Тяло термостат

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Re: Тяло термостат

Мнение от jullydjs » 22 Ное 2011, 0:20

Само за имфо на можещите: аз си купих гарнитура защото нямах толко тънък клингирит, защото хай оригиналната е направена от въпросния, не направих от картон защото се разкисва и протича след време (правил съм такава) и защото колата не ми стои за красота, или да я изкарвам само по празници, а и скъсвам задника от каране и не мисля че за толко дребно нещо човек трябва да прави компромис, то вярно че 10лв са си 10лв, а иначе принципно много неща стават, човек се учи с времето кво трябва и кво не :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 22 Ное 2011, 8:34

бА гарнитура,тури му малко червен силиконец и ше заспи :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 22 Ное 2011, 18:32

BENZINO VN написа:бА гарнитура,тури му малко червен силиконец и ше заспи :mhihi:

Майтапа на страна, ма мойта в такова състояние я намерих
jullydjs написа:Само за имфо на можещите: аз си купих гарнитура защото нямах толко тънък клингирит, защото хай оригиналната е направена от въпросния, не направих от картон защото се разкисва и протича след време (правил съм такава) и защото колата не ми стои за красота, или да я изкарвам само по празници, а и скъсвам задника от каране и не мисля че за толко дребно нещо човек трябва да прави компромис, то вярно че 10лв са си 10лв, а иначе принципно много неща стават, човек се учи с времето кво трябва и кво не :bchug:

значи не си я направил като хората, аз откакто го научих тоя номер гарнитури не съм купувал
аз също си скъсвам колата от каране
като е толкова дребно нещо, заслужава ли си 10-те лв. на тия от дару им кажи че за 10 лв свалям и качвам мотор :mhihi:
аайдеее за тампони 160 лв, за крушки 1,20, за щипки 2,36, за кора с щора 1000+, за 4 лайсни 250 лв фарове по 500+, и всичко внос от тайван с междинна спирка в германия да налепят стикери made in germany. :kuku: :kuku:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 2000
Мечтае да кара: M
Детайли за колата: E46 318 118КС 00' - ГИ

Мнение от Zero_Mercy » 06 Дек 2011, 0:06

Бах, какво питах, какво стана :), офтопика настрана, намерих от една морга въпросния кожух, но понеже забравих за гарнитурата сложих старата и я уплътних с ЧЕРЕН силикон :), за всеки случай както казала бабата, колата е чук, вчера ми стана лошо от жега а стрелката за температурата стърчи нагоре като на 70 годишен германец ...!..., след блистер виагра, благодаря за мненията и препоръките без помоща ви(говоря за целия форум, понеже преди това прочетох темата за смяната на термостата :) ) нямаше да се справя, поздрави !

Предишна

Назад към E34