Мнение за едно Е34 комби
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Мнение за едно Е34 комби
Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Stanchev написа:Bavarcho написа:the_gate написа::roll:
интересно защо няма снимки от дясно
...и двигателя не е оригиналния за 34ките ,от 39 или 38 е (с пластмасовите колектори)
Е не може ли само колектора да е сменен![]()
Казват че с пластмасов колектор малко се подобява звука
не може само колектора да е сменен, поне и главата, защото шпилките за колекторите са подредени по различен начин

- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
KPETEH написа:Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?
Ок колеги,ще взема ВИН от човека

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
KPETEH написа:Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?
напротив

но огледалата и липсата на еърбег си противоречат

както и наличието на климатик и климатроник и пластмасовите капаци до халогените

ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
vladobate написа:daka1972 написа:vladobate написа:Колега колата е 143 коня и за толкова не върви кой знае колко щот е тежичка , не знам каква Е36-ца си карал и защо я продаваш , но важното е каква кола търсиш та да скочиш на Е34 и то комби и то с нивомат. Да с нивомат е и ако нещо не му е наред си иска обслужване което няма да му направиш имайки предвид че питаш за кола струваща толкоз мъничко. Искаш ли колата сериозно прочети както са писали колегите в Е34 подфорума важни теми и си представи че 90% от нещата ще ти се случат и на теб ако я караш над три години поне . Та повече от това като насока няма пък и е предостатъчно , но си малко преживяване иначе ако много искаш да си возиш задника на такова сядай и се кефи , а на мен лично ми харесва , хубавица е . Успех.
може на светофарите да не върви ама по магистралите добре си е движи с и без нивомат , ако беше 1,7 тдс е това е умряла работа
То малкия тдс няма и 1.7 ако сме точни пък за 6 години само на тдс-и как да му ги похваля без резерви кат съм им ял всичките магарии и въпреки това скоро се сдобих със следващия че и за почти два пъти повечко пари. Та върви по магистралите ама ако колегата слиза сега от едно 328i как да го убеждавам колко е дърпачка ,че и комби пък и нивомата кат обслужване хич не е за пренебрегване, ама тва сериозно. Нека си кажем истината в очите макар че от дизелово БМВ няма да сляза ама тва е друга тема и
ами колега аз от 2004г. съм с тд и тдс и за магарии освен , смяна на гарнитури на ГНП,и теч на ел дюза ,свещи ,мъркучета ,анг. вериги друго не съм видял ,,,,, другото са км.. и то доволни с доволна скорост ,,, как да не му го споделя на човека , а до колко е стоково е отделен въпрос важното е общото техническо състояние на автомобила. Така мисля аз от покупки и преживяни моменти

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Stanchev написа:KPETEH написа:ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.
това не е ли само при фейса с М-ковите прагове и брони в цвета на купето?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
BENZINO VN написа:Stanchev написа:KPETEH написа:ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.
Не. Има ли клима, то долу до халогените трябва да има решетки.

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Stanchev написа:BENZINO VN написа:Stanchev написа:KPETEH написа:ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.
Не. Има ли клима, то долу до халогените трябва да има решетки.
хм моите наблюдения са други

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Stanchev написа:KPETEH написа:Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?
напротив
както и наличието на климатик и климатроник и пластмасовите капаци до халогените![]()
ако има клима то вместо плътни капаци, там трябва да са решетки с отвор за въздух.
Мне

Аз и георгипас сме с тесния бъбрек, фейсови огледала, капаци след халогените, без бег и Гошо е с климатик, а аз с климатроник

11.1992 е моята

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
ddddk написа:Stanchev написа:KPETEH написа:Те бъбреците и огледалата не съвпадат също. Най добре земи ВИН, а колектора не може ли да е боядисан само?
напротив
както и наличието на климатик и климатроник и пластмасовите капаци до халогените![]()
Мне![]()
Аз и георгипас сме с тесния бъбрек, фейсови огледала, капаци след халогените, без бег и Гошо е с климатик, а аз с климатроник![]()
11.1992 е моята
провери си по вин дали имаш еърбег

иначе капаците до халогените на тези с клима половината са решетки.
тесния бъбрек не го намесвай до 94 година.
фейсовите огледала са от 92 както и еърбеците.
може да правят изключения някой германки, като там има закъснение с няколко месеца, поради многото налични бройки.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Значи аз съм в грешка. Мислех, че широкия бъбрек и малките огледала вървят заедно...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
Проучих малко въпроса.Сега колата е в Шумен,преди това е сменила Двама собственика в Бургас,като последния е смянал главата на мотора,по незнайни за сега причини
.А що се отняся до маска,цвят брони,капаци или решетки на бронята и огледала,така си е била внесена в БГ преди около 10 години.най добре май ще е да я покарам,огледам и така...... 

- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
GC67902 това е вин кода на колата колеги,но незнам кой сайт може да ми даде пълно инфо.Ако някой може да помага 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
niagolov написа:GC67902 това е вин кода на колата колеги,но незнам кой сайт може да ми даде пълно инфо.Ако някой може да помага
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... er/browse/

Много като тебе вече плакаха ...
- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
Ronka написа:niagolov написа:GC67902 това е вин кода на колата колеги,но незнам кой сайт може да ми даде пълно инфо.Ако някой може да помага
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... er/browse/
Благодаря ти

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4