Ветробрани ?!
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Ветробрани ?!
колега, тия ветробрани или както искаш ги наричай се пъхат точно между уплътнението и като го разшириш достатъчно от отваряне и затваряне на стъклото почва едно скърцане, едно пукане и накрая хряс - леко пропаднало и сме го натрошили, заедно с нарязаното уплътнение!
не ме питай от къде знам
не ме питай от къде знам

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Postman написа:Bavariqtamniska написа:Щях да питам кой ми е изтрил мнението но ми стана ясно ха, баси цензурата тук!
Така е... следващият етап от цензурата е когато сървърът спира да приема мнения от твоя акаунт. Това е официално предупреждение специално към теб и целта е да преосмислиш негативизма, с който напоследък твърде често се включваш в темите на хората. Досега съм ти трил мненията с идеята да се усетиш, но ето че се налага да напиша и това.
Ха ха ха е ти ми триеш първо мнение, или не се сещам за негативизма си или просто така отговаряш на всеки дръзнал да пита? Сега какво се очаква да се уплаша от тази заплаха ли, с никой не съм се карал никой не съм псувал и никои не съм набутвал с некоректни обяви или други така че нямаш никакво право да ми държиш такъв тон!
- sparco390
- Потребител
-
- Кара: E34
stanchev - Благодаря за инфото ,не съм запознат с закрепването им, предполагам има няколко варянта според различните марки.
Брато , просто слагай ако намериш и ти е удобно и не се замисля повече. Гледай да ти е убаво и удобно в колата и си пееш.
- nasobg2
- Потребител
-
- Кара: е34 много
- Мечтае да кара: нема толко пари накуп
от всички коли които съм имал е34-та е най-неизчислената кола когато става дума да караш на отворен прозорец или шибедах и в най лошия случай отворени заедно , от където и да отвориш духа във врата на шофиора , за това как изглежда колата с тях бих казал ,че има въздухобрани и въздухобрани от 20 до 200 лева , но ще допълня че това няма значение ако има ефективност - а тя е да не ходя изкривен защото колата ми не е изчислена да се кара на отворени прозорци
)

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2