Колеги, терзае ме проблем с опити за прегряване.
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zarko nikolov 524td
- Потребител
-
- Кара: e36 318tds e34 524td
- Мечтае да кара: x5 3000d
Re: Колеги, терзае ме проблем с опити за прегряване.
Да бе това е ясно че е на 12 стрелката ама има друг проблем че след това минава 12 и заминава на майнатаси докрая после като я угася или опреди това се врьща малко и като я угася подавам контакт и пак е на майната си дали на тихи или на пьлна газ имам перфектно парно би триабвало помпата да е перфектна поне?
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
на мен така ми правеше номер стрелката си играеше,откачих таблото поседя малко и после го закачих и се оправи до ден днешен нямам дертове
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
Колеги, проблемът отдавна е решен. Купих си Mehle за 100 кинта от колегата laviatan. Но не толкова идваше проблемът от виското, колкото от това, че губеше течност отнякъде и като спадне и в жегите като се заразнасям нейде из дупките на втора без газ и интересното почва. Та, смених виското, следя си водата по-стриктно и си свиркам. Наскоро ми протече водния радиатор, смених го с друг, ще видиме дали от него е губел. Щото и тоя на парното май е на същия хал, слабичко духа, поти прозорците...

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Половината кола разглобих, докат стигна тоя заветен радиатор на парното
По-добре го направи сега, докато не са хванали студовете, а и като почне да пуска по повечко, пластмасовата кутия, дето е радиатора в нея се препълва и улива навсякъде, става баси помията всичко и от двете страни на централната конзола. По-добре го смени с време.

По-добре го направи сега, докато не са хванали студовете, а и като почне да пуска по повечко, пластмасовата кутия, дето е радиатора в нея се препълва и улива навсякъде, става баси помията всичко и от двете страни на централната конзола. По-добре го смени с време.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2