525 тд с турбо от тдс
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- FaCtoRy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: хората да гледат
- Мечтае да кара: M-POWER
Re: 525 тд с турбо от тдс
със пробване става 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
FaCtoRy написа:със пробване става
Е да ама има ли значение къде ще го закрепя? Нали се връзваше между студения край на турбото и всмукателния колектор? И трябва ли да се променя талона после или може така да си я търкалям безпроблемно? Извинявам се, ако въпросите ви се струват глупави, ама наистина не съм се занимавал с подобни манипулации

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
alchohol написа:FaCtoRy написа:със пробване става
Е да ама има ли значение къде ще го закрепя? Нали се връзваше между студения край на турбото и всмукателния колектор? И трябва ли да се променя талона после или може така да си я търкалям безпроблемно? Извинявам се, ако въпросите ви се струват глупави, ама наистина не съм се занимавал с подобни манипулации
Абре ти сега в какви филми влезе, чак талона ще сменяш за 10-15 к.с.??? Монтирай и карай.
Аз в момента карам на 1.4 пик и няма проблеми никакви.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Zubcho написа:alchohol написа:FaCtoRy написа:със пробване става
Абре ти сега в какви филми влезе, чак талона ще сменяш за 10-15 к.с.??? Монтирай и карай.
Аз в момента карам на 1.4 пик и няма проблеми никакви.
Ми де да знам, питам, после да не ме боли глава излишно

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

Пиши на какви обороти достига пик и има ли разлика с предишното от ТД по тоя показател. Иначе аз знам за ТДС с турбо от ТД ама автоматик та може би ако наистина е малко по-малко има резон да дава на автомата малко повече глътка в низките че му трябват все пак . Хубаво беше да пробваш да дигнеш надува на старото на 1.2бара поне макар че и мнение съм чел че тд-то не иска много ама проби му е майката кат не можем да смятаме. А по темата има логика с по-голямо турбо кат си да дигнеш разход градско и свалиш извънградско ама тва само на теория , за мен по-важен е човешкия фактор за разхода пък и той е плаваща величина зависи от много неща аз правя например 10-ка с малкия ТДС което е с 3литра нагоре от други колеги ( их как им завиждам
). Та засичай братле ама пак не е гаранция за точни резултати особено ако е малка разликата по определение.

- FaCtoRy
- кандидат ентусиаст
-
ще е следя ся и ще видя как ше е

- FaCtoRy
- кандидат ентусиаст
-