Късите светят много близо
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Късите светят много близо
Zubcho написа:+1 колега пращай рефлекторите в Стрелча да ги оправят и ще се родиш. Няма смисъл да се мъчиш с фолио и тн.
Колеги стига сарказъм, нека сме малко по-толерантни към новите колегиЯвно всеки иска да спести пари в днешно време. Няма лошо
Кво му е новото ? ОТ 4 години чете форум ,нека пробва с бронз, после с фолио ,със никел спрей за 12 лева , и накрая ще търси рефлектори .
АЗ ще му продам , имам чисто нови рефлектори с лупите - за него цена 2.50 на брой с монтаж и 3 години гаранция на покритието.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
JIKI_RACER написа:Zubcho написа:+1 колега пращай рефлекторите в Стрелча да ги оправят и ще се родиш. Няма смисъл да се мъчиш с фолио и тн.
Колеги стига сарказъм, нека сме малко по-толерантни към новите колегиЯвно всеки иска да спести пари в днешно време. Няма лошо
Кво му е новото ? ОТ 4 години чете форум ,нека пробва с бронз, после с фолио ,със никел спрей за 12 лева , и накрая ще търси рефлектори .
АЗ ще му продам , имам чисто нови рефлектори с лупите - за него цена 2.50 на брой с монтаж и 3 години гаранция на покритието.
Ми дай да се видим да пием по кафе и да ги взема щом и гаранция даваш.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
kikko написа:При мен също светят наблизо и сравнително слабичко.Имам наблюдение,че фаровете на Е34 попринцип са слабо място,но дали съм прав незнам.
Не си прав!
Който ме срещне ме псува сигурно

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ненко Вранков написа:kikko написа:При мен също светят наблизо и сравнително слабичко.Имам наблюдение,че фаровете на Е34 попринцип са слабо място,но дали съм прав незнам.
Не си прав!
Който ме срещне ме псува сигурноДо 150 не ми трябват дълги.. има ужасни фарове Е34... като електрожени са, ако са пипнати както трябва.
И ти как ги пипаш ...

Много като тебе вече плакаха ...
Едно приятелче купи за баща му за пасата ксенон, пък той не го иска, че да не го псували хората и да не го спират полицаите
та ми го даде за 30 лв. и си купих крушки за 20 лв. и си реших проблемите. 

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Ronka написа:Ненко Вранков написа:kikko написа:При мен също светят наблизо и сравнително слабичко.Имам наблюдение,че фаровете на Е34 попринцип са слабо място,но дали съм прав незнам.
Не си прав!
Който ме срещне ме псува сигурноДо 150 не ми трябват дълги.. има ужасни фарове Е34... като електрожени са, ако са пипнати както трябва.
И ти как ги пипаш ...
Ако може и мойте да пипнете,щото в Щатско си мислех,че са жестоки....тук ме накараха да ги сменя на TUV-а,сложих некви depo и ослепях.....сега пак монтирах тези Хелки от Щатско и па не скивам добре...в мен ли е причината(егн-то),онез ли мръсници имат осветени магистрали,или некой с фетиш треа да ги пипа

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Късите на Е34 са ужасни и като нови.Колегата пуснал темата не си внушава точно така си е. Проблема може да бъде почти решен с една процедура .Някои му викат побългаряване аз му викам справяне с проблема. Вътре в самия фар има ламарина която закрива ампулата на крушката било то халоген или ксенон все тая. Отчупвате я тая шитня от стойката и проблема е решен за две минути.
За да няма изказвания за това колко кофти е ксенона насреща пояснявам че карам така от 6 години когато сложих и ксенона.Досега нито веднъж не ми е мигнал някой че го заслепявам а и лично съм проверявал отпред дали има заслепяване от така моднатия фар ..е няма такова.
За да няма изказвания за това колко кофти е ксенона насреща пояснявам че карам така от 6 години когато сложих и ксенона.Досега нито веднъж не ми е мигнал някой че го заслепявам а и лично съм проверявал отпред дали има заслепяване от така моднатия фар ..е няма такова.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Демек тъпите немци са решили , че много силни направили и турили таз ламарина та да стане работата
. Първо са ни тъмни0 тъмници улиците и магистралите и квото и да е . Второ искаме да караме със 150-200 през нощта и на 500м всичко да скиваме , е да ама не става. И трето има много прах , не са ни първа нито втора младост колите , а оттам и фаровете пък и реглаж на фарове кой ли прави. Достатъчни причини да ни се струват хипер клети и мижави светлините . На предната Е34-ка наистина ми бяха зле фаровете и кво ли не правих та да станат горе -долу ( с малко пари имам предвид ) , а сега с тази новата , която е по-стара от старата фаровете са ми супер , нито специални крушки ни ксенон , но съм ги гледал рефлекторите са учудващо запазени и мисля в това се крие истината , затова и мисля че стоковите фарове са добри . Предполагам с качествен ксенон ще е убийство.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Колега това което казвам не съм го направил от нямане на работа или липса на средства. Преди това опитах всичко възможно почистване реглаж по силни крушки Н1 и накрая ксенон. И няма и няма отпред все едно мъждука газена лампа накрая ми писна и ги отчупих тъпите ламарини вътре.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Не ща да чупя нищо...Ще карам денем само,нощем само ако ми се наложи...с бел бастун и тъмни очела 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2