Имам да черпя ..... 525 тдс 1995
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- nasobg2
- Потребител
-
- Кара: е34 много
- Мечтае да кара: нема толко пари накуп
Re: Имам да черпя ..... 525 тдс 1995
klintan66 написа:Честито!
Няма да съжаляваш.
Помпа, термостат ,виско, антивриз и си ти.
Лично на мен стоповете не ми харесват черни.
Но броните са екстра!
хахаха и на мен не ми харесват стоповете, но са хела и на МБ то ми /190-coswort 2.5 16/ са същите и те седят по същия начин/Пернишки/ ама са си сложени на модела фабрично , не ми се ще да пипам . Жена ми каза , че са ужасни и колата и може би аз съм селянина защото и двете ми коли са със цигански стопове

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
nasobg2 написа:klintan66 написа:Честито!
Няма да съжаляваш.
Помпа, термостат ,виско, антивриз и си ти.
Лично на мен стоповете не ми харесват черни.
Но броните са екстра!
хахаха и на мен не ми харесват стоповете, но са хела и на МБ то ми /190-coswort 2.5 16/ са същите и те седят по същия начин/Пернишки/ ама са си сложени на модела фабрично , не ми се ще да пипам . Жена ми каза , че са ужасни и колата и може би аз съм селянина защото и двете ми коли са със цигански стопове![]()
![]()
Колега, без да се убиждаш, ама стоповете (е щом са фабрични ко да ги правиш

Още веднъж много безаварийни километри и да си ги караш със здраве машините

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Първо честито колега. Със здраве да си я караш.
Второ стоповете са чук. Не ги питай много са добри и доста търсени
Някой хора биха дали мило и драго за такива стопове
Второ стоповете са чук. Не ги питай много са добри и доста търсени

Някой хора биха дали мило и драго за такива стопове

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Честито младеж, да го караш със здраве
, хубав екземпляр си намерил, нищо че е дизел, и те са хубави, това че по някои път се случва да се счупят и то повечето пъти е от незнание, некомпетентност на маистори (сервизи) и незаинтересованост (мърлявщина) на собственика, ааа стоповете ти не пипай, много са си добре
пп. Евала за 190-то много добре изглежда, и ако е истинско 2.5 16

- naso2bg
-
мерси за топлите думи на всички ,колата ме радва много ,аз съм й 2-ри собственик и я взех даже с волан от М5 в багажника който се оказа че не става
, последно се спрях да това да сложа добавка в маслото , QMI съм ползвал преди 10 години на едно Ауди , горкото колко зор видя ,накрая го ударих и двигателя смени 2 купета още.Та моля ви поправете ме ако съм предвидил нещо грешно.
1. Почиставане на охладителната система, вече има водна помпа с метална перка , днес поръчах от Немция оригинален термостат(сегашния държи колата студена) , виското ми се вижда наред няма да го сменям за сега .Сменил съм и 2-та ремъка .
2.Смяна на маслото на диф-а , промиване на двигателя с нафта ( най- сигурният според мен метод, да не текнат семерингите от препаратите за почистване на дигател) маслото мисля да е Мотул (ако има по-добро за този дизел моля да споделите кое) и третиране с QMI .
3.Чип ...тук още съм объркан от всичко което прочетох из форума

1. Почиставане на охладителната система, вече има водна помпа с метална перка , днес поръчах от Немция оригинален термостат(сегашния държи колата студена) , виското ми се вижда наред няма да го сменям за сега .Сменил съм и 2-та ремъка .
2.Смяна на маслото на диф-а , промиване на двигателя с нафта ( най- сигурният според мен метод, да не текнат семерингите от препаратите за почистване на дигател) маслото мисля да е Мотул (ако има по-добро за този дизел моля да споделите кое) и третиране с QMI .
3.Чип ...тук още съм объркан от всичко което прочетох из форума
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не мога да видя добре ...но тези на капака ми се струват много матови ...както и светло-отражателната част около номера седи странно ...
Колите са ти екстра все пак.Класики.
Колите са ти екстра все пак.Класики.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Стоповете са Hella Design (Цена: 1016,00 лв. с ДДС)
и са част от черния пакет (черни фарове, предни и странични мигачи). Видимо са черни, но светят със стандартните цветове. За мен това са най-тарикатските стопове за Е34.
и са част от черния пакет (черни фарове, предни и странични мигачи). Видимо са черни, но светят със стандартните цветове. За мен това са най-тарикатските стопове за Е34.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- naso2bg
-
към модераторите , поради объркване съм създал 2 акаунта naso2bg i nasobg2 моля да изтриете акаунт naso2bg(този от който ви пиша в момента ) извинявам се за безпокойството.
- nasobg2
- Потребител
-
jullydjs написа:Честито младеж, да го караш със здраве, хубав екземпляр си намерил, нищо че е дизел, и те са хубави, това че по някои път се случва да се счупят и то повечето пъти е от незнание, некомпетентност на маистори (сервизи) и незаинтересованост (мърлявщина) на собственика, ааа стоповете ти не пипай, много са си добре
190-ката е много истинска , 1996 е купувана е от БалканСтар фабрично без катализатор и само заден нивомат (никакви екстри освен клима и кожа) със 140 кг. е по-лека от сток модела - 204НР - 400 м/15.23 сек, но не е кола за всеки ден.В немция им викат "Ловци на Порше " сигурно са имали предвид 2-3 модела само

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
И двете изглеждат много добре, а колкото до стоповете - стига да светят нормално е ПЕРФЕКТНО.
Според мен селянията откъм стопове е когато са затъмнени, и светят като свещи.
А мерца е много истинска селекция, а и с този нивомат просто мога само да си представя как се представя по завойте с високи скорости съдейки по моя кораб

А мерца е много истинска селекция, а и с този нивомат просто мога само да си представя как се представя по завойте с високи скорости съдейки по моя кораб

- nasobg2
- Потребител
-
_65536_kb_sec_ написа:И двете изглеждат много добре, а колкото до стоповете - стига да светят нормално е ПЕРФЕКТНО.
А мерца е много истинска селекция, а и с този нивомат просто мога само да си представя как се представя по завойте с високи скорости съдейки по моя кораб![]()
![]()
Аз съм на мнение , че колата трябва да изглежда поддържана и да е такава , чесно казано външият вид впечетлява мацките повече, колкото до 190-ката колата е уникална , разликата при дрифт /сравнявам с е30 м3 / е че бмв-то е по рязко от 190-ката , 190-ката е по-лесна за каране и върви една идея повече , всичко това заради разликата в дифовете на двете коли , на писта нямам наблюдения в/у М3 /а ми се иска много

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ейй, какво ви става на всички?
Каква е тази мания да си купувате пукачки на глави?
Ама хайде, като си я купил вече - честита да ти е и само нафта да сипваш!
Каква е тази мания да си купувате пукачки на глави?

Ама хайде, като си я купил вече - честита да ти е и само нафта да сипваш!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Честито, колега! Колата изглежда супер.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3