колко струва...?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Re: колко струва...?
ааа сигурно може и да не съм бил АЗ оня с СМСите....кво ше кажеш.Ей така просто само предположение.
Пак ти казвам -Голям си...направо ше откача с тебе
Ти си човека!!!
Нека да не пълним на момчето темата...моето скромно салонче го има в снимано в скромната ми колица в "Продава", твоето зорко око е добре дошло там винаги.
Пак ти казвам -Голям си...направо ше откача с тебе

Ти си човека!!!
Нека да не пълним на момчето темата...моето скромно салонче го има в снимано в скромната ми колица в "Продава", твоето зорко око е добре дошло там винаги.
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
На мен ли ми се струва или колегата бобеца111 не знае въобще как изглежда колата ти... Пич, колата и салона му са като за 5 е34-ки в Мобиле-то но честно казано толкова закуски с време се ядат. За 200 лева Рекаро...? Може подлакътниците дето ги няма да са толкова но запазено читаво Рекаро никой няма да ти даде за по-малко от 600 неподдържано при това. Часовници, гривни... ако си имайте проблеми решавайте си ги
ама между другото можеше да откажете пича от надеждите за читав салон за 200 лева при това с подгрев. Както си го гледаш твойто салонче брато решаваш колко пари ти се дават и или си купуваш...изпиране и си караш на готиния платец.....или се кефиш на нова кожица при всички положения кожата в колата е СКЪПО не само за слагане. 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
sivkotarak написа:На мен ли ми се струва или колегата бобеца111 не знае въобще как изглежда колата ти... Пич, колата и салона му са като за 5 е34-ки в Мобиле-то но честно казано толкова закуски с време се ядат. За 200 лева Рекаро...? Може подлакътниците дето ги няма да са толкова но запазено читаво Рекаро никой няма да ти даде за по-малко от 600 неподдържано при това. Часовници, гривни... ако си имайте проблеми решавайте си гиама между другото можеше да откажете пича от надеждите за читав салон за 200 лева при това с подгрев. Както си го гледаш твойто салонче брато решаваш колко пари ти се дават и или си купуваш...изпиране и си караш на готиния платец.....или се кефиш на нова кожица при всички положения кожата в колата е СКЪПО не само за слагане.
Нещо за салона си се объркал ама айде.

Колега daniel.penchev, ако дотук все още не си се ориентирал в цените, може да прегледаш търговската част на форума, където са реалните оферти.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2