Повишаване на въртящ момент?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Re: Повишаване на въртящ момент?
Хора идеята на питането се върти около турбина и кулер плюс настройка.
Ценя високо мнението ви,но пак започнахте да се правите на фазани от новобранска школа.
Този форум не е ли точно за това да помага максимално бързо и опростено възоснова на натрупания ни опит с колиите и сервизите.
И изхождайки от лайчното питане какво значение има модела на ДВГ-то колата и т.н.
говорим (принципно). Все пак разбрах това което ме интересуваше и ви благодаря.

Ценя високо мнението ви,но пак започнахте да се правите на фазани от новобранска школа.
Този форум не е ли точно за това да помага максимално бързо и опростено възоснова на натрупания ни опит с колиите и сервизите.
И изхождайки от лайчното питане какво значение има модела на ДВГ-то колата и т.н.
говорим (принципно). Все пак разбрах това което ме интересуваше и ви благодаря.

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Иван Стоянов написа:Хора идеята на питането се върти около турбина и кулер плюс настройка.
говорим (принципно). Все пак разбрах това което ме интересуваше и ви благодаря.![]()
Пич,само да ти кажа че турбината не е чипче или нещо дето го правиш за 1 ден с части от магазин за домашни потреби пред блока...
не знаеш нито за какви пари става въпрос нито за какви промени или проблеми иде реч...,да не говорим,че аз с една такава кола не излизам сам, имам винаги некой дето е с мен,та като изпуши нещо да има кой да ме дърпа...
много хора като теб само са чували за турбо и си мислят,че е нищо работа...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Иван Стоянов написа:Здравейте.
Питането ми е как най-лесно може да се повиши въртящия момент?
Чрез турбото съм чувал това онова,но идеята е да е и безпроблемно за ДВГ-то.
Колега, малко обиждаш мен и другите, които писаха в тая тема. Така като ти чета въпроса съдя, че си нямаш понятие за какво иде реч, а пък ни казваш, че се правим на интересни. Ми на така зададен въпрос ти какви отговори очакваш

Иван Стоянов написа:Хора идеята на питането се върти около турбина и кулер плюс настройка.
говорим (принципно). Все пак разбрах това което ме интересуваше и ви благодаря.![]()
щом говориш за турбина и кулер значи ги имаш стоково,а щом ги имаш стоково значи си с тдс ...и щом си с предполагаем тдс ще ни е много интересно какво си разбрал от това,което те е интересувало.......
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
и в крайна сметка какъв е двигателя,дзимбинов?Печка-Перник?на водород?на метан?на гас?на вода от чешмата???тука всички са Нострадамуси и предсказват ала бала...Недей така колега въведини малко във твоя автомобил...
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
темата е за ключ от много отдавна...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
ddddk написа:На една бира, че и тая тема ще завърши като днес заключената
За мен като гледах как вървят нещата беше ясно, че ще пиеш бира само не заех кога точно, но пък колегите дадоха всичко от себе си да не чакаш дълго
Лошото е, че сега ще се избере някоя друга тема и всичко това ще се пренесе там ....
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2