Колеги дайте мнения за тази кола

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Re: Колеги дайте мнения за тази кола

Мнение от ddddk » 07 Яну 2011, 17:15

JIKI_RACER написа:Пример : Като имам подгрев на задните седалки , кво ? кой се грее? никой .

Вредно е за ташаците :mhihi: - разваля материала :mhihi: и пушката почва да стреля с халосни :mhihi:

Извинете за офтопика :oops:

По темата: Виждал съм я само веднъж. Бях във Варна Карс като я изкараха да я раздвижат малко. Раздвижването трая около 20 минути и я прибраха.
Трябва да призная, че не ме впечатли с външен вид... Не съм видял драскотини, захабена боя или други забележки... но просто не свети както някои други екземпляри дето съм виждал... В никакъв случай не казвам лошо за колата - въобще не я познавам... ама не ме впечатли... Ем, ем, кво пък като е ем...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 07 Яну 2011, 17:26

ddddk написа:
JIKI_RACER написа:Пример : Като имам подгрев на задните седалки , кво ? кой се грее? никой .

Вредно е за ташаците :mhihi: - разваля материала :mhihi: и пушката почва да стреля с халосни :mhihi:

По темата: Виждал съм я само веднъж. Бях във Варна Карс като я изкараха да я раздвижат малко. Раздвижването трая около 20 минути и я прибраха.
Трябва да призная, че не ме впечатли с външен вид... Не съм видял драскотини, захабена боя или други забележки... но просто не свети както някои други екземпляри дето съм виждал... В никакъв случай не казвам лошо за колата - въобще не я познавам... ама не ме впечатли... Ем, ем, кво пък като е ем...

Нали? Друго си е двайската... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 07 Яну 2011, 17:29

BULL3T написа:
ddddk написа:

:ok:
Ех, как ме разбираш от половин дума, Баце :yes:

Евала :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 07 Яну 2011, 17:32

BULL3T написа:
ddddk написа:

ем...

Коя двайска бре Стефчо ,20ката в джоба си е най добре :) !

И аз съм я виждал , всичките пирпадаха щото е М-ка , не заради друго , иначе и мен не ме впчатли с нищо...ама това си е мое мнение .

Мойта паркирана до нея и изглежда по различно , въпреки че са еднакви коли... де да знам.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 07 Яну 2011, 19:09

бахти тъпата тема, всеки път едно и също - тези с двайски'те са балъци и с малки пишки, тези с 2,5 са почти като М, пък тези с М са направо....сигурно с три тъшака.

по темата - цената е малко смела, за това състояние, което се вижда от снимките. за 7000€ и старият мотор поне салона и мотора трябва да светят, а тези от снимките не са виждали грижи сигурно от 15 години.

пък ако е само за идеята да е М - идеална е :yes:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 07 Яну 2011, 19:57

Peter Angelov написа:Здрасти, кво толкова е претърпяла :dunno: Колата е на едно момче от Варна Кар, стои винаги на закрит паркинг във Варна Кар. Последно я видях преди 40-50 дена. Не се кара...

Това имам предвид. Познавам го задочно Вили, познавам и предишния й собственик. Знам двете гледни точки. Това с мунинга в никакъв случай не е било отрицателно казано, а по-скоро обратното...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 07 Яну 2011, 20:02

err0r написа:
Peter Angelov написа:Здрасти, кво толкова е претърпяла :dunno: Колата е на едно момче от Варна Кар, стои винаги на закрит паркинг във Варна Кар. Последно я видях преди 40-50 дена. Не се кара...

Това имам предвид. Познавам го задочно Вили, познавам и предишния й собственик. Знам двете гледни точки. Това с мунинга в никакъв случай не е било отрицателно казано, а по-скоро обратното...

А SlipKnot защо и се нарадва толкова бързо?
Това е кола която ако е истинска няма цена!
Но ми направи впечатление ,че и Sve разкара неговата а той наля много пари в нея!
Поздрави!
BMW Service Team

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 07 Яну 2011, 20:09

Ами нека той сам да каже... предполагам заради страстта му по двуколесните машини... :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E34 /грухчо/
Мечтае да кара: E34 M5

Мнение от tahsinov » 07 Яну 2011, 20:10

Не съм на 100% сигурен,мисля,че тази кола първоначално беше на колегата nasko_burgas.В търсачката от въпросите които е задавал свързани с нея, можеш да получиш някаква информация,относно манипулациите по техническото и обслужване.Има и снимки в галерията му.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Яну 2011, 21:04

Колеги , виждам темата и искам да кажа каквото знам за колата.Двигателя й е брилянтен защото Наско от Бургас ,чиято собственост бе колата преди Чочо й беше правил много сериозен ремонт само с оригинални части наред -> той впрочем човека каквото подхване да стяга само да си късметлия да купуваш от него после :D Мотора го бройте наистина нов !

Купето е в добро състояние ,като спор няма ,че му трябва една нова боичка 8) Салона според зависи от разбиранията и предпочитанията може да се кара така ,може и да се претапицира - не е лош.
Окачването й е нещо страхотно просто - карах я когато беше в Чочо колата и това в комбинация със спирачките ме хвърли на шестото небе :smoke: с тези 10-ки отзад колата си завива със 160 км/ч както и накъдето си поиска с ненормална лекота :shock: Представям си ако й се "фраснат" 4 нови спортни гуми спокойно може да се стигне и до 2G на определени отсечки в страната където настилките позволяват :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Всичко по нея работи доколкото знам и в общия случай е супер яка колата само човек като се качи вътре и започват да му минават разни мисли в главата :twisted:

Сегашния собственик Вили Тъндър-а от Варна е фен в мозъка на костите , той е пооправил някой неща както знам от него и така.

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 07 Яну 2011, 21:16

Penchev написа:Колеги , виждам темата и искам да кажа каквото знам за колата.Двигателя й е брилянтен защото Наско от Бургас ,чиято собственост бе колата преди Чочо й беше правил много сериозен ремонт само с оригинални части наред -> той впрочем човека каквото подхване да стяга само да си късметлия да купуваш от него после :D Мотора го бройте наистина нов !

Георги Пенчев

е че преди и след много сериозни ремонти двигателите не се ли мият?

и това оригиналният мотор ли е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 07 Яну 2011, 21:35

Благодаря на всички ,които се включиха в темата .
Днес проведох няколко разговора ,с хора по разбиращи от мен ,и също звънях на човека от Варна ,
Отказвам се от колата .Малко старичка ,малко боичка ,малко височка цена .Било е писано да не е моита.
vvvvv

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 07 Яну 2011, 21:42

BMW M5 super написа:Благодаря на всички ,които се включиха в темата .
Днес проведох няколко разговора ,с хора по разбиращи от мен ,и също звънях на човека от Варна ,
Отказвам се от колата .Малко старичка ,малко боичка ,малко височка цена .Било е писано да не е моита.

кажи, ако търсиш много запазено М5 за около 5000€......направо да не се хабя да пиша, ако пак пуснеш тема...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 07 Яну 2011, 21:57

@2bar написа:

кажи, ако търсиш много запазено М5 за около 5000€......направо да не се хабя да пиша, ако пак пуснеш тема...[/quote]

Много ли се изхаби ?
vvvvv

Предишна

Назад към E34