гадна ръжда
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: гадна ръжда
White 1913 Power написа:Аз съм начален стадий и за сега събирам инфо.
Не събирай инфо а вземи мерки, защото следващия стадий е да търсиш врата или тенекеджия ...
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Ако ми се видят много кусурите ще иде за боя цялото.И без това е боядисвано вече.Друг е въпроса,къде?
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
Bogdan_Nikolov написа:а идва ми на акъла не може ли да се направят като на Е39 без тъпите грозни лайсни
колеги ами тия лайсни отдолу със сигорнаст и тях трябва да се сменят,защото толкива са изгорели че като вземеш да ги сваляш занищо не стават вече,незнам дали могат да се намерят такива читави
В момента и аз се боря с проблема.Мисля да мазна с преобразовател за ръжда,да изчакам технологичното време и днес ми направиха спрей със същия цвят- 18 лв .След спрея, лак -спрей 6лв и квот стане.
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
nikolayyyyyy написа:Bogdan_Nikolov написа:а идва ми на акъла не може ли да се направят като на Е39 без тъпите грозни лайсни
колеги ами тия лайсни отдолу със сигорнаст и тях трябва да се сменят,защото толкива са изгорели че като вземеш да ги сваляш занищо не стават вече,незнам дали могат да се намерят такива читави
Купувах миналата година въпросните лайсни - нови от Дарукар 30 лв парчето

R6 - Was sonst?
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
kita написа:В момента и аз се боря с проблема.Мисля да мазна с преобразовател за ръжда,да изчакам технологичното време и днес ми направиха спрей със същия цвят- 18 лв .След спрея, лак -спрей 6лв и квот стане.
Давай смело,аз ще правя същата процедура.
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
колега дай снимки после да видим дали си ли4и, 4е е правено по български
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Bogdan_Nikolov написа:колега дай снимки после да видим дали си ли4и, 4е е правено по български
И да си личи всичко св скрива под лайсната , стига само там да е ръждата

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Те и моите са почнали, мисля с преобразувател да ги мъча, дано да сране-не си струва да се набивам за тенекиджия
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
ръждата тръгнели няма спиране след първия сняг пак ще избие и аз съм мислил какви ли не вариянти но ......
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- shumanski1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318-жената,e34 520-аз
ако е малко, дори и необръщам внимание.
тръгнало ли е повечко та чак да се люпи нова врата
.
не че нещо ама и да се направи на следващата зима има ръждичка отново
тръгнало ли е повечко та чак да се люпи нова врата

не че нещо ама и да се направи на следващата зима има ръждичка отново

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз скоро ще подменям лайстните под вратите , да чукна на дърво нямам ръжда там , но профилактично септември месец ще я вкарвам колата някъде да я пребоядисвам почтио цялата.Праговете зад предните гуми където хвърча лугата и солищата гадни са се ожулили и са в съвсем начална фаза на патина и след месец ще я стягам за да не я изпускам колата.
Аз например каросерии тип "варел" не обичам.Чудя се как искате да махате лайстните като това е част от красотата на автомобилите от 80-те и 90-те години на миналия век.Сега като ги видя едни сапунести такива и просто ме е яд.Плюс това толкова пъти при отваряне съм удрял вратата но всичко отива точно и само в лайстната , просто и същевременно гениално измислено
Георги Пенчев
Аз например каросерии тип "варел" не обичам.Чудя се как искате да махате лайстните като това е част от красотата на автомобилите от 80-те и 90-те години на миналия век.Сега като ги видя едни сапунести такива и просто ме е яд.Плюс това толкова пъти при отваряне съм удрял вратата но всичко отива точно и само в лайстната , просто и същевременно гениално измислено
Георги Пенчев
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
И като стана въпрос за ръжда, някой да си е правил труда да се наведе и да погледне под ръба на вратата ,че има едни тапи . Има ги и на е30-ката , има ги и на е34-ката. Докато е нова колата , няма проблем, но като остарее и започва да се стича вода по уплътненията на стъклото и се пълни във вратите . Махате тапите за да се оттича свободно водата и няма никога да ви ръждясат вратите долу по ръбчетата .
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
sineok_pi4_ написа:И като стана въпрос за ръжда, някой да си е правил труда да се наведе и да погледне под ръба на вратата ,че има едни тапи . Има ги и на е30-ката , има ги и на е34-ката. Докато е нова колата , няма проблем, но като остарее и започва да се стича вода по уплътненията на стъклото и се пълни във вратите . Махате тапите за да се оттича свободно водата и няма никога да ви ръждясат вратите долу по ръбчетата .
Колега то си има дупки за отичане на водата
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, както се казва в моя край- Жена и ръжда трътне ли.. спиране няма.
Преди десетина години правихме едно фалве- търкане с телената четка, шкурка и каквото ти дойде още наум, даже точило за ножове
, до здрава ламарина. После грунд- два слоя. Още се кара колата и грунда държи. Правил съм и лично със тея новите "асфалтови бои" , ръждата изби след две години. Ти сам избери по-удачният за тебе вариант. Ако ще оставяш за себе си колага- търкай до здрав метал и мажи, задължително с не най-ефтиния грунд.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4