Колеги, отлепи се огледалото за задно виждане.
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: Колеги, отлепи се огледалото за задно виждане.
Каноколит , капчица и компания са бързостягащи лепила --> напрежение + достатъчни вибрации = спукване/ отлюспване на слой от стъклото .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
BABHOMED написа:BULL3T написа:NikiNikolov написа:С каноколит да го лепне няма да му спука джама, ще кара с него до лятото, като го напече слънцето от топлината се разлага може би и залепеното нещо ще се само-отлепи
Абе аз баш с каноколит си го залепих,ама не оня дето по рекламата висят от тавана,некъф много як! След месец бях приятно изненадан от спуканото стъкло...Дали щото беше опел колата или щото джама беше некъф китайски ядох дървото... от тогава не се занимавам с лепене на тия огледала...
?? интересно какво общо има канаколита със стъклото за да го спука...Принципно е на полимерна основа (съдържа цианид изпаренията му са доста отровни) Но по никакъв начин не може да реагира със стъклото ..По вероятно създава някакво напрежение след като засъхне .
Всъщност е много просто,каноколита е на системата събиране или казано придърпва двата елемнта един към друг и съсдава напрежение... като създаде напрежение почва да се пука...
Няма смисъл повече да се обсъжда,то е ясно какво е решението!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Пълен майтап, мойто онзи ден по точно същият начин се шчупи
От студа ли се случва това, не знам!

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2