Смяна на Е34 с Е39 дилема.
Модератор: Технически модератори
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: Смяна на Е34 с Е39 дилема.
multi76 написа:Колеги изкам да попитам и друго, случайно имали някой който да е присаждал климатик и дали си заслужава упражнението.
Мъка мъка.

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
multi76 написа:Колеги изкам да попитам и друго, случайно имали някой който да е присаждал климатик и дали си заслужава упражнението.
Мъка мъка.

Иначе за дилемата 34 ката има по добра визия.

Е 39 някъкси ми изглежда грозновата от вън,но вътре се чувстваш по комфортно.

- multi76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34, Е39
Благодаря за информацията колеги, значи махам вариянта за присаждане на лиматик.
Обичам да си карам BMW-то 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
multi76 написа:Благодаря за информацията колеги, значи махам вариянта за присаждане на лиматик.
Аз този вариант доста дълго го обмислях и дори бях набелязал частите, но като направих сметка за цената, която ще ми струва и трудностите по монтажа, се отказах окончателно. Наистина е много по-лесно и дори по-изгодно направо да си купиш кола с климатик.
Колкото до въпроса Е39 или Е34, аз съм си пристрастен за стария Франкенщайн, но каквото и да избереш си има както предимства така и недостатъци. Най-добре и двете, но малко хора могат да си го позволят

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Братко мой,за присаждането на климатика,не бих те посаветвал.По неприятното е ,че щом си тръгнал да се оглеждаш за нова кола,ще ти е малко трудно да продадеш твоята,най вече заради липсата на климатик,макар ,че за всеки влак си има пътници (доказано).Аз лично направо,ти се чудя как би сменил Е34,с Е39..особенно като се има предвид за малка сума пари какъв ЕкЗеМпЛяР ще бъде.Въпроса малко става идеологически тук,не толкова за климата,или липсата му.
п.с. Надявам се по въпроса да вземе отношение тук колегата Penchev
п.с. Надявам се по въпроса да вземе отношение тук колегата Penchev

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Много интересна тема общо взето
Лично аз бих сменил моята кола единствено за 39-ка 540i
Много хора от този подфорум си продадоха колите с ясната цел да си купят 39-ка или 38-ца
Но отговорете си на въпроса дали си струва да си вземете някой гол като пушка от към екстри, пребит тдс или мършава 20-ка
Доскоро имаше две обяви в мобилето -34-ка 540и туринг с ръчна кутия и 39-ка 540 туринг автомат и двете на цена от 6 бона
34-ката е много натоварена -дори я има още на обява.Е39-ката беше по слаба от към екстри,но за сметка на това по-нов модел
Чудих се тогава ако имах 6 бона кое щях да си взема
Клонях към 34-ката,но си променях избора при качаването ми в 540-ката Е39 на един приятел
Така,че лично аз не бих се разделил с колата ми за 39-ка със изпълнение идентично на моята 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Привет и от мен,
Е39 не е лош автомобил, по-нов, съвременна визия, с доста екстри, но Е34 си е класика. Според мен 34-ката е много по-здрава, особено на ламарина, а и частите са на прилични цени. За другата не знам какви са цените, но пък както каза един колега по-нагоре, те тепърва ще поевтиняват.
Ако ще я сменяш, гледай добре какво взимаш, че на тази сега поне и знаеш болките. Да не стане така, че да ти излезе златна.
Успех в избора

Е39 не е лош автомобил, по-нов, съвременна визия, с доста екстри, но Е34 си е класика. Според мен 34-ката е много по-здрава, особено на ламарина, а и частите са на прилични цени. За другата не знам какви са цените, но пък както каза един колега по-нагоре, те тепърва ще поевтиняват.
Ако ще я сменяш, гледай добре какво взимаш, че на тази сега поне и знаеш болките. Да не стане така, че да ти излезе златна.
Успех в избора

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
alchohol написа:Привет и от мен,
Успех в избора![]()
![]()
колега още не съм видял Е39 с ръжда все пак последното е 2003 ,а не 1996 ,колега ако имаш пара се мятай на Е39 фейс ако си приготжил до 6000 по добре някоя лачена Е34 като на жики видях че продава малко скъпо ама си е готина само ако няма крило:),но Е39 е в пъти по луксозен и съвременен от Е34 ,въпрос на вкус и най-вече гадните пари

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
BENZINO VN написа:Много интересна тема общо взетоЛично аз бих сменил моята кола единствено за 39-ка 540i
Много хора от този подфорум си продадоха колите с ясната цел да си купят 39-ка или 38-ца
Но отговорете си на въпроса дали си струва да си вземете някой гол като пушка от към екстри, пребит тдс или мършава 20-ка
Доскоро имаше две обяви в мобилето -34-ка 540и туринг с ръчна кутия и 39-ка 540 туринг автомат и двете на цена от 6 бона
34-ката е много натоварена -дори я има още на обява.Е39-ката беше по слаба от към екстри,но за сметка на това по-нов модел
Чудих се тогава ако имах 6 бона кое щях да си взема
Клонях към 34-ката,но си променях избора при качаването ми в 540-ката Е39 на един приятел
Така,че лично аз не бих се разделил с колата ми за 39-ка със изпълнение идентично на моята
ама тя там в мобилето е "абсолютен М пакет"

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Bogdan_Nikolov написа:alchohol написа:Привет и от мен,
Успех в избора![]()
![]()
колега още не съм видял Е39 с ръжда все пак последното е 2003 ,а не 1996 ,колега ако имаш пара се мятай на Е39 фейс ако си приготжил до 6000 по добре някоя лачена Е34 като на жики видях че продава малко скъпо ама си е готина само ако няма крило:),но Е39 е в пъти по луксозен и съвременен от Е34 ,въпрос на вкус и най-вече гадните пари
нямах предвид, че ръждясват, а че просто е по-тънка

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Bogdan_Nikolov написа:alchohol написа:Привет и от мен,
Успех в избора![]()
![]()
Ай сега и крилото не ми е хубаво

Вземете една 520ка и я направете както трябва ще говорим пак за цената, мойта 16 ги мина отдавна,ама не ги смятам щото ще ми стане лошо.
Джанти ,брони , мотори ,бои , музика , салони ,волани, кожи, оптики нови , окачване и тн,....и всеки може да смята

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Въпрос не само на пари. Главното е какво имаш между ушите. А онази Е34-ка, 540 си стои, цената и не е 6 хил., мисля е по-надолу. Ако в момента си търсех кола не бих се двоумил. Та ако си истински ценител- колата вече е ясна, а и точно тази е голяма радкост, лично на мен ми допадна, а и джантите са си мания, голяма класика. Единствения проблем-че е комби/лично мнение/. Усппех, колега..каквото и да решиш. 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
pepitoooooooooo написа:Въпрос не само на пари. Главното е какво имаш между ушите. А онази Е34-ка, 540 си стои, цената и не е 6 хил., мисля е по-надолу. Ако в момента си търсех кола не бих се двоумил. Та ако си истински ценител- колата вече е ясна, а и точно тази е голяма радкост, лично на мен ми допадна, а и джантите са си мания, голяма класика. Единствения проблем-че е комби/лично мнение/. Усппех, колега..каквото и да решиш.
Такаааа , влезнах да я видя специално тая е34 , НО , едно голямо но :
1.Минала е край М пакета и заминала.
2.Цялата си иска боя .
3.Тия джанти мен не ми допадат .
4.Мотора хубу 4ка , ама то не е само това -гражданска , данък.....консумативи...
5.6350лв, ок ,....стартово а после ? да стане мания мина 10.
Пепи , въпроса не е само на пари , ама и без пари брат нищо не става, пробвано.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
multi76 написа:Благодаря за информацията колеги, значи махам вариянта за присаждане на лиматик.
В Добрич има едни момчета които вземат 700 лева да ти сложат климатик на Е34 с всичко оставяш колата и си готов но не знам за кой колко означават 700 лева, за мен са много и затова си купих колата с климатик ха.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bavariqtamniska написа:multi76 написа:Благодаря за информацията колеги, значи махам вариянта за присаждане на лиматик.
В Добрич има едни момчета които вземат 700 лева да ти сложат климатик на Е34 с всичко оставяш колата и си готов но не знам за кой колко означават 700 лева, за мен са много и затова си купих колата с климатик ха.
Пичове, не че нещо ама оригиналния климатик е в пъти по добър от т.нар. италиански, насаждан климатик