да споделя
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: да споделя
не се плаши
аз за една година му навъртях 100х
много патувам и да ти кава че все пак си остават хубави коли
но не са перпетомобиле и се чупят особенно по тези наши красиви пътища
пък и зависи как караш
аз ако не потдържах такава скорост щяха да издържат още а и майсторът ми каза че и
от некачествен бензин се получава това явление
аз за една година му навъртях 100х
много патувам и да ти кава че все пак си остават хубави коли
но не са перпетомобиле и се чупят особенно по тези наши красиви пътища
пък и зависи как караш
аз ако не потдържах такава скорост щяха да издържат още а и майсторът ми каза че и
от некачествен бензин се получава това явление
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Клапаните най-много се прее*ават от некачествените горива. При нашето гориво-менте и такова каране дори много е издържала!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
ся последно счупен или изгорял клапан? Първото е малко вероятно, да не кажа почти не се случва при този мотор, второто е нещо съвсем нормално за мотора. Почти всички завършват по този начин. Ако е второто (изгорял клапан) проблемът е почти 100% дюзата на въпросният цилиндър, ако караш разбира се на бензин.
@MaxMeyer,
Било е сполучлив автомобил, когато е бил в гаранция и не се е налагало да си вадиш парите от собственият джоб. Ако трябва да бъдем честни, имат доста проблемни места.
@MaxMeyer,
MaxMeyer написа:На 300 000 и е дошло времето?Аз съм собственик от скоро на е34 и като го купувах си мислех че взимам сполучлив автомобил.Преди това карах рено 25 с което съм минал много повече километри и колата нямаше никакви проблеми.Все повече чета за проблеми на е34 тук и почвам да се чудя защо така?Чак се плаша и аз ли ще мина по тоя път?
Било е сполучлив автомобил, когато е бил в гаранция и не се е налагало да си вадиш парите от собственият джоб. Ако трябва да бъдем честни, имат доста проблемни места.
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
@2bar написа:ся последно счупен или изгорял клапан? Първото е малко вероятно, да не кажа почти не се случва при този мотор, второто е нещо съвсем нормално за мотора. Почти всички завършват по този начин. Ако е второто (изгорял клапан) проблемът е почти 100% дюзата на въпросният цилиндър, ако караш разбира се на бензин.
@MaxMeyer,MaxMeyer написа:На 300 000 и е дошло времето?Аз съм собственик от скоро на е34 и като го купувах си мислех че взимам сполучлив автомобил.Преди това карах рено 25 с което съм минал много повече километри и колата нямаше никакви проблеми.Все повече чета за проблеми на е34 тук и почвам да се чудя защо така?Чак се плаша и аз ли ще мина по тоя път?
Когатотръгнах да се оглеждам за е34 тук в форума казаха че почти нямал слаби места

истината ще я намериш сам за себе си.
за едни е супер, ако запали, за други е супер, ако не губи вода, за трети ако не се чуват допълнителни шумове.
Има и друга истина - че можеш да си я караш като каруца, т.е. без да обръщаш внимание на шумове, проблеми и т.н. и наистина ще изкара много...ама то вече няма да е бмв....
за едни е супер, ако запали, за други е супер, ако не губи вода, за трети ако не се чуват допълнителни шумове.
Има и друга истина - че можеш да си я караш като каруца, т.е. без да обръщаш внимание на шумове, проблеми и т.н. и наистина ще изкара много...ама то вече няма да е бмв....
- sniper74
- младши ентусиаст
-
колкото и проблеми да съм имал аз си я обичам и за мен няма друга
и колега немога да те разбера но сподели ако си открил не чупеща се кола ще ми бъде любопитно
и много интересно
и колега немога да те разбера но сподели ако си открил не чупеща се кола ще ми бъде любопитно
и много интересно
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- sniper74
- младши ентусиаст
-
всичко е готово срещу скромните 610левчета
КОЛЕГИ СЪВЕТЪТ МИ КЪМ ВАС Е
ВНИМАВАЙТЕ КАКЪВ БЕНЗИН СИПВАТЕ
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, след като пусна тема за случилото се, не смяташ ли че е хубаво да напишеш какво си сменил, кое колко ти е струвало, защото ако не забелязваш има доста теми, в които се пита за подобни ремонтиsniper74 написа:всичко е готово срещу скромните 610левчета

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Да не мислиш, че знае, какво е сменил. Каквото са му сменили, сменили. Я са погледнали, защо е станало, я не. Нищо чудно другият сезон да е със същата тема.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
главата долун и шлайфане, смяна на шчупения и износените клапаникато препоръката ми беше да не взимам нови щото несе знае от кой ментета са а и цената им е 13лв. на клапан което стъпва на 312лв. а работили и следователно взех и втора глава и така от двете направих една, послесмяна на гарнитури и вакуммаркучета и още нещо ако някои слага добавки за почистване на инжекцион в горивото да ги слага преди да сипе бензина иначе се дави мотора и те вкарва в други филми
късмет на всички и да не правите ремонти а километри

късмет на всички и да не правите ремонти а километри

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2