ЛЕД свтлини
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Re: ЛЕД свтлини
само веднъж си взех диоди за габаритите и издържаха 20 мин. , а крушките на плафоните са доста скъпи и за т'ва смятам да сложа от тея ЛЕД, уж били много здрави, ама не мога да си намеря такива по магазините за това смятам да си поръчам по нета.
http://www.transel.bg/transel/home.nsf/ ... /CARLED~bg
http://www.transel.bg/transel/home.nsf/ ... /CARLED~bg
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Май за това питаше колегата 

- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
колега за тези плафони единственото решение е диодна платка която се монтира като крушка диода струва 5лв и свети уникално ярко и силно,аз лично си взех бели!!вечер прави бял ден!!магазина където се намират е на женския пазар стефан стамболов 42 ако някой се затрудни да пита ще го упътя ето и сайта http://www.ecomponents.visa.bg/
Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
jullydjs написа:Диодите за габарит горят много, аз за 2 години смених сума диоди, накрая пак си сложих крушки
Ами нормално,ако са обикновении светодиоди-те работят на 3 волта,и ако ги монтираш без съпротивления на 12 волта-цяло чудо ще е ако и 20 минути издържат!Така че тряя 12волтови диоди ако има да се слагат или с други преправки!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
momo-1st написа:jullydjs написа:Диодите за габарит горят много, аз за 2 години смених сума диоди, накрая пак си сложих крушки
Ами нормално,ако са обикновении светодиоди-те работят на 3 волта,и ако ги монтираш без съпротивления на 12 волта-цяло чудо ще е ако и 20 минути издържат!Така че тряя 12волтови диоди ако има да се слагат или с други преправки!
Говоря не за диоди правени от мен

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
колега мерси за сайта, обаче не искам да ми свети толкова много. Искам тея дето са малките от двете страни да светят слабо(че да не ме виждат отвън
, а и като пуша да виждам пепелника без да ме заслепява). А средната, тя си свти силно.

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
та може ли някой да ми каже как се водят, нещо модел цифра.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
засега намерих само на осрам....води се халогенна крушка 10w е и затова е по скъпа...(7/8 лв)
http://www.bulbconnection.com/ViewSIMIt ... _item.html
http://www.mikimak.com/?function=detail&id=8681
http://www.bulbconnection.com/ViewSIMIt ... _item.html
http://www.mikimak.com/?function=detail&id=8681
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз го разбрах колегата какво иска да направи. 
Колега плафона на е39/е38/ е с такива 2 диодчета които светят съвсем леко и правят приглушена светлина, която да не ти пречи. Аз доста съм си мислил дали няма да пасне такъв плафон на е34, но не е било достатъчно силно желанието за такава проба.
Отделно какво ме дразни в диодните крушки сложени на плафона? Това е цвета на светлината - бяла, студена. Ако има крушки (диодни) които да светят по-силно от оригиналните и цвета им да е 3200К топъл като на стандартната крушка и аз бих си сложил. Иначе имаше 1 колега който продаваше такива диодни крушки за в купето в продава. Търси темата диодни и сулфидни крушки.

Колега плафона на е39/е38/ е с такива 2 диодчета които светят съвсем леко и правят приглушена светлина, която да не ти пречи. Аз доста съм си мислил дали няма да пасне такъв плафон на е34, но не е било достатъчно силно желанието за такава проба.
Отделно какво ме дразни в диодните крушки сложени на плафона? Това е цвета на светлината - бяла, студена. Ако има крушки (диодни) които да светят по-силно от оригиналните и цвета им да е 3200К топъл като на стандартната крушка и аз бих си сложил. Иначе имаше 1 колега който продаваше такива диодни крушки за в купето в продава. Търси темата диодни и сулфидни крушки.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И аз смених шепа диоди на габаритите и тамън да се откажа набарах някакви от Илиянци за 3лв. с много диодчета всеки и заспаха.
На плафоните до сега крушка не ми е горяла, което ме кара да вярвам, че си заслужава човек да даде 7лв. за оригинална крушка. Друг довод с/у диоди в интериора за мен е студената им светлина. Аз лично предпочитам уютната светлина на добрата стара нажежаема жичка.
На плафоните до сега крушка не ми е горяла, което ме кара да вярвам, че си заслужава човек да даде 7лв. за оригинална крушка. Друг довод с/у диоди в интериора за мен е студената им светлина. Аз лично предпочитам уютната светлина на добрата стара нажежаема жичка.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
NeoPrint написа:И аз смених шепа диоди на габаритите и тамън да се откажа набарах някакви от Илиянци за 3лв. с много диодчета всеки и заспаха.
Различно, на черна кожа може и да стои,ама на твойта кремавата диодната светлина ще е като на свинче звънче

Много като тебе вече плакаха ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Oпределено оригиналното осветление ми харесва доста повече с обикновени крушки.
Пък и с тия мойте плафони в краката е доста красиво вечерно време
ПС Скоро ще си монтирам димер на плафоните в купето, за да палят и гаснат бавно като на Е38-ците, смятам че ще се получи красиво
Пък и с тия мойте плафони в краката е доста красиво вечерно време

ПС Скоро ще си монтирам димер на плафоните в купето, за да палят и гаснат бавно като на Е38-ците, смятам че ще се получи красиво

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Плафони в краката ли !?!? в смисъл на каква кола
..Яки са ледовете добре светят малко ток харчат но вечер съм забелязал че изглеждам като мъртвец в колата,хахахахах все едно съм бял като платно.

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BABHOMED написа:Плафони в краката ли !?!? в смисъл на каква кола..Яки са ледовете добре светят малко ток харчат но вечер съм забелязал че изглеждам като мъртвец в колата,хахахахах все едно съм бял като платно.
Как на каква кола, на е32-ката на Стоян

Много като тебе вече плакаха ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ronka написа:BABHOMED написа:Плафони в краката ли !?!? в смисъл на каква кола..Яки са ледовете добре светят малко ток харчат но вечер съм забелязал че изглеждам като мъртвец в колата,хахахахах все едно съм бял като платно.
Как на каква кола, на е32-ката на СтоянОчаквам скоро да има и полилей
![]()
![]()
Да за ледовете точно това не ми харесва че е много "студена" светлината.
Докато крушката си е друга бира вечер

Иначе полюлей - едва ли, хладилник - задължително

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3