колко струва...?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Re: колко струва...?

Мнение от bobeca111 » 08 Мар 2011, 2:20

ааа сигурно може и да не съм бил АЗ оня с СМСите....кво ше кажеш.Ей така просто само предположение.
Пак ти казвам -Голям си...направо ше откача с тебе :clap: :clap:
Ти си човека!!!

Нека да не пълним на момчето темата...моето скромно салонче го има в снимано в скромната ми колица в "Продава", твоето зорко око е добре дошло там винаги.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 08 Мар 2011, 3:00

На мен ли ми се струва или колегата бобеца111 не знае въобще как изглежда колата ти... Пич, колата и салона му са като за 5 е34-ки в Мобиле-то но честно казано толкова закуски с време се ядат. За 200 лева Рекаро...? Може подлакътниците дето ги няма да са толкова но запазено читаво Рекаро никой няма да ти даде за по-малко от 600 неподдържано при това. Часовници, гривни... ако си имайте проблеми решавайте си ги :bang: ама между другото можеше да откажете пича от надеждите за читав салон за 200 лева при това с подгрев. Както си го гледаш твойто салонче брато решаваш колко пари ти се дават и или си купуваш...изпиране и си караш на готиния платец.....или се кефиш на нова кожица при всички положения кожата в колата е СКЪПО не само за слагане. :smoke:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 08 Мар 2011, 9:40

sivkotarak написа:На мен ли ми се струва или колегата бобеца111 не знае въобще как изглежда колата ти... Пич, колата и салона му са като за 5 е34-ки в Мобиле-то но честно казано толкова закуски с време се ядат. За 200 лева Рекаро...? Може подлакътниците дето ги няма да са толкова но запазено читаво Рекаро никой няма да ти даде за по-малко от 600 неподдържано при това. Часовници, гривни... ако си имайте проблеми решавайте си ги :bang: ама между другото можеше да откажете пича от надеждите за читав салон за 200 лева при това с подгрев. Както си го гледаш твойто салонче брато решаваш колко пари ти се дават и или си купуваш...изпиране и си караш на готиния платец.....или се кефиш на нова кожица при всички положения кожата в колата е СКЪПО не само за слагане. :smoke:

Нещо за салона си се объркал ама айде. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 08 Мар 2011, 11:15

Колега daniel.penchev, ако дотук все още не си се ориентирал в цените, може да прегледаш търговската част на форума, където са реалните оферти.

Предишна

Назад към E34