потракват

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rado1 » 12 Фев 2006, 21:53

bat Jeko написа:Здраве да е
Без да изкам да засегна мнението и опита на колегата аз не съм сагласен с ремонта на повдигачите или по скоро в неговата ефективност .
според мен корсилина само ще втвърди още повече гумичките на повдигачите(или ако е по силен ще ги разяде)
Този възел е доста прецизен и доколкото съм чел не подлежи на обработка с цел възтановяване. доброто масло е 100% лекарство само в случея но изкам да подчертая че щом са започнали да запират в долно или горно положение трудно ще работят добре след като са задрали веднаж(запекли),то си е прецизна двоика.
според мен един флуш (присадка за измиване на мотора -слагасе преди смяната ) и после ново масло, с цел да се измие магистралата и системата като цяло.
Даите мнения :help:
Good luck

Това което е написал dinozab е точно така ако си отварял двигател през живота си ще знаеш отговора а тои е че се ремонтират и не се скапват повдигачи има случаи да се счупи при раздвижването но това е част от играта
======================
Не съм вадил хидр.повдигачи на този модел специално и ако има нещо специфично моля за :uups: извинение

ентусиаст
Аватар

може

Мнение от ian190 » 12 Мар 2006, 18:27

може и от маслото да трака ако е менте примерно или нека4ествено някво- щото сме в БГ все пак
принципно незнам дали е нужно да се говори за масла тук, но със сигурност неподходящото масло може да разрушава.
:)

Предишна

Назад към E34