БМВ Е34 американско изпълнение
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: БМВ Е34 американско изпълнение
biem_w написа:BULL3T написа:biem_w написа:колега пробвай на търг да я продадештук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....
Я кажи пак какво има толкова различно от немско и американско изпълнение? Много ми е интересно какво толкова различно има при положение че и двете коли са една марка и се правят на едно място?
да на едно място но едната е за америка. има разлика в таблата,корите,тавана,седалките,големината. вратите са по издути и имат вътре тръби. Таблото е по голями и по изострено. окачването е по обемистостига толко. като цяло купетата са еднакви само
Брато това означава че не можеш да намериш части за него тука!!! Демек дървото е голямо!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
BULL3T написа:biem_w написа:BULL3T написа:biem_w написа:колега пробвай на търг да я продадештук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....
Я кажи пак какво има толкова различно от немско и американско изпълнение? Много ми е интересно какво толкова различно има при положение че и двете коли са една марка и се правят на едно място?
да на едно място но едната е за америка. има разлика в таблата,корите,тавана,седалките,големината. вратите са по издути и имат вътре тръби. Таблото е по голями и по изострено. окачването е по обемистостига толко. като цяло купетата са еднакви само
Брато това означава че не можеш да намериш части за него тука!!! Демек дървото е голямо!
абе не е невъзможно да ти кажа. Шефа ми купуваше за един клиент части за маериканка незнам от каде ама пак ги има. ама повечето са поръчка. и лампите на фаровете и фасонките на халогените са много странни.

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
А бе колега, аз тъкмо се бях навил да му пиша на колегата дето ще си продава колата, да се срещнем, да я видя... но кат гледам къф ще се яде с частите... Направо ме отказахте. Ако се счупи нещо тряа да търся шефа тиbiem_w написа:BULL3T написа:biem_w написа:BULL3T написа:biem_w написа:колега пробвай на търг да я продадештук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....
абе не е невъзможно да ти кажа. Шефа ми купуваше за един клиент части за маериканка незнам от каде ама пак ги има. ама повечето са поръчка. и лампите на фаровете и фасонките на халогените са много странни.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Абе всичко се напасва бе...дърво било с частите
ако ти харесва колата и е на сностна цена,не мисля че това трябва да те отказва...Плюс това щатското изпълнение така ще те разглези,че европейската 34-ка с нормалното количество екстри ще ти се стори скучна 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Това за частите беше тежка ебавка.
И как никой не го схвана? Единствените разлики между евро изпълнението и американското е, че габарита е в мигача а не във фара, им габарити на самата броня от страни, липсата на едни лайсни и една жабка в интериора, фаровете са без усмивка. Може да има още нещо дребно, за което не се сещам и килобайта може да го допълни

И как никой не го схвана? Единствените разлики между евро изпълнението и американското е, че габарита е в мигача а не във фара, им габарити на самата броня от страни, липсата на едни лайсни и една жабка в интериора, фаровете са без усмивка. Може да има още нещо дребно, за което не се сещам и килобайта може да го допълни

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Доста глупости изписахте...
Това за тръбите във вратите е задължително след не знам си коя година...
Разликите са както се каза във таблото специално над педалите, фаровете и габаритите.
Това да не е iX че да има такива огромни разлики

Това за тръбите във вратите е задължително след не знам си коя година...
Разликите са както се каза във таблото специално над педалите, фаровете и габаритите.
Това да не е iX че да има такива огромни разлики

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Zubcho написа:...габарита е в мигача а не във фара, им габарити на самата броня от страни, липсата на едни лайсни и една жабка в интериора, фаровете са без усмивка.
Да не е нещо такова?

gogikata123 написа:За тези, които не вярват сабота или неделя ще кача снимки на колата! Както казах колата е на 15 години, но за годините си е в добро състояние! Благодаря на тези ,които отговориха на въпроса ми точно и ясно!
Коя сабота ще гледаме снимките колега?
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Тишо, не се знае коя събота ще я гледаме
то май изобщо не я продава, щом дори не ще да ни я покаже.... а в интерес на истината лично аз бих искал да я видя, имах някакъв интерес, но.. защо собственика не я показва...
Иначе искрено му пожелавам успех с продажбата и дано ако се продаде попадне в добри ръце.

Иначе искрено му пожелавам успех с продажбата и дано ако се продаде попадне в добри ръце.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Каде е Хамериканката.....няма май развитие по снимковия матерял!
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
колега 10 дни станаха,снимки щеше да качваш какво стана със американката 

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
таблото било различно че и тръби имало във вратите хахаха....сиктир бе ми мойта е от италия па има тръби....и таблото е различно....от на голф...и тя беше със сички екстри ама аз и сложих още 10
ко прайме

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
оуууу сетих се има оранжеви габаритчета отстрани на двете брони....или нема....щото ако нема начи и мойта е хамериканка 
а и забравих да спонема че под 10% от е34 произведени за американския пазар са с мотори под 3.0

а и забравих да спонема че под 10% от е34 произведени за американския пазар са с мотори под 3.0
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4