ТДС , центровка разпределителен вал
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ТДС , центровка разпределителен вал
vinio написа:vladobate написа:Да разбирам че никой в бг ( може би ) не прави тая процедура след изминати 20000км както е по предписание от БМВ да каже колко се разтяга за такъв пробег и какво фактически се извършва демек подминал ли е тия 2градуса разпр. вал и с тая центровка се връща в по-задни позиции с ново зацепване като може би се има предвид че от тоз момент нататък веригите не се разтягат така ударно . Баси май ще съм първия и кат гледам ще е преди свършека на тая година , да сме живи и здрави само тогава ще стане ясно ако не се появи някой преминал по тоя път.
аз го правих 2006 година-сигурно е имало ефект някакъв,ама аз не го усетих по време на каране....мотора ,като че ли заработи една идея по-''меко''.
Ам нали по едно време препоръча връщане на вала обратно демек по посока на въртене на мотора 1 градус и така идвала икономия на гориво , ей тва ако го обясниш може и да се избистри идеята на БМВ за тази препоръка с презацепването. И все пак кат си правил процедурата би ли споделил в на къв хал беше разпр. вал т.е. колко беше избягал от стоковата центровка с шаблона при нови вериги щото е важно и би обяснило може би много неща.
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2