толко ще му е и после. Лично мое мнение. Никъде не съм казал за пари! Не политизирайте въпросите 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Е щом мислиш така за регулирането значи толкова разбираш какво се случва. На е34 се прави една сходимост... Задния мост е нераздвижен, отпред не се регулират наклони. Масово и на други автомобили се прави главно предна сходимост. И като закача колата му казвам на човека "това ти е извън норма, онова не е съвсем както трябва", "това не е фатално", "от това може да яде гуми, но не може да се регулира". Повечето грамотни хора разбират доста за колата си, когато им се обясни как стоят нещата. В сервиза, където работя даже и не даваме разпечатки. И пак като колата е здрава и се регулира кадърно хората остават доволни. Но насила никой не караме да си регулират предниците
Така че уважавам мнението ти, но го смятам за грешно.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Сменят ли се накрайниците, реглаж си трябва, колкото и да мериш, колкото и да броиш оборотите.
Ама да се направи грамотно от грамотни хора.
Това за злоупотребите с реглажа съм съгласен, защото съм чувал фантасмагорията, че бил нужен реглаж и при смяна на носачи.
Ама да се направи грамотно от грамотни хора.
Това за злоупотребите с реглажа съм съгласен, защото съм чувал фантасмагорията, че бил нужен реглаж и при смяна на носачи.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
То аз съм чувал че в тоя форум всички сте с дипломи за инжинери с докторска степен, ама представи си я има 20% с образование по-високо от средно, я не.
Та в този ред на мисли последните 3 седмици карам един кошник 3 пъти на реглаж(поради някакави ремонти по ходова част) и 3 пъти няма нищо общо с това което е било преди ремонта. Даже един от ремонтите беше точно смяна на носачи
Сега очаквам да оплюете майстора дето прави колата
Та в този ред на мисли последните 3 седмици карам един кошник 3 пъти на реглаж(поради някакави ремонти по ходова част) и 3 пъти няма нищо общо с това което е било преди ремонта. Даже един от ремонтите беше точно смяна на носачи

Сега очаквам да оплюете майстора дето прави колата

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз па кви инжинери и доктори знам - да им оплюем дипломите
Прее*ал си се с тоя кошник 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Повечето хора, които подкрепят неходенето всеки път на реглаж, вероятно главното им "оправдание" е, че сменят по 1 носач на 2 месеца и не им се ходи на стенд. Много ясно, че е разхищение на пари. Не че зависи от нас кога ще се разбие еди си кой елемент, но практиката показва, че човек кара най-дълго време със здрава предница, когато смени наведнъж (почти) всичко, мине реглаж и така.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
KPETEH написа:Аз па кви инжинери и доктори знам - да им оплюем дипломитеПрее*ал си се с тоя кошник
Слава богу, не аз

Иначе не е до кошника, всяка кола е така.
Като барникаш нещо по колата, което е свързано с окачването на колелата, 99% нещо ще избяла и няма да е ок.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2