БМВ Е34 американско изпълнение

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Re: БМВ Е34 американско изпълнение

Мнение от JOGI » 21 Авг 2010, 22:43

аутомат ли е?

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 22 Авг 2010, 0:34

biem_w написа:
BULL3T написа:
biem_w написа:колега пробвай на търг да я продадеш :yes: тук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....

Я кажи пак какво има толкова различно от немско и американско изпълнение? Много ми е интересно какво толкова различно има при положение че и двете коли са една марка и се правят на едно място?

да на едно място но едната е за америка. има разлика в таблата,корите,тавана,седалките,големината. вратите са по издути и имат вътре тръби. Таблото е по голями и по изострено. окачването е по обемисто :yes: стига толко. като цяло купетата са еднакви само

Брато това означава че не можеш да намериш части за него тука!!! Демек дървото е голямо!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 22 Авг 2010, 7:24

BULL3T написа:
biem_w написа:
BULL3T написа:
biem_w написа:колега пробвай на търг да я продадеш :yes: тук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....

Я кажи пак какво има толкова различно от немско и американско изпълнение? Много ми е интересно какво толкова различно има при положение че и двете коли са една марка и се правят на едно място?

да на едно място но едната е за америка. има разлика в таблата,корите,тавана,седалките,големината. вратите са по издути и имат вътре тръби. Таблото е по голями и по изострено. окачването е по обемисто :yes: стига толко. като цяло купетата са еднакви само

Брато това означава че не можеш да намериш части за него тука!!! Демек дървото е голямо!

абе не е невъзможно да ти кажа. Шефа ми купуваше за един клиент части за маериканка незнам от каде ама пак ги има. ама повечето са поръчка. и лампите на фаровете и фасонките на халогените са много странни. :mhihi:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 22 Авг 2010, 8:35

biem_w написа:
BULL3T написа:
biem_w написа:
BULL3T написа:

абе не е невъзможно да ти кажа. Шефа ми купуваше за един клиент части за маериканка незнам от каде ама пак ги има. ама повечето са поръчка. и лампите на фаровете и фасонките на халогените са много странни. :mhihi:
А бе колега, аз тъкмо се бях навил да му пиша на колегата дето ще си продава колата, да се срещнем, да я видя... но кат гледам къф ще се яде с частите... Направо ме отказахте. Ако се счупи нещо тряа да търся шефа ти :D , че да ми направи поръчка от хамериката за кой-знай колко пара... и филма ще е голям май. А сега съвсем сериозно- Благодаря Ви и на двамата, тъй като автора към настоящият момент не е дал по-обширна информация относно автомобила, Вашата намеса тук хвърля доста светлина и на бъдещ купувач ще му се изясни по-пълно картинката. Още веднъж- Благодаря, момчета :yes:
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 22 Авг 2010, 8:59

Абе всичко се напасва бе...дърво било с частите :confused: ако ти харесва колата и е на сностна цена,не мисля че това трябва да те отказва...Плюс това щатското изпълнение така ще те разглези,че европейската 34-ка с нормалното количество екстри ще ти се стори скучна ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 22 Авг 2010, 17:46

Това за частите беше тежка ебавка. :mhihi:

И как никой не го схвана? Единствените разлики между евро изпълнението и американското е, че габарита е в мигача а не във фара, им габарити на самата броня от страни, липсата на едни лайсни и една жабка в интериора, фаровете са без усмивка. Може да има още нещо дребно, за което не се сещам и килобайта може да го допълни :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Авг 2010, 19:58

Доста глупости изписахте...
Това за тръбите във вратите е задължително след не знам си коя година...
Разликите са както се каза във таблото специално над педалите, фаровете и габаритите.
Това да не е iX че да има такива огромни разлики :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 22 Авг 2010, 20:16

Zubcho написа:...габарита е в мигача а не във фара, им габарити на самата броня от страни, липсата на едни лайсни и една жабка в интериора, фаровете са без усмивка.

Да не е нещо такова?

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 24 Авг 2010, 21:51

gogikata123 написа:За тези, които не вярват сабота или неделя ще кача снимки на колата! Както казах колата е на 15 години, но за годините си е в добро състояние! Благодаря на тези ,които отговориха на въпроса ми точно и ясно!

Коя сабота ще гледаме снимките колега?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 25 Авг 2010, 1:20

Тишо, не се знае коя събота ще я гледаме :mhihi: :mhihi: :mhihi: то май изобщо не я продава, щом дори не ще да ни я покаже.... а в интерес на истината лично аз бих искал да я видя, имах някакъв интерес, но.. защо собственика не я показва...
Иначе искрено му пожелавам успех с продажбата и дано ако се продаде попадне в добри ръце. :)
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Мнение от bobeca111 » 25 Авг 2010, 20:44

Каде е Хамериканката.....няма май развитие по снимковия матерял!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

Мнение от nikolayyyyyy » 25 Авг 2010, 21:38

колега 10 дни станаха,снимки щеше да качваш какво стана със американката :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 25 Авг 2010, 21:52

:mhihi: :mhihi: Няма да я покаже.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 26 Авг 2010, 16:39

таблото било различно че и тръби имало във вратите хахаха....сиктир бе ми мойта е от италия па има тръби....и таблото е различно....от на голф...и тя беше със сички екстри ама аз и сложих още 10 ;) ко прайме
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 26 Авг 2010, 16:40

оуууу сетих се има оранжеви габаритчета отстрани на двете брони....или нема....щото ако нема начи и мойта е хамериканка ;)

а и забравих да спонема че под 10% от е34 произведени за американския пазар са с мотори под 3.0
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ПредишнаСледваща

Назад към E34