...
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Re: Проблем Е34
BULL3T написа:Офф то се не трае вече,с тия обкиновени газови кво искате? ЩЕ имате проблеми разбира се!
Ту хубаво искате евтинко да ви е,ама вложете хубави пари за да си ги избиете после с кеф!
Мойта работи супер м50 мотор с обикновена газова уредба,и вървежа е добре и разхода и всичко си е както трябва

Относно колегата аз залагам на дебитомер

JIKI_RACER написа:
Само да ти кажа ,че с газовия инжекцион повече ядове има .А и като се преее.. нали нещо по бензина и той умира. докатобикновеното АГУ си крета и го не бърка. Нови лули свещи маркучи и всичко е наред! А и разликата в разхода не е голяма ,даже май никаква- по последни сметки..
Ше ти дойде акъла на тебе най-после

BULL3T написа:А ти виждаш ли поддържана м50/м52ка вески ден? Щото аз виждам само умрелтаци ,още по-умрели от газовото дето им е набутано.
НЕ искам пак да говоря колко мразя АГУ защото пак ще стане проблем и ще ме псуват после маса хора.
Мразиш,защото не си запознат и не си в час а се водиш по слуховете на великите дървени професори от село

/// 6>4

- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Провери дали не смуче въздух от некаде. На мен ми правеше такива проблеми и се оказа че трабата след дебитомера е спукана от долу и теглиот там.успех
--------------------------
Добре дошъл на новия колега във форума с пожелание за много приятни емоции
tsb_bg
--------------------------
Добре дошъл на новия колега във форума с пожелание за много приятни емоции
tsb_bg
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
абе обикновенното агу за мене е много по добре от ГИ. от днес съм с нови кихалки и нов филтар . колата работи без грешка
айде успех.

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
TheKiller написа:BULL3T написа:А ти виждаш ли поддържана м50/м52ка вески ден? Щото аз виждам само умрелтаци ,още по-умрели от газовото дето им е набутано.
НЕ искам пак да говоря колко мразя АГУ защото пак ще стане проблем и ще ме псуват после маса хора.
Мразиш,защото не си запознат и не си в час а се водиш по слуховете на великите дървени професори от село
Не аз мразя друго,метана.Даже теми пусках,ама не искам пак да влизам в тия спорове.

Не ги обичам АГУ-тата,защото все са слагани лошо,на негледани агрегати и резултата са такива теми.
Иначе познавам един пич с е39 530и м54,с метанов инжекцион,слаган в италия,който е свързан с навигацията вътре и му говори. Сметай разликата между наще агу-та и как ги слагат и на други места!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
BULL3T написа:TheKiller написа:BULL3T написа:А ти виждаш ли поддържана м50/м52ка вески ден? Щото аз виждам само умрелтаци ,още по-умрели от газовото дето им е набутано.
Не аз мразя друго,метана.Даже теми пусках,ама не искам пак да влизам в тия спорове.Имам си хабер от тия глупости.
Не ги обичам АГУ-тата,защото все са слагани лошо,на негледани агрегати и резултата са такива теми.
Иначе познавам един пич с е39 530и м54,с метанов инжекцион,слаган в италия,който е свързан с навигацията вътре и му говори. Сметай разликата между наще агу-та и как ги слагат и на други места!
еми не знам за италия, ама в немско има бая е32 и е38 750'ки с газови инжекциони, представете си тея как са слагани, за такива коли в джермани ГИ върви от 3500евро на горе...
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Колеги откакто газаджията ми премести испаритела на пасажерския бутуш колата загрява на малак Кръг. на Голям ми поти джама (това ясно.спукано радиаторче) но на малкия защо си държи една идея след средата и изведнъж загрява.
имам известни отгорови и предположения но искам да разбера и от вас нещо повече 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2