Мнение за едно Е34 комби

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Мнение за едно Е34 комби

Мнение от KPETEH » 07 Ное 2011, 12:10

Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 07 Ное 2011, 12:24

Stanchev написа:
Bavarcho написа:
the_gate написа::roll:
интересно защо няма снимки от дясно
...и двигателя не е оригиналния за 34ките ,от 39 или 38 е (с пластмасовите колектори)

Е не може ли само колектора да е сменен ;)
Казват че с пластмасов колектор малко се подобява звука :roll:

не може само колектора да е сменен, поне и главата, защото шпилките за колекторите са подредени по различен начин :)

:yes: Това не го знаех :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-36 купе
Мечтае да кара: E-46 купе

Мнение от niagolov » 07 Ное 2011, 19:47

KPETEH написа:Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?

Ок колеги,ще взема ВИН от човека :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 07 Ное 2011, 20:54

KPETEH написа:Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?

напротив ;)
но огледалата и липсата на еърбег си противоречат ;)
както и наличието на климатик и климатроник и пластмасовите капаци до халогените ;)
ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 07 Ное 2011, 21:05

vladobate написа:
daka1972 написа:
vladobate написа:Колега колата е 143 коня и за толкова не върви кой знае колко щот е тежичка , не знам каква Е36-ца си карал и защо я продаваш , но важното е каква кола търсиш та да скочиш на Е34 и то комби и то с нивомат :mhihi: . Да с нивомат е и ако нещо не му е наред си иска обслужване което няма да му направиш имайки предвид че питаш за кола струваща толкоз мъничко. Искаш ли колата сериозно прочети както са писали колегите в Е34 подфорума важни теми и си представи че 90% от нещата ще ти се случат и на теб ако я караш над три години поне . Та повече от това като насока няма пък и е предостатъчно , но си малко преживяване иначе ако много искаш да си возиш задника на такова сядай и се кефи , а на мен лично ми харесва , хубавица е . Успех.

може на светофарите да не върви ама по магистралите добре си е движи с и без нивомат , ако беше 1,7 тдс е това е умряла работа

То малкия тдс няма и 1.7 ако сме точни пък за 6 години само на тдс-и как да му ги похваля без резерви кат съм им ял всичките магарии и въпреки това скоро се сдобих със следващия че и за почти два пъти повечко пари. Та върви по магистралите ама ако колегата слиза сега от едно 328i как да го убеждавам колко е дърпачка ,че и комби пък и нивомата кат обслужване хич не е за пренебрегване, ама тва сериозно. Нека си кажем истината в очите макар че от дизелово БМВ няма да сляза ама тва е друга тема и

ами колега аз от 2004г. съм с тд и тдс и за магарии освен , смяна на гарнитури на ГНП,и теч на ел дюза ,свещи ,мъркучета ,анг. вериги друго не съм видял ,,,,, другото са км.. и то доволни с доволна скорост ,,, как да не му го споделя на човека , а до колко е стоково е отделен въпрос важното е общото техническо състояние на автомобила. Така мисля аз от покупки и преживяни моменти :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 07 Ное 2011, 23:00

Stanchev написа:
KPETEH написа:ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.

това не е ли само при фейса с М-ковите прагове и брони в цвета на купето?
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 08 Ное 2011, 7:45

BENZINO VN написа:
Stanchev написа:
KPETEH написа:ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.

Не. Има ли клима, то долу до халогените трябва да има решетки.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 08 Ное 2011, 8:42

Stanchev написа:
BENZINO VN написа:
Stanchev написа:

Не. Има ли клима, то долу до халогените трябва да има решетки.

хм моите наблюдения са други :confused:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 08 Ное 2011, 11:36

Stanchev написа:

напротив ;)
както и наличието на климатик и климатроник и пластмасовите капаци до халогените ;)
ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.

Мне ;)
Аз и георгипас сме с тесния бъбрек, фейсови огледала, капаци след халогените, без бег и Гошо е с климатик, а аз с климатроник ;)
11.1992 е моята
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 08 Ное 2011, 13:05

ddddk написа:
Stanchev написа:

напротив ;)

Мне ;)
Аз и георгипас сме с тесния бъбрек, фейсови огледала, капаци след халогените, без бег и Гошо е с климатик, а аз с климатроник ;)
11.1992 е моята

провери си по вин дали имаш еърбег ;)
иначе капаците до халогените на тези с клима половината са решетки.
тесния бъбрек не го намесвай до 94 година.
фейсовите огледала са от 92 както и еърбеците.
може да правят изключения някой германки, като там има закъснение с няколко месеца, поради многото налични бройки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 08 Ное 2011, 13:58

Значи аз съм в грешка. Мислех, че широкия бъбрек и малките огледала вървят заедно...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niagolov » 08 Ное 2011, 16:47

Проучих малко въпроса.Сега колата е в Шумен,преди това е сменила Двама собственика в Бургас,като последния е смянал главата на мотора,по незнайни за сега причини :dunno: .А що се отняся до маска,цвят брони,капаци или решетки на бронята и огледала,така си е била внесена в БГ преди около 10 години.най добре май ще е да я покарам,огледам и така...... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niagolov » 08 Ное 2011, 18:40

GC67902 това е вин кода на колата колеги,но незнам кой сайт може да ми даде пълно инфо.Ако някой може да помага :bchug:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 08 Ное 2011, 19:17

niagolov написа:GC67902 това е вин кода на колата колеги,но незнам кой сайт може да ми даде пълно инфо.Ако някой може да помага :bchug:

http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... er/browse/
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niagolov » 08 Ное 2011, 19:43

Ronka написа:
niagolov написа:GC67902 това е вин кода на колата колеги,но незнам кой сайт може да ми даде пълно инфо.Ако някой може да помага :bchug:

http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... er/browse/

Благодаря ти :yes: Няма ли сайт в който може да се видят екстрите с които излиза колата заводско.Предварително благодаря :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E34