Проблем със съединител. Може би е помпа.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Проблем със съединител. Може би е помпа.

Мнение от Ronka » 06 Ное 2011, 20:51

TheBoss написа:Кат ти казвам, че е кипнала - ще слушаш батко си!!!! Аз преди месец нали сменях помпа. Али му се откачи крака да помпи. Накрая като поля с канчока и пара излезна(познай защо не го правих сам :twisted: ). Но сега всичко е ОК. Стеф ще има добра кола с добър съединител. Само дето като спирам чувам един странен шум в предните колела. Има накладки, няма кривини на дисковете, воланът не мърда. Но ми е странно. Появява се само при рязко спиране от висока скорост. За ЕКУто, ако искаш ела да ги сменим за проба. Аз и без това карам на газ. Квото и да е, няма да ме притеснява. А и мога да си бръмча с 32ката. Но сигурен ли си, че не е дебиЛомер? Нали се оплакваше преди време от него? Каквото и да е, идвай и да сменяме. Ронката може и тя да дойде, да ги държи. ЕКУ и дебиЛомер де ;)

Може да сложим и от старата за проба, трябва да са читави :roll:
СичкУ може Ронката :mrgreen:
Тъкмо да се видим :bchug:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Мафиозо!
Аватар

Re: Проблем със съединител. Може би е помпа.

Мнение от rado_rf » 07 Ное 2011, 6:54

Ronka написа:
TheBoss написа:Кат ти казвам, че е кипнала - ще слушаш батко си!!!! Аз преди месец нали сменях помпа. Али му се откачи крака да помпи. Накрая като поля с канчока и пара излезна(познай защо не го правих сам :twisted: ). Но сега всичко е ОК. Стеф ще има добра кола с добър съединител. Само дето като спирам чувам един странен шум в предните колела. Има накладки, няма кривини на дисковете, воланът не мърда. Но ми е странно. Появява се само при рязко спиране от висока скорост. За ЕКУто, ако искаш ела да ги сменим за проба. Аз и без това карам на газ. Квото и да е, няма да ме притеснява. А и мога да си бръмча с 32ката. Но сигурен ли си, че не е дебиЛомер? Нали се оплакваше преди време от него? Каквото и да е, идвай и да сменяме. Ронката може и тя да дойде, да ги държи. ЕКУ и дебиЛомер де ;)

Може да сложим и от старата за проба, трябва да са читави :roll:
СичкУ може Ронката :mrgreen:
Тъкмо да се видим :bchug:

Арно, ке се видим. Само от сега да кажа, че ЕКУ-то на Босев нема да стане. Имам го същото. И дебитомер не е. Сигура. Мене ми требе ЕКУ БОШ 402 за проба, ама то и там е една страшна попара - различни версии софта и не нам си още кво. Ма, ще си организираме една срещица :yes:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към E34