Въпрос за спирачки
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Въпрос за спирачки
Здрасти, хващайсе и сменяй всичко наред - Пенчев и другите колеги са много прави. Аз преди месец минах на апарати от М5 и смених всичко наред
Има ги комплектите за обслужване на апаратите може и от нашия колега Митко от Варна да си направиш поръчката.Аз съм много доволен, плюс това минах и новите апарати на пясъкоструйка и са тип топ. TDS седан е с плътни дискове - намират ми се два на Цимерман - нови - надупчени - + накладки - АТЕ на има няма 1000 км. на много добра цена
Успех
P.S. Е това е
класика в жанра

Успех
P.S. Е това е

- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Peter Angelov написа:Здрасти, хващайсе и сменяй всичко наред - Пенчев и другите колеги са много прави. Аз преди месец минах на апарати от М5 и смених всичко наредИма ги комплектите за обслужване на апаратите може и от нашия колега Митко от Варна да си направиш поръчката.Аз съм много доволен, плюс това минах и новите апарати на пясъкоструйка и са тип топ. TDS седан е с плътни дискове - намират ми се два на Цимерман - нови - надупчени - + накладки - АТЕ на има няма 1000 км. на много добра цена
![]()
Успех
P.S. Е това екласика в жанра
![]()
То и аз това се замислям, поне като давам пари да е за по-добро, сиреч вентилирани, ама в момента съм малко затруднен от към финанси, пък по-нататък...
Иначе и моите в момента са на 1000-1500км а и проблема с тези от М-а е, че май повече 15' джанти само на картинка, а аз зимата все още съм с тях!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Ами доста пари трябва да заделиш за преминаване към М5 спирачки, апарати, ремонтни комплекти, нови дискове,
нови накладки, труд и т.н.
Това е вярно не можеш да вкараш друга джанта, мисля че с 300 зора става 16-ка
иначе всичко нагоре
няма грижи...
Щом са ти нови, просто направи това което ти писаха колегите...
Успех
нови накладки, труд и т.н.
Това е вярно не можеш да вкараш друга джанта, мисля че с 300 зора става 16-ка

няма грижи...
Щом са ти нови, просто направи това което ти писаха колегите...
Успех
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2