Слагане на термометър
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Слагане на термометър
_65536_kb_sec_ написа:dokie написа:golov_bg написа:намираш си втори датчик за температурата същия като този на бронята,купуваш си едно ключе с две позиции(с три крачета отдолу)средното краче(общия край) ти отива към кабела който влиза в борда другите две идват от сондите,за да ти работи сондата едното и кабелче е "-"двугото отива в ключето,а за външната режеш кабелчето дето ти влиза в борда и го свързваш на ключето и общия край го връзваш на това което си отрязал към борда ...
И за да не се бъркаш външна вътрешна... просто си вземи едно ключе, с пружинка.... която го върща в пръвоначалната позиция... и така default ти е едната.... когато искаш да провериш другата температура... просто го натискаш.....
Всичко хубаво, ама знаеш ли колко бавно се отчита промяна в температурата от смотания борд комп![]()
Има да държиш въпросното копче...
Toй проверява на определен интервал мисля... а като се натисне повторно копчето за температура на борда... не проверява ли отново настоящите данни (съпротивление) от датчика? ... е вярно.. то малко пиянист ще стане... ама....
А и като се замисля... като я изкарам колата зимно време от гаража... температурата драстично започва да спада... през много малък интервалл.... което ме навежда на мисълта, че честичко я отчита промяната в температурата... ще трябва да си поиграя... и без това си имам 2 датчика

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2