Пали и гасне?
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Пали и гасне?
VINCHUN написа:Прегледах го колега-предполагам става въпрос за металната оплетка за маса на бубините.Почистих го ,но пак нищо.Чистих всички букси с контактен спрей и никаква промяна.В оторизирания сервиз на БМВ в Плевен ми искат около 140лв. за диагностика.Мисля,че ще ми излезе по евтино да отида до София и там някой "спрециалист" да я погледне и да каже каде е проблема.
Таз метална оплетка къде точно се намира

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
BABHOMED написа:VINCHUN написа:Прегледах го колега-предполагам става въпрос за металната оплетка за маса на бубините.Почистих го ,но пак нищо.Чистих всички букси с контактен спрей и никаква промяна.В оторизирания сервиз на БМВ в Плевен ми искат около 140лв. за диагностика.Мисля,че ще ми излезе по евтино да отида до София и там някой "спрециалист" да я погледне и да каже каде е проблема.
Таз метална оплетка къде точно се намира
Закачена е на една от шестте бубини,оплетките са две.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Колега какъв е модел на този ДВГ че нещо не ми прилича на М50
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
BABHOMED написа:Колега какъв е модел на този ДВГ че нещо не ми прилича на М50
Колега няма значение дали е М50 или друг шестак(изключвам М20) оплетките си стоят там,на две от шестте бубини.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз бих заложил на 1-ва и на 4-та бобина, но дали на 6-та или 4-та е едно и също, защото отдолу си има шина. 

- VINCHUN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е34
Тази вечер забелязах следното....като свалих капака на бубините (в тъмното) и всички бубини присветваха-кои повече,кои по-малко.Някой от тях на равни интервали други на неравни
.До колкото успях да видя все едно присветкането идва от дупката в главата на мотора ,в която влиза лулата
.Та това нормално ли е????Все пак всичките присветкат и едва ли за заминали всичките
.
Поздрави!!!

Поздрави!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
VINCHUN написа:Тази вечер забелязах следното....като свалих капака на бубините (в тъмното) и всички бубини присветваха-кои повече,кои по-малко.Някой от тях на равни интервали други на неравни.До колкото успях да видя все едно присветкането идва от дупката в главата на мотора ,в която влиза лулата
.Та това нормално ли е????Все пак всичките присветкат и едва ли за заминали всичките
.
Поздрави!!!
По скоро са лули, така че ги сменяй скоро преди да са си заминали и самите бобини.

- Salis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 95`` m52b20
- Мечтае да кара: м52б20 stroke engine, coming soon....
tsb_bg написа:На първа и шеста бубина
Извинявам се предварително, че вдигам стара тема.
При мен тази металната шина под бобините я няма, а кабела за бобините ми е само на 6-ти цилиндър.
В тъмното ги забелязах, че присветват само като подавам гас(свети точно около краглото на самата бобина не в дупката за свеща. Всички светят еднакво.). На празни обороти няма нищо.
Въпроса ми е. Тази шина задължително ли трябва да я има, кабела на първи цилиндър също. Предполагам шината е за да замасява всички бобини. След като при мен я няма възможно ли е това присветване да се получава заради липсата и.
Двигателя ми е м52 самоче в е36.
Благодаря ви предварително.
- Dormikym
- Потребител
-
- Кара: E34 518
- Мечтае да кара: E34 518 turbo
- Детайли за колата: TURBO --- The Fun Starts Here !!!
е34 за части - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4&t=247983
Стана ми интересно какъв е проблема на момчето и да ли ще се оправи от лулите. И кво да вида - ни отговор ял ,ни отговор мирисал. 

TURBO --- The Fun Starts Here !!!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2