Bmw e34 525 бензин проблем
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Bmw e34 525 бензин проблем
с КТС е направена диагностиката свалихме кутията няма проблем с дискове и такива неща проблема е някаде другаде превключва си скорости много хубаво но като и дам цялата газ и намаля колата изключва от скорост и чакам 1 минута и си пуска произволна скорост и само на нея карам
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
slave написа:с КТС е направена диагностиката свалихме кутията няма проблем с дискове и такива неща проблема е някаде другаде превключва си скорости много хубаво но като и дам цялата газ и намаля колата изключва от скорост и чакам 1 минута и си пуска произволна скорост и само на нея карам
Вече ти бях писал, че с като натиснеш кикдауна ЕКУ на кутията и просто превключва на по-ниска предавка и ако няма механичен проблем както казваш, остава да е нещо в електрониката, но пък тогава кутията трябва да влезе автоматично в авариен режим, а не да изключва напълно.Пробвай ако искаш както се движиш на 4-та да превключиш с лоста на трета или втора и да видиш дали проблема пак ще се появи- разбира се при разумна скорост за това превключване.
По принцип диагностиката с КТС е доста гадно нещо защото си казваш, че е на Бош и и вярваш безприкословно, но понякога дава такива глупости- на една Е36-ца ми изкара, че няма нито един работещ датчик.Вярна диагностика на автоматични скорости на Е34 можеш да направиш само с ДИС.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
slave написа:с КТС е направена диагностиката свалихме кутията няма проблем с дискове и такива неща проблема е някаде другаде превключва си скорости много хубаво но като и дам цялата газ и намаля колата изключва от скорост и чакам 1 минута и си пуска произволна скорост и само на нея карам
Вие хубаво свалихте кутията, а сменихте ли всичко по мозъка? Възможно е там да е проблема. Я някоя пружинка, я някой О пръстен. Вижте там да няма проблем.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Zubcho написа:slave написа:с КТС е направена диагностиката свалихме кутията няма проблем с дискове и такива неща проблема е някаде другаде превключва си скорости много хубаво но като и дам цялата газ и намаля колата изключва от скорост и чакам 1 минута и си пуска произволна скорост и само на нея карам
Вие хубаво свалихте кутията, а сменихте ли всичко по мозъка? Възможно е там да е проблема. Я някоя пружинка, я някой О пръстен. Вижте там да няма проблем.
малко офф

Зъб , това да не е да си свалиш касетофона бря ?

да пробват една нова кутия или да вземат един нов комп за кутията горе при тоя на ЕКУ , може да му е писнало след 20 години да работи вече.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
slave написа:Колега това го прави само на кигдаун и после се чуди на коя скорост е изведнъж пуска няква скорост и само на нея карам иначе като не и давам до доло газта си реди скоростите нормално
При кикдаун спортният режим се активира автоматчно
с КТС е направена диагностиката свалихме кутията няма проблем с дискове и такива неща проблема е някаде другаде превключва си скорости много хубаво но като и дам цялата газ и намаля колата изключва от скорост и чакам 1 минута и си пуска произволна скорост и само на нея карам
като сваляхте кутията дали сте огледали буксата за окис?
И ако до сега не е изпържила дисковете,то с това пробуксуване ще го направи -става много бързо
това... ''си пуска произволна скорост и само на нея карам''...ми стои като авариен режим
светва ли лампа на индикатора на скоростите ?
според мен

by ''kompleksa''
Колеги благодаря за саветите ви изчистихме грешките покарах колата няколко дена и се оправи
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2