Ветробрани ?!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: Ветробрани ?!

Мнение от Stanchev » 24 Яну 2011, 19:32

колега, тия ветробрани или както искаш ги наричай се пъхат точно между уплътнението и като го разшириш достатъчно от отваряне и затваряне на стъклото почва едно скърцане, едно пукане и накрая хряс - леко пропаднало и сме го натрошили, заедно с нарязаното уплътнение!
не ме питай от къде знам ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 24 Яну 2011, 21:02

Postman написа:
Bavariqtamniska написа:Щях да питам кой ми е изтрил мнението но ми стана ясно ха, баси цензурата тук!

Така е... следващият етап от цензурата е когато сървърът спира да приема мнения от твоя акаунт. Това е официално предупреждение специално към теб и целта е да преосмислиш негативизма, с който напоследък твърде често се включваш в темите на хората. Досега съм ти трил мненията с идеята да се усетиш, но ето че се налага да напиша и това.

Ха ха ха е ти ми триеш първо мнение, или не се сещам за негативизма си или просто така отговаряш на всеки дръзнал да пита? Сега какво се очаква да се уплаша от тази заплаха ли, с никой не съм се карал никой не съм псувал и никои не съм набутвал с некоректни обяви или други така че нямаш никакво право да ми държиш такъв тон!
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

Потребител
Аватар
Кара: E34

Мнение от sparco390 » 24 Яну 2011, 21:22

stanchev - Благодаря за инфото ,не съм запознат с закрепването им, предполагам има няколко варянта според различните марки.

Потребител
Аватар

Мнение от dankoteam » 29 Яну 2011, 23:42

Брато , просто слагай ако намериш и ти е удобно и не се замисля повече. Гледай да ти е убаво и удобно в колата и си пееш.

Потребител
Аватар
Кара: е34 много
Мечтае да кара: нема толко пари накуп

Мнение от nasobg2 » 18 Апр 2011, 10:33

от всички коли които съм имал е34-та е най-неизчислената кола когато става дума да караш на отворен прозорец или шибедах и в най лошия случай отворени заедно , от където и да отвориш духа във врата на шофиора , за това как изглежда колата с тях бих казал ,че има въздухобрани и въздухобрани от 20 до 200 лева , но ще допълня че това няма значение ако има ефективност - а тя е да не ходя изкривен защото колата ми не е изчислена да се кара на отворени прозорци :))

Предишна

Назад към E34