Щипки за лайсните на предното стъкло???

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Re: Щипки за лайсните на предното стъкло???

Мнение от Maratilov e34 » 14 Апр 2011, 20:55

Клега това за стаклата е полиреотан но секи го знае като силикон
сас него варви оште една добавка коиято се нарича праимер а полиреотанат<силиконат> го има на ВИУРТ....ТЕРАСОН и доста други марки не се сештам в момента за други ....
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 15 Апр 2011, 19:55

Maratilov e34 написа:Клега това за стаклата е полиреотан но секи го знае като силикон
сас него варви оште една добавка коиято се нарича праимер а полиреотанат<силиконат> го има на ВИУРТ....ТЕРАСОН и доста други марки не се сештам в момента за други ....

Мерси, колега, аз купих някакъв черен силикон за стъкло (cеresit CS23), но ако съмненията ми , че са ми продали черен санитарен силикон се оправдаят, ще се насоча към това, което си ми предложил, защото и аз знам, че силикона за залепяне на стъкла би трябвало да върви с основа. За сега се опитвам да изкривя лайсните така, че да паснат на стъклото- леко са зейнали в горната част и ако ги залепя така, над 130 ще шуми ужасно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Мнение от Maratilov e34 » 15 Апр 2011, 20:52

Ако лепиш само лаисната я лепи само сас силикон без основа штото после нияма сваляне напални фугата междо рамката и стаклото на нияколко места сас силикон слагаш лаисната притисния и я залепи сас хартиено тиксо да не се надига естествено ако нее много крива лаисната аз сам лепил нияколко пъти така и нияма проблем.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

Предишна

Назад към E34