Тресе на колата при скорост 120 км.
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Тресе на колата при скорост 120 км.
Здрасти, на заден мост реглаж не може!!
Друг е въпроса ако са ти взели пари за това...
Успех
Друг е въпроса ако са ти взели пари за това...
Успех
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Ами баце аз не разбирам от реглаж честно казано! Пича в сервиза сложи под предните гуми две плоскости които с кабелса свързани към компютъра. Сложи на предните гуми някви неща подобни на нивелир и от тях опъна някви въженца до задните гуми. И след тва си действаше и накрая ме изпраска с 35 кинта и тва е всичко. Наистина незнам какво прави точно...
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
И колега проблемът решили се вече ?
- Kregec
- ентусиаст
-
Да всичко е на 6 и дано скоро нямам проблеми повече, че искам да покарам на спокоиствие а не само да се чудя какво тропа... 

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Радвам се че всичко вече е ок .
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
Kregec написа:Ами баце аз не разбирам от реглаж честно казано! Пича в сервиза сложи под предните гуми две плоскости които с кабелса свързани към компютъра. Сложи на предните гуми някви неща подобни на нивелир и от тях опъна някви въженца до задните гуми. И след тва си действаше и накрая ме изпраска с 35 кинта и тва е всичко. Наистина незнам какво прави точно...
Абе тия с въженцата не отпаднаха ли от употреба

- Kregec
- ентусиаст
-
Баце идея нямам какво е отпаднало и какво не, тоя така го направи! Както писах по горе халхабер си нямам как се прави тоя реглаж...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
chiko написа:Kregec написа:Ами баце аз не разбирам от реглаж честно казано! Пича в сервиза сложи под предните гуми две плоскости които с кабелса свързани към компютъра. Сложи на предните гуми някви неща подобни на нивелир и от тях опъна някви въженца до задните гуми. И след тва си действаше и накрая ме изпраска с 35 кинта и тва е всичко. Наистина незнам какво прави точно...
Още не са, даже има един майстор дето от 20-тина години прави с въжета реглаж на всякакви коли и ги прави изпънати като бръснарски каиш.Може даже и пред вас на улицата с въжета от простор( веднъж на неговата така го гледах да прави реглажа

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Тоя твоя майстор явно ще може основен ремонт с френски ключ да направи... За Бога хора, живеем в 21-ви век...kemakozeE36 написа:chiko написа:Kregec написа:Ами баце аз не разбирам от реглаж честно казано! Пича в сервиза сложи под предните гуми две плоскости които с кабелса свързани към компютъра. Сложи на предните гуми някви неща подобни на нивелир и от тях опъна някви въженца до задните гуми. И след тва си действаше и накрая ме изпраска с 35 кинта и тва е всичко. Наистина незнам какво прави точно...
Още не са, даже има един майстор дето от 20-тина години прави с въжета реглаж на всякакви коли и ги прави изпънати като бръснарски каиш.Може даже и пред вас на улицата с въжета от простор( веднъж на неговата така го гледах да прави реглажа)

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- kemakozeE36
-
-
mitko_n1 написа:Тоя твоя майстор явно ще може основен ремонт с френски ключ да направи... За Бога хора, живеем в 21-ви век...kemakozeE36 написа:chiko написа:Kregec написа:Ами баце аз не разбирам от реглаж честно казано! Пича в сервиза сложи под предните гуми две плоскости които с кабелса свързани към компютъра. Сложи на предните гуми някви неща подобни на нивелир и от тях опъна някви въженца до задните гуми. И след тва си действаше и накрая ме изпраска с 35 кинта и тва е всичко. Наистина незнам какво прави точно...
Още не са, даже има един майстор дето от 20-тина години прави с въжета реглаж на всякакви коли и ги прави изпънати като бръснарски каиш.Може даже и пред вас на улицата с въжета от простор( веднъж на неговата така го гледах да прави реглажа)
той какво може или не си е негова работа, важното е че не му дерат кожицата по сервизите, па ти си живей и в 25 век тогава България пак ще е България

- Kregec
- ентусиаст
-
Колеги моляви не се карайте за глупости! Не мога да разбера какво толкова не може да разделите, че спорите за такива тъпотии...
- kemakozeE36
-
-
Kregec написа:Колеги моляви не се карайте за глупости! Не мога да разбера какво толкова не може да разделите, че спорите за такива тъпотии...
Не, нямам намерение с никой да се карам, просто много обичам някой да не познава някого, но да приказва за него все едно го знае от 100 години....

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2