Диагностика
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hustla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Bmw
Re: Диагностика
И аз незнам какво и е в ниските обороти като подадеш рязко газ и тресе все едно смуче въздух отнякъде и след 3000 оборота захапва и тръгва и разхода вдигна работи така и на газ и на бензин на диагностиката нищо
маркучите проверих нищо незнам какво да я правя
!!!!!

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Свещи лули бубини !?Пробвай номера с спрей около смукателите може "О" пръстените да са дали фира (малко ме съмнява)
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- hustla
- кандидат ентусиаст
-
BABHOMED написа:Свещи лули бубини !?Пробвай номера с спрей около смукателите може "О" пръстените да са дали фира (малко ме съмнява)
Пробвано колега!!!!!!!!!!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
hustla написа:И аз незнам какво и е в ниските обороти като подадеш рязко газ и тресе все едно смуче въздух отнякъде и след 3000 оборота захапва и тръгва и разхода вдигна работи така и на газ и на бензин на диагностиката нищомаркучите проверих нищо незнам какво да я правя
!!!!!
Напълно неизправен датчик на дроселовата клапа не е нищо.

Маркучите за вентилация на картерните газове бяха меки като от пастелин, имаше 6 кихалки за газовата и около няколко от тях беше доста омаслено. Гофрираният маркуч е добре, маркучите на стъпковият мотор доколкото се вижда- също.
- hustla
- кандидат ентусиаст
-
Сменихме датчика същото,маркучите на стъпковия мотор проверени един по един 6-те кихалки проверени да не изпускат това е направено днес.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
hustla написа:Сменихме датчика същото,маркучите на стъпковия мотор проверени един по един 6-те кихалки проверени да не изпускат това е направено днес.
Новият датчик, ако си го взел от другият колектор, който имаше дали е изправен?- нали колегата, който беше с нас имаше някакви съмнения и за него?Пробвай ако искаш и с изключен датчик да видиш как ще се държи колата.Виж и маркучите за картерните газове бяха много зле- като начало ги извади и запуши щуцерите, в които влизат пред и зад дроселовата клапа.
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Извинявай колега че ти ползвам темата но ме интересува с каква диагностика четохте колата, защото аз си купих "Инпа" и Карсофта 3 дни си играх да ги подкарам но така и не стана и ги върнах на вносителя. М50 -Бош съм аз
- hustla
- кандидат ентусиаст
-
Проблема решен след поставянето на трети датчик TPS колата заработи нормално 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Колега, би ли казал с какво четохте колата? Питах преди две мнения но никой нищо не казва - да не е строго секретна тая диагностика 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
AUTOMAX написа:Колега, би ли казал с какво четохте колата? Питах преди две мнения но никой нищо не казва - да не е строго секретна тая диагностика
DIS
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега, ще гледам да си набавя и аз една защото с нищо не мога да си чета бабата....
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2