ръжда на местата за поставяне на крика
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Re: ръжда на местата за поставяне на крика
bobeca111 написа:alchohol написа:Австрийки не купувайте, аз веднъж се прецаках и ситуацията след първта зима стана плачевна. Естествено замина на пазара
Щото не си пробвал с АнГлИчАнКа![]()
![]()
Е не знам за тях, ама от Австрия повече кола не бих си взел. Толкова потенциал за ръжда не бях виждал. Мислех си, че е само моята, ама се оказа, че повечето са такива. Един приятел и той докара от там-същата история. Много се радвам, че сегашната е карана само в БГ

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- 4oveka
- Потребител
-
- Кара: 520i
- Мечтае да кара: 635csi
- Детайли за колата: huligan
имах огромни дупки на местата от ляво и дясно отпред на стоиките за крика, но с не е кои знае ква философия да си ги направиш и сам. колата ми е от германия и имаше ужасно много ражда, но съм я постегнал вече 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Е то не е философия да си го направиш както си искаш, ама после пак да ползваш прага за да дигаш тон и половина на 7-8 см. аз не бих. Те мойте ръбове на праговете беха изветрели съвсем и не съм ги възстановявал въобще. Подпирам си на гредите и на задния мост.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
BULL3T написа:Мартине,черната която Камен ми продаде и аз я опрасих, беше перфектна! Германска,но нито една ръждичка никъде нямаше!!!
Иначе в мойта тема в проекти се вижда сегашното ми купе колко ръждясало е!
Само един съвет,ако ще си правиш ръжди по новата кочина,недей в никакъв случай да ги правиш при Кольо брадатия,защото на мойта кола се осра тотално!!! Ама тотално в момента праговете пак са ми в ръжда щото той е големия майстор разбираш ли!
Вече намерих страшен тенекиджия дето прави прагове и ръжди много добре! и зима нормални пари.
А ще го споделиш ли този майстор, че имам малко за ремонт?
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2